Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 032
  • 445
  •   1
Отговори
# 375
Ами да де, за него няма да е драма. Нали все такива ги събирал живота - единият бисер, другият - черна, празна мида Joy

# 376
Стиииигааа, аз гледам да ги редуцирам (до 1;))), а вие още ми добавяте, ай всяка жаба да си знае... Wink)))

# 377
Клептоманията е заболяване, курвалъкът е избор, аконе  на тъпи хора, то на подли.
Не се интересувате кой и кого? Принципно е правилно, но да допускате такива хора в близкото си обкръжение?

# 378
Alen mak, аз си мисля, че ти искаш да задъжиш този мъж в живота си, под една или друга форма, защото изпитваш силно привличане към него и ако изчезне окончателно, ти ще страдаш много, защото си яко хлътнала. Търсиш начини да си около него, под една или друга форма и да усещаш безобидно пърхане на пеперуди. Явно се вълнуваш и от хорското мнение, не ти се рискува с афера, но гледаш все пак да е някъде там. Това е самозалъгване, в един момент, този мъж може да ти стане фиксидея, нон-стоп да мислиш за него и да фантазираш и пак може да си разрушиш брака, без дори да си изневерила. Бъди абсолютно честна пред себе си и си отговори, кое е ОСНОВНОТО поради което го искаш този и тогава сама ще си наредеш картите.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 16:53 от Zoom12

# 379
Ти си семейна, но имаш проблем с това, че мъжът е женкар. Хахаха. Хиля се с глас.

Имала съм връзки с женкари и бяха много хубави и най-важното - приключиха без драми. Готиното на женкарите е, че бързо минават към следващия обект на желание и не се вкопчват.

Влюбила си се, добре. Щом си семейна, вероятно и в мъжа ти си се влюбила някога. Вече няма тръпка явно. Обичаш ли мъже ти? Доволна ли си от живота с него?

Сигурна ли си, че си влюбена? Някои жени правят преместване на чувства когато нещата с партньора им не вървят и не са щастливи. Изглежда ми като да търсиш спасител.

На твое място бих се замислила за раздяла и развод със сегашния. После каквото сабя покаже.

Аз не бих се отдала на изкушения докато съм женена. Бих се развела за да не изневерявам и тогава бих развратничила с женкари или каквито харесам.

Пишеш за влюбване в неподходящ. Неподходящ за какво? За сериозна връзка? Този филм вече си го играла и може сериозните връзки да не са за тебе изобщо. Никой не избира в кого да се влюби. Щом си се влюбила, значи е подходящ за поне един тек.
И аз съм в подобна ситуация ,женена съм и от близо година се появи човек ,който ме накара да се влюбя в него,а е играч от класа .Виждаме се от дъжд на вятър в месеца 1 път.Интересното е че не иска секс😀все се дърпа ,странно за мъж на 30+

# 380
Дърпа се щото тъче на няколко стана. 😅

# 381
Или щото ще му се овеси на врата заедно с готова челяд. А човека иска просто да боцка и явно има и къде без опасност от такива усложнения

# 382
  • София
Хммм, тя съжалява, че той не ѝ пуска, пък уж тя е семейната, а той е женкарят.
И на женкарите вече не им е лесно явно.

# 383
Хммм, тя съжалява, че той не ѝ пуска, пък уж тя е семейната, а той е женкарят.
И на женкарите вече не им е лесно явно.
Точно като е големия плейбой да се дърпа като жена много вече се промениха мъжете😀
Май се смениха ролите мъж/жена

# 384
Сигурно не му харесваш.

# 385
Тогава защо ме търси и пише постоянно и ме целува сякаш винаги е за първи път

# 386
За да те държи на кукичката.

# 387
  • Далечният изток
Ти се замисли защо не отива по-далеч от писане и някоя целувка.
Държи те 3-та, 5-та резерва, ако някога закъса... Знае, че ти ще си там, наоколо, чакаш и ще си готова.

# 388
Ти се замисли защо не отива по-далеч от писане и някоя целувка.
Държи те 3-та, 5-та резерва, ако някога закъса... Знае, че ти ще си там, наоколо, чакаш и ще си готова.
Явно ме държи резерва ,разбрах го вече.
От начало се показа като много загрижен и че е най свестния ,но съм се заблуждавала

# 389
Оплачи се на мъжа си. Тоя какво си въобразява? Кретен с кретен. Не може да се подиграваш с омъжена жена по този начин.
Жената се накиснала като толумбичка, той го държи на десет сантиметра от целта.

Общи условия

Активация на акаунт