🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 015
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 855
А мислили ли сте за това, което каза Сано снощи накрая? Да отиват да си лягат по лагерите, че скоро може и да нямат тази възможност Rolling Eyes Ще ги съберат на едно, ще ги местят някъде или просто се отнася за това, че ще започнат да отпадат бързо?
Според мен ще ги съберат на едно, да разбият семейството на Лагер 3 и да спасят Жоро от полудяване. Joy

# 856
Аз не знам защо се връзвате на жълтите сайтове?
Въпреки, че Диляна Попова има много странен вкус за мъже според мен. Като се сетя, че са били гаджета с онова тъжно смешно джудже Дичо  преди 25 години. След това набедения за секс символ Асен Блатечки. Но любовта е сляпа...Може би защото Диляна не ме е срещала мен ☺️🤣
Но явно и се е подобрил вкуса защото сегашния бизнесмен изглежда много по-добре. Клюките пишат, че са се разделили но....
Бих повярвал, че си е паднала по Венци защото личи отдавна, че много му се радва, но по Алекс едва ли....

А Мая  е искала да се предизвика. Някакво споделяне из Инстаграмите имаше. Тя отдавна рекламира няколко марки. И писах по-назад, че за мен тя е много по-инфлуенсер от оня набедения за инфлуенсър Еляса.
И както всички сте забелязали нея глада изобщо не е тормози. Както казваме в Майна таун бичи пълен айляк 🤣

От преди две седмици някъде:

# 857
Много ме издразни Сашето с наглостта си на снощният епизод. Аз нали съм си в тийм - Бистра и Мая още от началото, че направо ми прекипя с тънките му сметчици.
Първо на първо как така го реши той ,че те тримата ще са изправени един срещу друг ?  Прекалено арогантно подценява противниците си. Кой луд би сложил в игра Миро ? И къде забрави Жорето ?
Второ много нагло е да си мислиш ,че си всесилен и ще успееш да вземеш втората игра за да върнеш уж гривните във ваше притежание. То по неговата  логика Миро трябва да е първи с много по- големи шансове за успех е. А пък той нали е " турбо атлет" да отива на битка за оцеляване.😉
Трето , за кога за Бога да се вардят гривните, като то едно- две завъртания на диска останаха. Той за малоумни ли ги мисли останалите Мимоландци ? И нас зрителите ?
Четвърто много алчно взе да се разполага с гривните и на Бистра и на Миро. То бива ,бива наглост , ама с това си изказване удари дъното за мен.

И да стратегията на Миро я разбирам, не е лоша ако наистина имаше отбор. Но всички други (без Мирцата ) се усетиха вече за Алексчо.
А той душата е толкова сляп за тънките сметчици на Сашко, който редовно го "пудри " и му замазва очите уж с племенен дух. А всъщност газ пикае ,че Мировите гривни няма да са завещани за него. За това и всячески татьовото гледа как да му ги изхързули преди финалната седмица. Чак почна срещу Бистра да го настройва по ахилесовата пета на Миро- отборната игра.
Не вярвам на приказките за каузата на Сашко след снощният епизод, ако наистина играеш за благотворителност и общополезна дейност никога няма да си толкова алчен за победата. По - скоро той си избива комплекса на детето с известни родители, всеки от родата до пето коляно е известен с нещо, а Ати никой не го е и чувал. Затова драпа с нокти и зъби поне да стане победител в риалити- кратка слава ,но пък е по- добре от нищо. Комплексарска история.

И за мен ще ги съберат в един лагер за финалната седмица.

Определено се зарадвах и на новината ,че няма да има гласуване за трети финалист , а всеки сам ще има възможност да се пребори за финала. Така и Бистра, пък току виж и Мая имат шанс за финал.😉

А Майчето е супер, аз лично много и се радвам ,много силна личност. И точно тя трябва да е примера за смелите майки, а не "сълзата с надписчетата" натрапена ни от продукцията.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:50 от Joy 05

# 858
  • София
Може ли линк към интервюто с Вера, не ми излиза в тубата.

# 859
А мислили ли сте за това, което каза Сано снощи накрая? Да отиват да си лягат по лагерите, че скоро може и да нямат тази възможност Rolling Eyes Ще ги съберат на едно, ще ги местят някъде или просто се отнася за това, че ще започнат да отпадат бързо?
Според мен ще ги съберат на едно, да разбият семейството на Лагер 3 и да спасят Жоро от полудяване. Joy
Закъснели са с едни 34 години Joy

# 860
Мая ме впечатлява с житейския си подход. Сякаш от всяка ситуация ще извлече най-доброто. Не мрънка, не се оплаква, не се жалва...
Че била на недружелюбен остров, нямало храна, животни всякакви, кофти климатични условия... тя е лежерна, всичко минава и заминава, сякаш не й се отразява. Добре изглежда физически и психически.
Ами евала, малко хора са така, включително и аз.

Аз мисля, че тя е там за приключението и тръпката, за изживяването.
А и в това отношение не виждам разлика с Миро. И той не е там за печалбата, и той може да си позволи луксозни курорти. Какво прави там да гладува и мизерства? И той ли е инфлуенсър?

Майчето наистина е просто там да ся радва на острова, на по-симпатичните хора около нея. Не е за парите очевидно и със сигурност не за игрите.
Последно време и стана скучно да се гушка с Бистра, и раздава силни прегръдки на Венци Wink

Миро мисля, че е там за удоволствието да се бори, да изживее пак нещо подобно на Сървайвър. Но не е там за парите и популярността така да се каже. Да е под светлината на прожекторите. Защото той вече е бил под тези светлини като един доста мощен играч в Сървайвър, има и той пари.
Мисля, че е "избрал" (или някой му е подшушнал по-скоро да го направи) златното момиче Бистра, за да я добута до Финала и тя да вземе "медала".
Той не е там с цел да е победител на финала и да спечели парите.

# 861
  • Враца
Може ли линк към интервюто с Вера, не ми излиза в тубата.

https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … e-strategija.html

# 862
  • София
Определено се зарадвах и на новината ,че няма да има гласуване за трети финалист , а всеки сам ще има възможност да се пребори за финала.
От къде стана ясно това? Защото аз го разбрах така:
Финалната седмица остават 8 човека и там всеки ден отпадал по един а в последния 53-и (по скоро 52-и) ден още двама щели да "се разделят с мечтата да достигнат до кутиите". Това не изключва накрая пак да има гласуване. Ако някъде другаде има нещо друго казано, което аз да съм пропуснал, тогава може

# 863
Мая ме впечатлява с житейския си подход. Сякаш от всяка ситуация ще извлече най-доброто. Не мрънка, не се оплаква, не се жалва...
Че била на недружелюбен остров, нямало храна, животни всякакви, кофти климатични условия... тя е лежерна, всичко минава и заминава, сякаш не й се отразява. Добре изглежда физически и психически.
Ами евала, малко хора са така, включително и аз.

Аз мисля, че тя е там за приключението и тръпката, за изживяването.
А и в това отношение не виждам разлика с Миро. И той не е там за печалбата, и той може да си позволи луксозни курорти. Какво прави там да гладува и мизерства? И той ли е инфлуенсър?

Според мен подчертаното е част от това да се покаже в определена благоприятна светлина. Не е нормално да живееш в подобни условия и винаги да си дзен. Не че е невъзможно, но се съмнявам. Особено за жена, свикнала с лукса.

Миро някои го определят като имиджов играч. Предвид политическите и социални амбиции, за които загатна, може и той да е там със сходна причина. При него обаче има и друг "момент", който липсва при Мая - и това е нуждата да се доказва - на себе си и на света.

И двамата са наричани стратези. Нима е невъзможно стратегиите им да обхващат по-продължителен период от време с продължаващо извън Острова развитие? Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 18:08 от ladonnae

# 864
Определено се зарадвах и на новината ,че няма да има гласуване за трети финалист , а всеки сам ще има възможност да се пребори за финала.
От къде стана ясно това? Защото аз го разбрах така:
Финалната седмица остават 8 човека и там всеки ден отпадал по един а в последния 53-и (по скоро 52-и) ден още двама щели да "се разделят с мечтата да достигнат до кутиите". Това не изключва накрая пак да има гласуване. Ако някъде другаде има нещо друго казано, което аз да съм пропуснал, тогава може
Аз чух финални игри (цели три дена) и така го разбрах, то хора за гласуване няма да останат. 😉 Ама сега ,като си го написал и го сметнах, то се оказва ,че четирима ще останат за финалният ден. Нищо чудно и тогава да гласуват кой да е последният отпаднал.
Нищо пак има шанс за жена на финал, ако от четиримата трима са Мимоландци.😉😁

# 865
Да помислим над това дали Миро може да реши рязко да завие в стратегията и да играе за победител. Той от самото начало казва, че иска жена на финал. Тоест не е задължително тя да е на първо място. Тъй като се разбра, че и играчите не са знаели какви ще са точно правилата, е леко мъглява идеята му да добута Бистра до финал или по-точно до финалната тройка.
В момента тройката по гривни изглежда така Венци, Алекс, Миро и Бистра е четвърта.

# 866
  • София
че четирима ще останат за финалният ден.
Този финален ден е в Четвъртък, така, че тогава ще са 5-ма

# 867
Всичко сте казали, аз ще изтъкна нещо, което много ме зарадва. Диляна се справи перфектно, като водещ. Ще се радвам в следващия сезон да се включва наравно със Сано.

Точно!

Еле па като сравнявам:
- Момчета, сега можете да се прибирате по лагерите си.

с

- Храбри, блатото ви очаква!

# 868
  • София
Не знам какво са социалните и политически амбиции на г-н Джоканов, но ако така си държи на гръмките заявления, които слушахме два месеца Hands Thumbsdown

Ако чете, бих му препоръчала да намали внушенията, че не се чувства българин (прегледах две интервюта). Приятелски съвет просто, от един отборен играч.

# 869
Леле , чак сега наваксах с епизода и със коментарите, защото не исках да ви повтарям.

За Сашо всичко сте написали, няма да си развалям петък вечер.
Само ще си тагна любимото на епизода:
"Тя кво си мисли, че сме някакви идиоти и не го забелязваме. Най-малкото финансово парите трябва да отидат при човек с кауза" - WTF човек, вие мислите всички останали за идиоти и си мислите, че минава номера??!!!!!???Съжалявам, може и да е най-брилянтният мастърмайнд обаче ....Scream ( слагам този емотикон, че нещо не намирам подходящия)

Така като слушам Миро, скоро този синхрон за смяната на приоритетите, който прогнозирам наближава. Супер удобничко да ти се случи да идеш с приятелче на острова.

И дотук, с тези двамата, че вдигнам кръвно Grinning

Жоро е артист отвсякъде, Герганка е супер мадама, пу пу. Grinning 

Венцичка, заслужено победи. В битката само как се изстреля на тази мрежа, като спайдърмен. Така да отскочиш от водата и да се хванеш за мрежата, много красиво просто.
Харесва им и че не им се дава, без много плямпане, без скандали си действа по план. Пък който не го кефи да дава синхрони.

Втората игра, аз да ви кажа си очаквах Митов да спечели. И двамата бяха адски вяли.
Берке беше трагичен, всичко нахвърля на земята и беше много лесно.
Единственото, което аз бих направила на мястото на Митов, тъй като той се сети, че Берке е нисък,  е да завържа почти всичко горе и да разкарам варела и тези кубове някъде далеч.
Не знам дали имаха право да минават зад въжето на куба, който пълниха, но ако е било да не пристъпват въжето,  Берке щеше да се счупи да скача и пак нямаше да победи, ако трябваше да развързва и възли Grinning

Супер много ми олеква, че не трябва да  слушам синхроните на Берке вече. След изцепката с Биляна добре му се получи, че се държеше по-нисък от тревата, но не се научи за заучените фразички.  Много бърборене много нещо, доста хора си тръгнаха от този остров, обаче такова плямпане няма. Той и като си тръгваше ме накара да превъртам записа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт