Нашите second hand находки - тема 51

• 75 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
От Хумана 1,50лв/бр

# 586
# 587
Мания, всичко за 7лв.

# 588
Моля да ме наумите какво да разгледам от вторите употреби в района на ВМА, освен Мания.
Има ли я онази Мания, която беше заедно с Билла на последната спирка на метрото. Обаче не помня на коя спирка беше. Хаджи Димитър?

# 589
  • София
Моля да ме наумите какво да разгледам от вторите употреби в района на ВМА, освен Мания.
Има ли я онази Мания, която беше заедно с Билла на последната спирка на метрото. Обаче не помня на коя спирка беше. Хаджи Димитър?
Хаджи Димитър е метростанцията, да, но няма Мания вече там.

# 590
Да кажа, че в Мания на Екзарх Йосиф (срещу Халите) има чанта на Louis Vuitton. 🙂‍↕️ Нямаше цена, нямам представа дали е оригинал, но изглеждаше доста ретро и износена. Ама някой пък може да си я хареса.
На първия етаж, точно срещу входа.

# 591
Аз видях хубави чанти в магазин за ВУ в нашия град. Запазени бяха, на фиксирана цена от 20 лв,, но не бяха мой тип.

# 592
И аз неделята минах през Скандинавията да хвана левчето Wink

Леките обувчици на Eco ми харесаха доста, бяха си запазени.

Рокли, блузки, пола-панталон, това синьото незнам какво е, но е много леко и пак си представям как ще се вея на плажа с него Sweat Smile за 1лв се изкуших да го взема.

Майка си беше открила това страхотно яке от Хуманата за 3лв, неносено. Изолира и качулката е страхотна на живо наистина.

# 593
Така се бях наточила на Скандинавия днес... Те пък 4 дни почивка Sad

# 594
  • София
1.70 от зала Б / Мания Дружба.
Зимата нося такива цветове под яке в комбинация с подобни и различни нюанси сиво. Ще ми свърши работа 👍

# 595
В Пловдив кои магазини си заслужава да обиколя? Скандинавия са ми интересни, ако можете да кажете актуални адереси

# 596
  • Пловдив
В Пловдив кои магазини си заслужава да обиколя? Скандинавия са ми интересни, ако можете да кажете актуални адереси

Скандинавия - Има  на бул. 6ти Септември 119 след сладкарница Нико посока Съединение преди Тото пункта.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 16:14 от k sh

# 597
  • Пловдив
В този район и двете Фреи може да радгледаш - едната е бутик /тази на бул. Руски/, та си е скъпичка, другата е на ул. Ангел Кънчев, там е евтино, но иска ровене и оглеждане...

# 598
RebelHeart - тази даже е етикетче Wink

В Пловдив си обикалям само HUMANA Simple Smile основно тази, която се води Б-магазин на  бул. „Пещерско шосе“, Пловдив

Просто локацията ми е най-удобна. Но много ги харесвам Хуманите и винаги си откривам по нещо Simple Smile

# 599
Есприт,Уайкики и H &M  + нов блейзър -2,15лв общо от Мания .😉

Общи условия

Активация на акаунт