Нашите second hand находки - тема 51

• 75 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Находките ми от събота изсъхнаха Simple Smile Пак не се сдържах и скокнах до Хумана А на 1.50лв всичко Sweat Smile

Намерих си много готино "връхно" за лятото може би над банския или над потничето в града ? Simple Smile . Много нежна лъскава и прохладна блузка, два жълти летни топа и къси панталони Wink

# 571
  • София
Мания / Дружба последен ден от зала Б.
Нова е, Декатлон, 1.50 лв

# 572
  • София
Магазините Контур след като се ребрандираха от Мания, запазиха ли си деня на зареждане? Кога ги зареждат? Не откривам информация в сайта им...
Магазина в София, красна поляна преди го зареждаха Петък, сега запазва ли се деня на зареждане?

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 10:01 от Politoo.

# 573
  • София
Мания / Контур Димитър Петков е с месечно зареждане - първи понеделник от месеца.

Красна поляна / Вагона - седмично в петък съм си записал последно, но не мога да потвърдя актуално ли е.

# 574
Контур на Вагона- снимки от днес
Скрит текст:
Зала Б

Зала А

Аутлета не снимах, но започва от над 60лв...

# 575
  • Mostly in my mind
този Контур не беше ли с копчета с различни цветове?

# 576
Не съм видяла копчета с различни цветове в Контур - да не се бъркаш с Мания Фюжън Thinking

# 577
  • София
Риза Нюйоркър - 1.90 от магазин на Стефан Стамболов и ефирна тениска за 1.12 от Мания.

# 578
Нещата от последната ми поръчка в Ремикс
Скрит текст:

# 579
И аз си взех обувки от Ремикс. Много съм доволна, но една кожена раница върнах днес. Възможността да връщам е една от основните причини да поръчвам, но таксата за доставка/ връщане ме дразни много и спирам за определен период

# 580
Аз бях спряла да известно време. Сега един кашон напълних и съм доволна. Най- вече за якетата и скечърсите.

# 581
Севда, честити придобивки.
 Много е удобен този модел на скечърс, на каква цена беше в ремикс?

# 582
49 лв.
Много са олекотени. Бях на екскурзия с такива обувки. След цял ден скитане не чувствах болки в краката.

# 583
  • Mostly in my mind
Не съм видяла копчета с различни цветове в Контур - да не се бъркаш с Мания Фюжън Thinking
Да,с Мания. Мислех, че и тя е нещо си контур...не просъществува дълго време при нас и не съм запомнила..

# 584
Хуманна от днес до неделя имат -10% на всичко, а над 50лв -20%

Общи условия

Активация на акаунт