🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 050
  • 1 008
  •   2
Отговори
# 840
  • София
Абе кой развъртя метлата Joy

Родата на Ати ли репортва яко днес?

# 841
Няколко неща, които запомних от подкаста с Вера:

- Георги не е никакъв стратег на сезона. За нея категорично това е Мая.

- Миро играе за себе си. Способен е да подлъже и продукция, и участници, че всъщност е бушон, защото е много интелигентен. Влязъл е с обмислена стратегия и с добре премислени ходове, но играе прикрито, а не толкова явно като Мая. Не вижда логика в това човек да се подготвя и физически, и на пъзели с месеци и да влезе, за да не спечели. Според нея това, че се е обявил за бушон, му е спечелило комфорта никой да не го таргетира, а това иначе нямало да е така, защото той е много силен играч. Тя не е вярвала в думите му, че е патерица и се е опитала да убеди Дамян и Гогов, но не са ѝ повярвали. С действията си спокойно може да стане финалист без никой да заподозре, че това е първоначалната му стратегия. Но тя смята, че той не е вътре за паричната награда, а за самата победа. Ако изкара докрая, би си дал гривните преди финалния етап.

- Напускането на Влади и Венци е било имиджов ход на Влади, да си развие играта. Не е могъл да го направи в лагер 1. Според нея е било грешка.

- Не мразят Митов, просто е заел нишата на нехаресваните. От малки ежедневни неща и ситуации се е стигнало до там. За нея е добър човек, наивен, неподготвен за играта и за това, че ще бъде хейтен. За храна не са го пращали те, било е негово решение, за да си развърти социалната игра.

- След като БиБ са се преместили при тях, не е виждала любовна привързаност. Не се е интересувала преди това как е било и дали наистина са били влюбени.

- По нейни думи Петя се е самоубила социално доста рано рано в играта. Настроила е всички срещу себе си с мрънкане и дребни забележки. С Гогов са били близки до един момент, а тя го е обидила с отношение.

- Влади и Дамян са се познавали от преди предаването и то не от кастингите.

- Тя самата е много против познанствата в такива предавания, говори доста по темата. На нея всички двойки, тройки, четворки, които са се оказали близки от живота, са ѝ се отразили зле - капсуловала се е в началото и дори е обмисляла да си тръгне.

- За Алекс не мисли, че е връзкар, но определено е лансиран от продукцията.

- Етапите и правилата не са им били обяснявани предварително. Казвали са им ги 2-3 дни по-рано. Отчита го като минус за развиването на стратегии.

- Тършуването е било тежко преувелично от режисьорска гледна точка, за да се оцвети играта между двама им с Георги.  Реално кражбите са били позволени през цялото време, но никой не си е позволил никога да краде.

- Ходила е да дава барчета на лагер 3, когато са умирали от глад, но не е било пред камерите.

- Най-много я е дразнел Георги, защото е лицемер. Все пак каза, че има дълбочина и притежава желание да бъде добър.

- Обича руска литература - "Престъпление и наказание", спомена и "Тютюн" като любима книга. Харесва скандинавско кино.

Наистина е интересен подкаст, не се усеща кога минава.

# 842
  • София
@Saturday - благодаря и на теб; беше ми интересно и още повече харесвам Вера.
Верче, влизай при нас в темата за сканди-сериалите, няма да съжаляваш.
(ПС. Гледам в момента и още съм на Олимпиадата - аз им се кефя; нека разпуснат малко; а и някое барче не е излишно.)

# 843
  • София
Намигването 😉

# 844
Венци трябва да патентова това намигане. Много сладко и секси. Дано половинките на Мая и Диляна не са ревниви, че...
Това за Диляна и Алекс ми се струва пълен абсурд. Освен, че нямат нищо общо като типаж той е 10 г по-малък.   Бих се учудила ако Венци е все още сам. А и Гогов. С толкова фенки.

# 845
Обзор на седмицата в Надкаст https://www.youtube.com/watch?v=-eh4IPI0nm8

# 846
Smile И продукцията ни го натъртва доста Simple Smile

Няколко неща, които запомних от подкаста с Вера:

- След като БиБ са се преместили при тях, не е виждала любовна привързаност. Не се е интересувала преди това как е било и дали наистина са били влюбени.

Това и аз го забелязах, но не бях сигурна дали просто вече не са били интересни, или наистина са се отчуждили още там. Но и вчера като излизаше Берке бяха направили много скалъпена сценка как Дзами го привиква да го пита какво им е бъдещето навън, сякаш много го интересува, и си пролича как се е скъсала нишката, и просто търсят начин да завършат темата. Малко съм разочарована, честно, но за според мен  Берке не е искал да си продължат отношенията. Предполагам са му повлияли и навън. Не че Биляна губи от това.
Между другото, щях да пиша, че е много хубаво, че има Надкаст. Така много повече разбираш за играта, за героите, за истинските им мисли и чувства по време на предаването, защото интервютата по няколко минути в телевизиите не дават чак такъв поглед.

# 847
- Миро играе за себе си. Способен е да подлъже и продукция, и участници, че всъщност е бушон, защото е много интелигентен. Влязъл е с обмислена стратегия и с добре премислени ходове, но играе прикрито, а не толкова явно като Мая. Не вижда логика в това човек да се подготвя и физически, и на пъзели с месеци и да влезе, за да не спечели. Според нея това, че се е обявил за бушон, му е спечелило комфорта никой да не го таргетира, а това иначе нямало да е така, защото той е много силен играч. Тя не е вярвала в думите му, че е патерица и се е опитала да убеди Дамян и Гогов, но не са ѝ повярвали. С действията си спокойно може да стане финалист без никой да заподозре, че това е първоначалната му стратегия. Но тя смята, че той не е вътре за паричната награда, а за самата победа. Ако изкара докрая, би си дал гривните преди финалния етап.

Между другото - много е възможно. Но!!! Това е възможно само Миро има договорка с продукцията, която е била да стигне до последната седмица (изпълнимо) и тогава да съобщят правило, че оттук нататък никой няма право да се отказва в полза на друг. А може и да не е имало такава уговорка, разбира се. Което би обяснило думите му в онзи подкаст, че е травмиран и реалититата не са каквото бяха. И наистина да е играе(л) за Бистра/Алекс/отбора и да е там не за победата. Вече доста постигна и би трябвало да е доволен.

Георги има пълното право да не дава нищо на лагер 1. Аз също бих се замислила, ако някой ми е тършувал из нещата и нарушил границите на личното ми пространство. Нито е длъжен да им се обяснява и т.н. Доколкото познавам скорпионското мислене, по този начин иска да даде урок и отмъсти. А те защо не ходят да искат храна от Мимоландци, които ядат не знам си колко пъти на ден и с които искаха да обрекат Глория на глад?

Браво на Вера, че е помогнала на трети лагер когато са имали нужда, при това извън камерите Hands Clap

Берке е аут! Tada Вече и на снимка не искам да го виждам, като китайско мъчение ми беше Cold Sweat

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 15:47 от ladonnae

# 848
Някой знае ли защо Мая не иска пари? И тя ли си има достатъчно? Откъде? С какво се занимава толкова, или има богат съпруг?
Мъжът й е много богат, те са разделени, но той си плаща солидна издръжка плюс всички разходи за децата включително скъпите такси в AAS, които са по 60к на година за всяко дете. Майчето си живее живота, пътува си, сега е в Сингапур с новото гадже. Мисля, че тя е за преживяването там и няма никакви амбиции за парична награда.

-----
Всъщност аз напълно уважавам решението на Миро и Мая да не играят за финал и шанс да отварят кутии със суми. В крайна сметка ако спечелят 5-10-20-50к (в зависимост от броя гривни) те няма и да ги усетят, да ще ги дарят, но най-вероятно и дори и без играта си даряват и съм сигурна, че Миро дарява за каузата, за която говореше. Но пък за хора със скромни финансови възможности такива суми биха били с много положителен ефект. Венци е пожарникар и спасител, живее в Добрич едва ли има големи възможности. Ще дари част от парите, но другите ще използва, за да подобри живота на близките си.

Според мен Миро си играе за 4то място. Или ако наистина е в топ 3 да е с минимален брой гривни, което ще даде възможност на другите двама за по-голяма парична печалба. Той не се притеснява да си загуби гривните в полза на Алекс, знае, че на елиминационната битка най-вероятно ще победи.

# 849
Аз не мога да разбера Мая. Значи има възможности да ходи по плажове. Живее си живота. Но решава да мизерства на Филипините. Не й пука за победата и финала, пък и едва ли би стигнала до там. Не бих казала, че обича да общува с нови хора и създава приятелства. Остава да го прави за екранно време, което щедро й се дава. Толкова съм развълнувана да присъствам на прощъпулника на поредния инфлуенсър Tired Face

# 850
Аз не мога да разбера Мая. Значи има възможности да ходи по плажове. Живее си живота. Но решава да мизерства на Филипините. Не й пука за победата и финала, пък и едва ли би стигнала до там. Не бих казала, че обича да общува с нови хора и създава приятелства. Остава да го прави за екранно време, което щедро й се дава. Толкова съм развълнувана да присъствам на прощъпулника на поредния инфлуенсър Tired Face
Може да иска да покаже колко е оправна; колко добре изглежда ; да изпита нови усещания, предизвикателства и нов вид почивка; може да са й омръзнали луксозните почивки и да иска да разнообрази. Или да добие по-голяма популярност в инстаграм и да я ангажират повече компании за реклами.

Имала е 2 свободни месеца, когато децата й са с баща си, вместо да скучае в поредния лъскав комплекс, защо да не се предизвика. Аз не мога да разбера такива като Лора и Марина оставящи невръстни деца на около годинка, за да ги няма 2 месеца. Не мога да разбера и такива, които си напускат работата, за да участват в реалити. То май почти никой освен Бистра не работи корпоративна работа, всички са безработни или работят за себе си, но продуцентите са го завоалирали.

# 851
  • До морето
Мая във визитката си каза, че управлява 2 успешни бизнеса - единият е студио за пауър пилатес май, другият не знам какъв е. Но не се съмнявам в думите й. Показа, че е достатъчно находчива, мисли два хода напред- съмнявам се да не е успяла за времето на брака си да се подсигури добре финансово. Не знам защо я мислите нея.

# 852
А мислили ли сте за това, което каза Сано снощи накрая? Да отиват да си лягат по лагерите, че скоро може и да нямат тази възможност Rolling Eyes Ще ги съберат на едно, ще ги местят някъде или просто се отнася за това, че ще започнат да отпадат бързо?

# 853
Аз не мога да разбера Мая. Значи има възможности да ходи по плажове. Живее си живота.
Аз и тук не виждам да прави нещо по-различно. Пак е на плажа и си живее живота. От време на време играе някоя игра, изпира два-три чифта гащи и пак си живее живота. Едва ли ограниченото хранене и е проблем.
Не знам как едновременно успява да ме дразни като участник и да ме впечатли с какъв непукизъм и спокойствие стигна до тук.

# 854
Мая ме впечатлява с житейския си подход. Сякаш от всяка ситуация ще извлече най-доброто. Не мрънка, не се оплаква, не се жалва...
Че била на недружелюбен остров, нямало храна, животни всякакви, кофти климатични условия... тя е лежерна, всичко минава и заминава, сякаш не й се отразява. Добре изглежда физически и психически.
Ами евала, малко хора са така, включително и аз.

Аз мисля, че тя е там за приключението и тръпката, за изживяването.
А и в това отношение не виждам разлика с Миро. И той не е там за печалбата, и той може да си позволи луксозни курорти. Какво прави там да гладува и мизерства? И той ли е инфлуенсър?

Общи условия

Активация на акаунт