Нашите second hand находки - тема 51

• 75 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Според мен са пострадали от безумните си цени за дрехи втора употреба.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 12:07 от Precious girl

# 256
Работещите Мания магазини са в приложението на мания. На Оряхово все още е Мания и май само той остана в този район. Затвориха Люлин на западен парк, Димитър Петков, Опълченска и сега чета и за Вагона…

# 257
Днес ли е затворен? По принцип в четвъртък е до 16 часа, петък зареждане. Дано не е затворен.

# 258
Много отдавна ви чета момичета и отдавна обичам да пазарувам дрехи втора употреба. Не само ,че са по качествени и достъпни ,но и многообразието е по голямо.Усещането когато намериш находка е невероятно.Имам много находки ,които обожавам да нося и когато ме попитат откъде и колко струва,си знам само аз.Днес си купих следните неща.Много ми харесаха.

# 259
Пробвай код, ако хване ще видиш преди да поръчаш. В момента има персонални кодове, но не виждам безплатна доставка
Има, по-късничко ще снимам. Чудя се на LTB дънките, аз съм 26 размер да не са малки 25 номер...

Ама сигурно ли е, че е безплатна доставката? Защото на снимката пише само сумата без такса доставка, което не е едно и също с безплатна доставка.

# 260
Пробвай код, ако хване ще видиш преди да поръчаш. В момента има персонални кодове, но не виждам безплатна доставка
Има, по-късничко ще снимам. Чудя се на LTB дънките, аз съм 26 размер да не са малки 25 номер...

Ама сигурно ли е, че е безплатна доставката? Защото на снимката пише само сумата без такса доставка, което не е едно и също с безплатна доставка.
Ох.. то златно ще излезе всичко... Такса 7,20 и 2лв за наложен платеж... Няма как да им поръчам и по назад в темата, имаше оплаквания от няколко мацки, та се отказах.

# 261
И заради доставката, и заради ужасно високите цени, и заради факта, че не мога да ги пробвам, което играе доста голяма роля лично за мен (странна фигура съм в тялото) спрях отдавна да купувам от ремикс.
А сега и гледам мнения за миризми... Ужас Cry ... Препоръчвам да не се подлъгвате.

В Хуманните, сигурно и в много други физически втори е пълно с прекрасна, чиста, запазена стока и много висока класа дрехи.

# 262
Хумана ми е фаворит за втора употреба. Ремикс миналата година имаха супер неща ама и тях криза ги налегна май. В Мания вчера същата работа. Огромен магазин, цените започват от 36 лв за кг. И пак нищо не харесах. Но имаше хора с колички с връх. Скоро нищо ново не съм си вземала от вторите употреби. Не ми се и обикаля толкова много. Вчера в Скандинавия беше на 44 лв за кг. Направо се побъркаха с тези цени.

# 263
Аз съм много доволна и от Мания, и от Ремикс. От последните пък сортирам по цена и пълня кошницата с неща за по 3-4-5 лв Smiley Не че накрая сметката не става пак космическа, но в реален магазин няма как да си купя 40 парцала за 150 лв Tired Face Хуманата също я харесвам, но ми е по-далеч магазинът. Но пък и по-скъпо ми се струва Rolling Eyes

# 264
  • Свети Влас
Аз от Хумана имам добри попадения.

# 265
Нямам нерви да ровя из физическите магазини, с Ремикс добре се разбираме, но наистина напоследък нямат нищо интересно.

# 266
  • Варна
Във Варна отдавна няма мания, а тук беше склада им и централата така да кажа. В София имате по- голямо разнообразие от вериги ВУ. Във Варна са 3-4 вериги, а малки магазинчета почти няма, а преди имаше.
Аз нови находки нямам, чакам да ми приключи бременноста и да започна да преглеждам гардероба ми и така да купувам.

# 267
Хумана ми е любимият магазин. Някой знае ли защо нямат онлайн?

# 268
Извинете, аз пропуснах нещо. Споменахте, че някои Мании са станали Контур? Да не ги закриват поетапно?

# 269
Май така се получава с маниите. А аз имам ваучер, който трябва да използвам преди да ги закрият напълно…

Общи условия

Активация на акаунт