Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 13 985
  • 445
  •   1
Отговори
# 435
То е ясно че връзка не може да имаме,явно и с…кс ,поне чух мнения които ме удовлетворяват и ще му тегля чертата като ме потърси пак

# 436
  • Paris, France
Да се разведе, или да се разведри?

Да се разведе. Редакторът ми нещо все го променя на разведри. То има общо, де. И в един пост на Fever го видях разведри.

Само тя лапа, той не.

Тя писа, че е взаимно. Има мъже и жени, които харесват такава любов и никаква друга.

То е ясно че връзка не може да имаме,явно и с…кс ,поне чух мнения които ме удовлетворяват и ще му тегля чертата като ме потърси пак

Ужас! Връзка имате, вероятно и двамата. Ти с мъжа си, той???? Може да няма връзка с жена, а да си живее с мама. Много такива се навъдиха.

Колко връзки да имаш едновременно?

Като искаш връзка:

1. Развеждаш се. Развеждаш черно на бяло, не разделяш.

2. Осигуряваш си твой терен, където не допускаш мъже, освен за кафе и в присъствие на приятелка или съседка. Сама да оставаш там с мъж не. Като осигуриш терен, за какво да ти осигурява връзка?????

3. Почваш да излизаш с мъже, с много мъже. Ако не ти харесат на първа среща, втора няма.

4. Докато не видиш къде и с кого живее - никакъв секс, никакво фю фю. Секс и фюфю по улиците правят магистралките. Ако в момента няма терен поради, примерно, родители, дошли за лечение, баба, прекарвала зимата с него, нещо такова, да наема хотел. Той, не ти. Ти седиш с ръцете в джоба и се усмихваш мило.

5. Може да питаш какъв подарък ти е донесал, с усмивка. Ако не, не знам.

Така с тебе ще излизат само мъже, които са готови да поемат цената на връзката и са готови за връзка.

Като те потърси въпросният казваш, че и без това не може да осигури терен и да не те търси повече. Ако каже, че и ти не можеш да осигуриш терен му казваш да се не сравнява с квачки.

# 437
Да се разведе, или да се разведри?

Да се разведе. Редакторът ми нещо все го променя на разведри. То има общо, де. И в един пост на Fever го видях разведри.

Само тя лапа, той не.

Тя писа, че е взаимно. Има мъже и жени, които харесват такава любов и никаква друга.

Ужас! Връзка имате, вероятно и двамата. Ти с мъжа си, той???? Може да няма връзка с жена, а да си живее с мама. Много такива се навъдиха.

Колко връзки да имаш едновременно?

Като искаш връзка:

1. Развеждаш се. Развеждаш черно на бяло, не разделяш.

2. Осигуряваш си твой терен, където не допускаш мъже, освен за кафе и в присъствие на приятелка или съседка. Сама да оставаш там с мъж не. Като осигуриш терен, за какво да ти осигурява връзка?????

3. Почваш да излизаш с мъже, с много мъже. Ако не ти харесат на първа среща, втора няма.

4. Докато не видиш къде и с кого живее - никакъв секс, никакво фю фю. Секс и фюфю по улиците правят магистралките. Ако в момента няма терен поради, примерно, родители, дошли за лечение, баба, прекарвала зимата с него, нещо такова, да наема хотел. Той, не ти. Ти седиш с ръцете в джоба и се усмихваш мило.

5. Може да питаш какъв подарък ти е донесал, с усмивка. Ако не, не знам.

Така с тебе ще излизат само мъже, които са готови да поемат цената на връзката и са готови за връзка.

Като те потърси въпросният казваш, че и без това не може да осигури терен и да не те търси повече. Ако каже, че и ти не можеш да осигуриш терен му казваш да се не сравнява с квачки.
Оу да да точно това ще му кажа ,писна ми вече близо година ще стане още малко в месеца един път да се возим наляво на дясно с колата и само тъпотии .Нова година нов късмет ,или действа или чао

# 438
А кой е най-обвързващият секс? Simple Smile

E-e тва е въпроса за един милион в бгмамата !!!
Те ако имаха отговора мамите, отдавна щяха да обвържат (щастливо Wink ) най-идеалния мъж, а не да пишат по всяко време на денонощието тук...

Към авторката - кажи му да си вземе додж караван, може и на старо. В додж караван и за групов секс има удобно пространство.

# 439
А кой е най-обвързващият секс? Simple Smile

E-e тва е въпроса за един милион в бгмамата !!!
Те ако имаха отговора мамите, отдавна щяха да обвържат (щастливо Wink ) най-идеалния мъж, а не да пишат по всяко време на денонощието тук...

Към авторката - кажи му да си вземе додж караван, може и на старо. В додж караван и за групов секс има удобно пространство.
Той хотел не иска да наеме ти Додж 😀
Уж се хвали със много финансови възможности ,но нещо вече се съмнявам

# 440
Безплатна сфирка от чужда жена за финансово стабилен.
Две в едно, неочаквано добра комбинация.

# 441

Начи вероятно е не само женен, ами и с деца. Са по Коледа сичко отива за играчки, къв ти хотел тука?
А доджа не е необходимо да е в движение. Има, по 300 кинта продават за части, с един влекач да го замъкне пред вас и да позачисти малко седалките...

# 442

Начи вероятно е не само женен, ами и с деца. Са по Коледа сичко отива за играчки, къв ти хотел тука?
А доджа не е необходимо да е в движение. Има, по 300 кинта продават за части, с един влекач да го замъкне пред вас и да позачисти малко седалките...
Не вярвам да е женен и с дете не прилича на такъв ,може да си има някоя в тях или да живее с тяхните не знам.
Усетих че изобщо не е опитен с жените ,добре че го понаучих да се целува с език както трябва 😀
А и да все по празниците изчезва ,сигурно го е страх да не поискам да сме заедно 😀
Не знам какъв му е филма

# 443
Ти не вярваш, но ето, сама потвърждаваш. За българския мъж празнуването е само и единствено с роднини. Свещен принцип.
Има ли деца, няма ли - това е спекулация, ние няма как да знаем. Може да има племенници или нещо такова.
-------------------------------------
По-сериозно - от кометарите-съвети тук препоръчвам тези на Невена. Най-малко субективни ми се струват, макар и тя да залита в нейните си крайности. Но пък останалите са в мнозинството си разведени (прясно) и мразят в червата целокупната мъжка част от човечеството.

# 444
И мен ми е леко непонятно що и дава да му прави като вятъра, пък не иска да и направи кефа и на нея. Ама знам ли, май по-скоро не го кефи достатъчно, но пък от друга страна му е кеф тя да примира по него. Вече писах по-назад и за възможните усложнения като му се тръшне с багажа, а човека си иска да е свободен електрон.

# 445
Заключвам по желание на автора.

Общи условия

Активация на акаунт