Нашите second hand находки - тема 51

• 75 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Тениска и клин, и двете нови за общо 5.30 от Контур / Мания на Димитър Петков.
Fucking е съществуващо село в Австрия на което, за да спрат подигравките, преди известно време официално смениха името на Fugging.
И двете са меки и приятни материи, клинът бих носил под дънки в най-мразовитите дни. Доволен 😇

Извинявам се, че Ви превърнах  в жена😆

# 556
По мои сметки в Контур на Д. Петков трябва да е последен ден преди зареждане тази събота, но каква ще бъде цената на кг не знам. Може да е по-висока ако имат предимно летни дрехи.

# 557
В манията на Сливница вече си е по старо му - зала А, зала Б, седмично зареждане. Взех за детето

И за неродена Петка

Друго не съм гледала.
В Хуманата нагоре цената днес е 2,50, но нищо не си харесах.

# 558
Една риза Levis за мен.
Напоследък по-трудно се намират хубави неща за съжаление.

# 559
В пост 486 съм сложила календара на Контур Димитър Петков. Утре е последен ден преди зареждане и е 8лв/кг

# 560
Коженото яке, което съм показвала тук преди година, когато го купих, но не го бях обличала:

# 561
  • София
Оригиналната идея беше да е блуза за под яке в студени дни, но ми се промъкват някакви съмнения, че може и да е пижама 🙃 И ми трябва опитно око за мнение.
Купих от магазин на Стефан Стамболов зад трамвайната спирка на 20/21/22 посока Халите за 1.40 лв. Нова е, Tchibo.

Пижами не ползвам, но ако ще е смешно да я нося навън, бих ползвал вкъщи.

# 562
Според Google lens може и за спортна блуза да мине, аз не бих пуснала моя мъж навън с нея 😃 за домашна по-скоро Simple Smile)

# 563
Брат ми носи такъв тип блузи точно под якета. Оня ден в редовен магазин търси бяла тениска с остро деколте и ги намери в отдела с пижами. Смя се, че досега все от там си е вземал и не е обърнал внимание,  че има табела"пижами". Пак си купи без да се замисли.
В това дъждовно време по обяд ще обиколя магазините в нашия град. Дано открия находки!

# 564
Хумана и 4ри сезона-2 ризки,потник в свеж цвят,рокля,нестандартен топ с къдри,блейзър с 50% лен и горно на пижама за малкия.😊

Чудя се как да се погрижа за сакото,дават го само за ръчно пране 🙄...

# 565
Ох, доста дрешки, писани само ръчно пране съм пъхала  в пералня без проблеми. 30градуса на лека центрофуга Simple Smile
Сакото не ми изглежда проблем да го напъхаш и него Simple Smile

Само БЕЗ дрехи които са 100% вълна, защото се свиват!

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 20:21 от AniNe

# 566
В пералнята на програма за ръчно пране или вълна - каквато имаш. Лен пера на ниски градуси 20, че иначе се свива. За панталони и поли не е проблем - при гладене се оправя ако съм забравила да променя градусите, но за сако/блейзър не знам дали няма да се деформира.
Затова 20 гр на ръчно пране според мен.

# 567
Това сако го купих Янури, ВУ H&M, въпреки, че пишеше без центрофуга си го пуснах на ниски градуси и обороти и това е. *Понеже твоето е бяло и май от по-нежна материя, просто знаеш заедно с други светли дрешки.

Окачаш да изсъхне на закачалка за дрехи, за да не се деформира. *ако има нужда от още гладене след това малко с ютията, но не директно, че е нежна матирийката.

Но отново никакви 100% вълни дрехи. Микс проценти може, но не и 100%

Ето го сакото, нищо му няма прано си е. Носено е Simple Smile Просто го пъхнах заедно със всякакви дрехи понеже е сиво на цвят.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 20:23 от AniNe

# 568
  • София
Здравейте!
Онзи ден се сдобих с 2 находки - бяла красива дантелена блуз за 1,50лв от Mpulse, след което минах през "Искам" в Люлин-2 (обикновено в последния ден няма нищо, ама си харесах тази рокля). Обаче находката ми е от миналия понеделник, когато си купих тези възхитителни ботуши за 2,48лв пак от MPulse. Ципът беше скапан, но реших, че ще го оправя (12 лв ми струваше), изпрах ги, боядисах ги, изсъхнаха и в сряда ще ходя с тях. Е, да, ама не. Малки са ми. Тоест, мога да стоя с тях и да направя няколко крачки, ама като походя повечко - ами... не става. Видях, че са 37ми, ама като ги пробвах - ставаха. Както казах за стоене са идеални, ама за ходене на дълги разстояния (каквато идея имах в сряда) - нц. Направих към 20-тина крачки (около 2 входа разстояние) и просто реших, че няма смисъл да си мъча краката! Леле, хора, много ме е яд! Фантастични са! Направо са като нови, мекички отврътре (без да са с много дебела подплата), че даже и са със сменен цип. И са по крака, понеже не обичам  да са широки. Ако някоя дама ги хареса и е 37ми номер ще ѝ ги подаря с удоволствие (особено, ако има същите и са 38ми номер и са ѝ големи Wink )

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 13:47 от Светулчица

# 569
Страхотни са ботушите и бих ти ги откупила веднага, но съм 39. Пробвай с някое роднинско дете?

Дългата рокля ти стои чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт