🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 010
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 870
  • Другата България
Така де, защо на кастингите да не отпаднат хора от простолюдието, които вероятно биха били далеч по-интересни образи от ВИП персоната Мая, която е отишла там “за приключението“.....айде нЕма нужда. Да, не я харесвам от първия ден, да, пристрастна съм, но пък и си признавам, че хем съм фен на художествената гимнастика, хем изобщо не бях чувала за нея докато не я видях на острова. И не съм единствената. Категорично съм на мнението на Вера, че такива “известни“ и разни многоъгълници нямат място в такова предаване. Ако ще го обръщаме на благотворителност ала “искам да си изживея тръпката, че ми е скучно“, или реклама ала “имам два бизнеса, но не бих отказала още няколко, ако някой ме забележи“, то тогава форматът нито следва да изглежда по този начин, нито да се казва по начина, по който се казва.

# 871
Единственото значимо събитие за двата епизода беше, че Венци стана най-богат. Заслужи си го, като победи силни съперници. Радвам се, че най-после събра топки и "скъса оковите", в които стратега и Миро опитваха да го държат, за да може първия да си пази имунитета. Същия стратег ми е все по-неприятен и много бих се радвал да остане на крачка от финала. Много грозно беше изказването му след победата на Винченцо над Дамян, в което вместо да похвали сълагерника си, той каза нещо от сорта "смятай колко зле трябва да е Дамян, че Венци да го бие". Тежък комплекс ми издава.

Берке си тръгна след битка между двама играчи, които едва ли ще липсват на играта като цяло. Даже остана повече от по-стойностни участници.

Гергана е най-интересната останала жена на острова.

Като цяло интригата продължава да клони към нула. Лагер 3 вече имат 92 гривни и само чутовна глупост може да ги отдели, от това всички да са в топ 8. Мая, която никога не съм харесвал като образ, заслужава уважение, че с точно една победа цял сезон, вероятно ще е във финалната седмица.

Интересно е как точно ще отпадат хората и дали всички ще играят във всяка игра в заключителните дни. За мен е задължително да нямат право отпаднали тогава да бъдат спасявани от друг, защото това съвсем ще опорочи нещата.

Забравих да кажа, че е интересно, как точно когато стратега се падна на диска, продукцията му пратиха Миро на острова. Това е редно да е подсказка за останалите и дано вземат, че се събудят и видим раздвижване.

# 872
че четирима ще останат за финалният ден.
Този финален ден е в Четвъртък, така, че тогава ще са 5-ма
Добре, де пак сметките не ми излизат. Ако в понеделник отпадне един , във вторник още един, то в сряда остават шестима. Как така ще отпаднат двама , че да станат трима ? Или както Сано каза ще има пет дена епизоди.Тогава бройката излиза, ама пък значи логично че няма да има "австралийското" гласуване.😁

Дописвам: Схванах полуфинал и финал ще са в един и същи ден. Тъпо. Три дена ще гледаме пълнеж на епизоди с по една битка и после за един епизод ще прецапат финала и полуфинала.И пак има шанс за гласуване вместо битка за финал.😔

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 20:01 от Joy 05

# 873
  • Другата България
Още нещо се сетих за Миро, което не знам дали е случайно, или поредна част от стратегията, която и каквато надали някой се  е съмнявал, че е имал, преди да влезе - за себе си или за Ати, разлика няма.
Вече.
Когато започна да обяснява на всички, и основно на Бистра, как ще играе за нея и само за нея, защото иска да види жена на финал и заради дъщерите си, и защото досега винаги жените са пренебрегвани в такива формати, игнорирани и още подобни алабализми, че ще е бушон за нея /тогава и Мая му вярваше/, Бистра се радваше на завиден комфорт и сигурност за същия този финал. Ходеше на битки, събираше гривни, имаше два сигурни бушона - Мая и Миро, имаше съюз с Дзами, имаше оферта от Гошо, имаше оферта и от Вера и Ванеса. Просто Бистра се виждаше сигурен финалист, и всичко това тръгна от Миро. Същият този Миро, който обедини лагер 3, заговори за семейство и как трябва всички да са заедно, и Бистра да е сигурен финалист. Дотогава Ати си живееше необезпокояван в сандъка.
После, лека полека Миро успя да убеди Бистра, че семейството /ѝ/ е достатъчно, тя отряза Дзами, отказа на Гошо, отказа и на Вера и Ванеса. И остана само със.....семейството. Разчитайки на него. Същото семейство, в което Ати изпълзя от сандъка, спечели няколко битки, накичи се с гривни, показа си истинското лице, и в един момент се оказа, че този същия Миро май ще бушонира същия този Ати, а не Бистра. Joy
На която толкова ѝ е спокойно, толкова лежерно, че вече дори не ѝ се играе. След като многократно беше убеждавана да не го прави, вече по инерция не иска, “не е нейното“. Blush
Та, как да стигне Бистра на финал? Тя самата се остави да я изработят, и единствения начин, по който може да се докопа до него е само ако в оставащото кратко време се усетят с Мая /основно Мая, защото самата тя е като Венцичка/ и заиграят с Гошо. И пак не е сигурно.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 22:47 от Merri_An

# 874
Имаше такъв лаф "дебело момче - отличник"
Видяхме го по снимките вчера.
Simple Smile

# 875
Още нещо се сетих за Миро, което не знам дали е случайно, или поредна част от стратегията, която надали някой се  е съмнявал, че е имал, преди да влезе - за себе си или за Ати, разлика няма.
Вече.
Когато започна да обяснява на всички, и основно на Бистра, как ще играе за нея и само за нея, защото иска да види жена на финал и заради дъщерите си, и защото досега винаги жените са пренебрегвани в такива формати, игнорирани и още подобни алабализми, че ще е бушон за нея /тогава и Мая му вярваше/, Бистра се радваше на завиден комфорт и сигурност за същия този финал. Ходеше на битки, събираше гривни, имаше два сигурни бушона - Мая и Миро, имаше съюз с Дзами, имаше оферта от Гошо, имаше оферта и от Вера и Ванеса. Просто Бистра се виждаше сигурен финалист, и всичко това тръгна от Миро. Същият този Миро, който обедини лагер 3, заговори за семейство и как трябва всички да са заедно, и Бистра да е сигурен финалист. Дотогава Ати си живееше необезпокояван в сандъка.
После, лека полека Миро успя да убеди Бистра, че семейството /ѝ/ е достатъчно, тя отряза Дзами, отказа на Гошо, отказа и на Вера и Ванеса. И остана само със.....семейството. Разчитайки на него. Същото семейство, в което Ати изпълзя от сандъка, спечели няколко битки, накичи се с гривни, показа си истинското лице, и в един момент се оказа, че този същия Миро май ще бушонира същия този Ати, а не Бистра. Joy
На която толкова ѝ е спокойно, толкова лежерно, че вече дори не ѝ се играе. След като многократно беше убеждавана да не го прави, вече по инерция не иска, “не е нейното“. Blush
Та, как да стигне Бистра на финал? Тя самата се остави да я изработят, и единствения начин, по който може да се докопа до него е само ако в оставащото кратко време се усетят с Мая /основно Мая, защото самата тя е като Венцичка/ и заиграят с Гошо. И пак не е сигурно.
Точно и аз това си мислех. Как Миро подхлъзна Бистра. Това вече не е същата Бистра, която смело се хвърлаше в битки и играеше за себе си.

# 876
Аз минавам само да споделя една хипотеза (днес прекалих с постовете), която и Туджаров разви в седмичния обзор, разбира се, е чиста спекулация. Но за да се говори толкова много за "семейство", за да се съберат петимата и да си разпределят функциите в това семейство (беше излъчено), то това означава стабилна уговорка за финала с разпределение на спечелената сума. Това не е необичайна практика в риалити форматите. Така че тази хипотеза дава друг поглед над събитията. Така или иначе, нещата там вече са счупени. Казаха и че режисьорът ще им е гост след края на шоуто и ще си каже "всичко".

# 877
Е то Бистра по - добре, че не отиде на битки в последната седмица, че нито пъзелите, нито координацията са и сила. А и защо да се бута между шамарите, като след още два цикъла иска не иска ще играе. Единственият вариант е да стане най- богата ,което никакъв шанс да се случи. Няма смисъл да рискува тази седмица, по- добре да изчака "мъжкарите" сами да се разчистят и за нея каквото остане.😉😁

# 878
от инстаграм Grinning

# 879
  • София
Аз минавам само да споделя една хипотеза (днес прекалих с постовете), която и Туджаров разви в седмичния обзор, разбира се, е чиста спекулация. Но за да се говори толкова много за "семейство", за да се съберат петимата и да си разпределят функциите в това семейство (беше излъчено), то това означава стабилна уговорка за финала с разпределение на спечелената сума. Това не е необичайна практика в риалити форматите. Така че тази хипотеза дава друг поглед над събитията. Така или иначе, нещата там вече са счупени. Казаха и че режисьорът ще им е гост след края на шоуто и ще си каже "всичко".
Дай първо да видим колко точно ще е тази спечелена сума, че да не се окажат залудо всякакви уговорки за делкане Joy

# 880
Имаше такъв лаф "дебело момче - отличник"
Видяхме го по снимките вчера.
Simple Smile

Хаха, този лаф и аз го знам.
Но в негова защита снимките са от този момент в  пубертета, в който се трупа мазнина като запас и после бам гледаш ги за един месец как са се трансформирали  😁
Имам двама племенници и на около 13,14 бяха същите дундьовци закратко.
На мен ми прилича на Фран от Новите съседи първите сезони

Иначе външно хубаво момче, да обере дудненето.

# 881
  • Другата България
Категорично не вярвам в хипотезата за делкането на парите, каквато и да е сумата.
За мен това със “семейството“ си е популизъм с цел Ати да се избута напред, не знам дали броя на кутиите, които ще отварят зависи от броя на гривните, които всеки има, вероятно да. В такъв случай разбира се, че ще е важен броя на гривните.
Венци също най-сетне го прозря, и си играе сам за себе си, очеизвадно.
Прокламира за кауза, Сашо също.
И двамата не ги виждам да делят пари с когото и да било.

# 882
Миро ми става все по-неприятен с всеки епизод.
Сериозен двоен стандарт показва.
А дано Александър да се издъни преди финала.

# 883
Слушах Вера. Изказването и за Миро. Че изобщо не му вярва. Имайки предвид, че вероятно вече се знае от участниците как са се развили нещата очаквам големи изненади.
По-скоро не изненади а обрати да кажа.

# 884
Ако Бистра не стигне топ 3 ще е наистина прецакана. Отказа се от коалицията си с Джами и от тази с Жоро, заслепена от семейството.

Ама в това семейство Александър я нарича неспособна да разбере стратегията им и че трябва да си жертва половината гривни в полза на Алекс, ако случайно са в една група. Не мисля, че Миро би я предал, ще е интересно докъде ще помага на Алекс и дали в един момент би жертвал гривните на Бистра.

Ако Александър играе в понеделник, то смятам, че ще загуби, независимо дали е в група с Дзами или с Жоро. Най-много ще се изкефя да падне от Дзами, когото смята за страшен слабак щом е паднал на пъзели от глупавия Венци.

Общи условия

Активация на акаунт