Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 468
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз по едно време като бях изпаднала в драма, четох много за отровните цветя. Общо взето, човек би се мъчил няколко часа, ще се влачи, ще повръща - грозна картинка. Не е елегантно.

# 106
Аз по едно време като бях изпаднала в драма, четох много за отровните цветя. Общо взето, човек би се мъчил няколко часа, ще се влачи, ще повръща - грозна картинка. Не е елегантно.

При мен пък, в работата, идваха някакви, не знам какви, може и бгмами да са били, не ги питах. Психоложки Simple Smile Да ни ограмотяват с оглед превенция на самоубийствата. Нали знаете - ноември - месец на самоубийствата.
Та разтягаха някви локуми, мъцаха, мъцаха, накрая изплюха статистика, че 78% от (успешните) самоубийства са на мъже.

# 107
Колега, жената говори за "човека".
Оттървал се мръсника ньеден.
Другия път направо с кирката. Като в преден капак на Ауди.

# 108
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Като чуя женкар и ми е ясно, далеч от такива!

Ако си търсиш забежка, разбирам, рисковете вероятно си ги знаеш - да те хванат в изневяра, полово предавани болести, емоционално нараняване и т.н.
Да кажа - напълно съгласна, човек знае много, но никога не казвай "никога", не знае какво ще му се поднесе от съдбата. Този е много интелигентен и омаен, ужасен изкусител, направо дявол, склонен си да му оправдаеш игрите в компенсация на целия чар и обаяние, и интелект.

Неизживян пуберитет. Из... таковайте се и ще ти мине. Wink И на него Trollface

# 109
Скрит текст:
Като чуя женкар и ми е ясно, далеч от такива!

Ако си търсиш забежка, разбирам, рисковете вероятно си ги знаеш - да те хванат в изневяра, полово предавани болести, емоционално нараняване и т.н.
Да кажа - напълно съгласна, човек знае много, но никога не казвай "никога", не знае какво ще му се поднесе от съдбата. Този е много интелигентен и омаен, ужасен изкусител, направо дявол, склонен си да му оправдаеш игрите в компенсация на целия чар и обаяние, и интелект.

Неизживян пуберитет. Из... таковайте се и ще ти мине. Wink И на него Trollface
Сигурно. Ама не, мерси. Взела съм си решението, и то явно от самото начало. Ако съм искала, да се е случило. Отвориха ми се очите (доотвориха може би, тъй като ги знаех тези неща, които писахте, не ме изненадаха, само затвърдиха каквото вече знаех). Благодаря на включилите се.

# 110
  • София
И какво - ще де отдадеш ли на изкушението Bowtie

# 111
  • Обран бостан ;)
Ще, ще. Само си прикзва Wink

# 112
Нееее! Приятелство. Ако иска Wink

# 113
JoyJoy
На мераклия да предложиш приятелство – не работи.

# 114
На такива мераклии не им предлагай приятелство. Той ще чуе - не точно сега, изчакай подходящия момент Heart Eyes

# 115
  • Обран бостан ;)

Френдзона демек. Wink

Повярвах Trollface

# 116

Да да да, то така става... Аз ще спра цигарите, но ще се събирам все с пушачи и ще ходя само в магазини за цигари, само да ги мириша, но без да консумирам....
По темата, ако още авторката я интересува - всичко е въпрос на морален компас на човека, както и на мъжа/жената до него. Ако си ок да имаш любовник, както и твоя мъж да има любовница и, ако имате деца, тези Ваши уговорки и взаимоотношения не вредят да децата Ви, ок - давайте. Аз и моята жена, наречи ни старомодни/спотани и т.н., уважаваме семейството, уважаваме се един друг, и не правим глупости. Ако имаме проблеми/търкания, което за 11+ години е имало и естествено, ще има и занапред, се говори, взима решение и нещата се оправят на момента. Когато държиш на човека до себе си, и той/тя има проблем с твоя черта, както и обратното - работите по изглеждане на нещата.
Като заключение - ако не си напълно искрена и наясно със себе си, поработи върху това - точно какво искаш ТИ, иначе в противен случай само се луташ и мъчиш излишно. УСПЕХ!

# 117

И вие,и той не искате приятелство.
Ще му писне да си дърдори заучените фрази и ще поеме към следващите жени.

# 118
Значи жена иска приятелство със женкар.
Пустият му сърбел...

# 119
И накрая като си го сложите по приятелски.... Ще има ама как тъй стана

Общи условия

Активация на акаунт