Нашите second hand находки - тема 51

• 75 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Две неща от Ремикс, с голям процент вълна, вземам ги за студа. Роклята ще я нося като туника, със слим дънки и ботуши.
Скрит текст:

# 241
  • Stuck in a moment
Жилетка, широк панталон с ръб и пазарска чанта (пазaрска ли е?) от едно кило в квартала.
Скрит текст:

Тъмносини боти от ест. велур Bugatti (не съм ги чистила) и рокля Reserved от Хумана.

Много хубави находки сте пуснали 🤩

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 15:40 от Wild West

# 242
Wild West

Незнам каква се води, но е много чаровна чантичката Heart Exl
Останалите находки са прекрасни! А роклята е направо уникална и ти стои невероятно, наистина Heartbeat

# 243
  • Свети Влас
Наистина роклята е направена за вас ! Много сте красива с нея! Пупупу.

# 244
Страхотни находки Heart Eyes Много добре съчетани и много добре ти стоят Heart

На мен ми трябва палто. Не вталено, свободна кройка, черно и/или бежаво. Имам едно от сестра ми, обаче е от Синсей. Много хубава кройка, обаче стои "евтинджос" и мърляво 😵‍💫
Ще видя в Reserved, но ако ми попадне нещо секънд хенд, няма да го върна

# 245
Хора, поръчах някакви неща от ремикс, не за първи път, но този път има дреха миришеща/направо смърдяща/ на пот. Мислех си, че се перат преди да се пуснат. Поне така беше едно време в мания и мпулс, вече може и там да е променено, нямам идея.
Но това ми се струва прекалено. Писах им имейл, ще видим..

# 246
На мен ми бяха пратили вмирисани яке, скъсано, че и беше за приятелка, много се ядосах и им бях писала много кофти отзив

# 247
Имаше едно яке, мале как смърдеше на цигари. Ад беше. И блузи с аромат на пот е имало... Аз почти спрях да поръчвам. Бях взела 2 пратки миналата седмица. От около 15 артикула си оставих 2.

# 248
Ще пробвам поне да си платят доставката за връщане, това не е нормално. Даже пишеше без следи от употреба 😂

# 249
Олеле,ужасно е това с миризмите!
На мен 2 пъти ми се случи,един барбарон за малкия бях взела,на външен вид ок,като нов,но такава воня на цигари,беше ужас.
Една рокля ,закупена от ОЛХ-същата история.Девойката сякаш беше излизала с нея и веднага я изпратила.
Как си го позвоялват,умът ми не го побира?!

# 250
  • Пловдив
Wild West, супер стои и роклята, и панталонът, но по снимките съдя, че си имате и височина...аз съм висока колкото вашите крака вероятно 😃

Това с воня на фасове и на мен ми се е случвало 🤮. При все че пуша, нямам вещ, която да е смърдяла по този начин.

# 251
Здравейте, ще поръчвам от Ремикс, но нз дали наистина си отговарят на размерите, а доставката е безплатна... Надявам се да не са вмирисани... И друго да питам дали, ако намеря код за намаление дали ще важи.. То май си пише на кодовете, но ми е за първи път и затова питам..

# 252
Пробвай код, ако хване ще видиш преди да поръчаш. В момента има персонални кодове, но не виждам безплатна доставка

# 253
Пробвай код, ако хване ще видиш преди да поръчаш. В момента има персонални кодове, но не виждам безплатна доставка
Има, по-късничко ще снимам. Чудя се на LTB дънките, аз съм 26 размер да не са малки 25 номер...

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:29 от gen4eto

# 254
А тези Контур, които ще са вече Мания, имат ли магазини някъде вече? Защото на Вардар при Лидл е пусната решетката само и има плакат. Чудя се как са като цени, качество, политика.

Всъщност какво се случва с Мания? Преди време в Капитал имаше статия за Тему и Шийн и там имаше коментар от Мания, че са пострадали много от популярността на сайтовете. Това ли е?

Общи условия

Активация на акаунт