Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 13 983
  • 445
  •   1
Отговори
# 45
Авторката търси извисен начин да си го тури с женкара и всички да са щастливи - тя, мъжът ѝ, любовникът...

# 46
Как прецени този мъж, че е такъв?
Мен са ме набеждавали за женкар, въпреки, че не се имам за такъв. Моногамен съм и никога не изневерявам, просто обаче всяко мое ново запознанство с жена се инициира като флирт, което си е несигурност в другия и проблем на другия човек.

Авторката търси извисен начин да си го тури с женкара и всички да са щастливи - тя, мъжът ѝ, любовникът...
И на мен така ми звучи Satisfied

# 47
  • София
Не е пързалка, просто потребителката е тук от много време и не ѝ се иска да дава подробности, затова отговаря отнесено и половинчато. Това поне е моето усещане

Всички се изредиха да напишат, че той нямало да се лепне, ако е женкар, но ако е манипулативен и това с мрежите, капаните е така, то рискът е тя да се лепне. И в този ред на мисли смятам мнението на Сийка за най- близко до истината.
Авторката има празнина и сама се опитва да я запълни, но се заблуждава, че не е целенасочено, а просто е попаднала на омайник.

Както казах, имала съм подобен случай. Аз - във връзка, той - в полувръзка или каквото там, той си знае. Привличането беше видимо и за околните и получавахме коментари. Но всеки път, когато имаше намек за други жени, а такива хора винаги загатват, за да те сложат на кукичката да се състезаваш, ми ставаше отвратителен и охладнявах. После си представих колко болести разнася между множеството си приятелки и реших, че искам да съм здрава. В един момент се награбихме да се целуваме, но до там спрях и повече не го погледнах. Вече ми е безразличен. Според мен колкото и да те сърби, тези неща би следвало да те отблъскват, а не да ги "прощаваш".

Не мисля, че това е женкар. Донжуаните карат жената да се чувства единствена, държат се с нея като с принцеса. Нарцистичните шавливи мъже ги ги говорят тези неща за другите и де хвалят, че гравитират около тях. Разликата между двата типажа е от тук до небето. Едните са леки, забавни и ненапрягащи, другите са неразбрани, "интересни" и прикрити, ползвайки прийоми от тъмната психология на човешката природа.

# 48
  • Далечният изток
Прочетох малко от последните публикации на авторката. Мисля, че сама се вкарва в някакви филми, в някакви фантомни отношения, каквито реално не съществуват. Да, някои му казват криза на средната възраст. За мен е скука. Напълно възможно е и някакви хормонални промени да са, дори и депресия. Търсиш силни усещания на грешното място. Даже и на теб ти е ясно, че този мъж иска само да спи с теб. Обаче ти, не, та не. Искаш си филма, изживяванията, тръпките, вълненията... Мисля, че имаш прекалено свободно време. Запълни го с нещо смислено. Явно четенето на книги и ходене на театър не ти е достатъчно за запълване на липсите. Ако липсата се свежда до мъж, то си избий всякакви романтични глупости от главата и виж там някой, с когото да правите само секс.
Проблемът е напълно възможно да идва от твоя мъж. Не знам какъв е, но ако решиш него, примерно се разделите, дали не е това ключът...

# 49
Щом не ти е обидно да си с такъв човек, действай.

# 50
  • София
... всички са семейни в ситуацията, ... Има ли смисъл (от продължение с него), ...

Двете неща си противоречат!

# 51
Може и да има, ако и двамата сте ок. Така като сте женени/омъжени, барем няма да има кой знае какви претенции и от двете страни.

# 52
Кой го определи за женкар? Той ли се самоопредели, чрез хвалби колко е вървежен? Познаваш ли жени, които да въздишат по него, да са обгрижени и сексуално/друго задоволени?

С двама мъже съм била, които умишлено създаваха впечатление, че са женкари. Посредствен секс. Явно грешна самооценка. Разговорите с времето стават кухи, виждаш, че са едни и същи.

# 53
Не става въпрос за пари, в никакъв случай. Ще се окаже, че е рядък случай този, така като чета...

Рядък случай е само в твоите очи. Всеки втори е такъв, когато иска нещо, а ти ...  просто си влюбена това е.
Ще ти мине по един или друг начин. Ти си влюбена, а той иска само секс, класика в жанра.

# 54
Рядък случай ли? Честно ли? Звучиш мега наивно наистина…Или в това искаш да повярваш!

# 55
Кой го определи за женкар? Той ли се самоопредели, чрез хвалби колко е вървежен? Познаваш ли жени, които да въздишат по него, да са обгрижени и сексуално/друго задоволени?

С двама мъже съм била, които умишлено създаваха впечатление, че са женкари. Посредствен секс. Явно грешна самооценка. Разговорите с времето стават кухи, виждаш, че са едни и същи.

Чакай сега, това, че е женкар, не гарантира добър секс.
Женкар наричат мъж със слаби ангели, който не може да е само с една жена, има нужда постоянно да се пробва и непрекъснато сменя жените. Ако е с добри външни данни или умее да омайва, може жените сами да му се навират в ръцете, но не е задължително. Може да е просто обикновен бройкаджия.
Друг е въпросът, че когато на един мъж му излезе име на женкар, много жени решават да го пробват от чисто любопитства – да видят какво толкова му харесват на този останалите жени. Други пък се връзват на сладките приказки. Трети пък се чувстват пренебрегнати, ако случайно ги е подминал, и правят всичко възможно да им обърне внимание, т.е. да си легне и с тях.
Разбира се, има и мъже, на които им се носи славата, че са голяма работа в леглото и това пак привлича рояци жени – да пробват и да се убедят лично.
Майка ми пък имаше колега, който само за жени говореше. Как ги гонел, как него го гонели и го сваляли, колко често ги сменял... Всички му се смееха зад гърба, защото всъщност беше гей и си мислеше, че така се прикрива.

# 56
  • На топло
Оо, този никак не е скучен, нито неудовлетворен. Мисля да го играя пасивно, също не ми се е занимавало никога с такива истории. Има нещо необичайно в тази, но, както е обичайно в такива случаи, има и грозно, и красиво в нея.
Каква зодия е и къде му е луната?
😁

# 57
Егати глупостите

# 58
Нищо не разбрах. Joy
Женен женкар, който бил уникален. Направо "Дявол от Рая".

# 59
Не.
Мене тия ме отблъскват на първично ниво. Некви мазни... Ииуууу гнус... Мн мразя някой да ми се натиска и мазни. Супер гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт