🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 502
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 225
Ох, незнам откъде да започна, но мисля да е оттук, че аз се смях през сълзи като гледах, а сега видях че някой ми е прочел мислите.🤣

Цитат
Бистра го гледа с поглед "Тоа нЕма изкара един рунд на нищо срещу мен.."

Хора сериозно престанете с това за Сашо, отвратително е и не му прави услуга. Кой му бил прадядо само дето не казаха, голям праз, ама наистина голям праз.

Аз лично предпочитам да видя  писмо, смс, бележка, от строителя дето си е дал цялата заплата да купи маратонки на сина си, защото на острова само това момче не каза, че някой е тъп, прост, че не разбира и т.н , а само в прав текст на всички, че не иска никой да му е бушон и е там за играта. Ако загуби си тръгва без да му е проблем и без да моли никой .

Венци не разбирал от брейнсторминг 🤣 , ама чудно как разбра , че някой хора ги е мега страх да не ги стрелят, ако не са най-богати.🤔

Тирадата на Миро беше ... Сашо е на 29 години, какво момче какви 5 лева, каква казарма 🤯 , на 40 ли ще става мъж. Нека гледаме обективно на нещата.

Аз писах, че сменям лагера и наистина го смених. От тук нататък стискам палци само за Венци и Георги (съвсем сериозно ) да са на финал.

Георги едва ли ще успее, днес имаше много включвания и това не вещае добро, а Жорката ще липсва.

На Киро най-грамаданският кокос посвети 🤣

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 00:24 от count(ess)_horror4e

# 226
Що така тоя Жоро взе да залязва? Беше от най-силните играчи. Какво се бъгна тоя човек? Ама то така става като имаш няколко лица енергията ти се разпределя между тях и не можеш да я събереш когато се налага. Жалко.

# 227
Благодаря за темата, страхотни сте!

Имам лошо предчувствие за Жорката.Дано не съм права,че без него няма да е същото и ще настъпи скука,човека е пълен хахавел.
Мимовците ме дразнят вече с тази отборна игра и разни бушони.
Митов наистина се изложи с това разкриване на лагер 3,как пък не прецени, че не трябва да им казва.Иска ми се са отиде при Жорката, не мисля, че другите го искат включително и неговият лагер.

Майче,ако четеш ти изпращам силни прегръдки и молитви за детенцето ти:heart:
Напълно разбирам болката ти и аз изпитвам от същата,много сила и вяра да ви съпътстват ти пожелавам.

# 228
Тази сутрин  случайно в ютюб ми изскочи подкаст на Менса Б-я с Миро и разбира се, с голям интерес си го пуснах, макар темата да беше психология на предприемачеството. Много е интересен, Миро разказва за детството си и за  своя път в живота като цяло. Но имаше един момент, в който той спомена О100Г. Каза, нещо много впечатляващо, а именно, че получил травма от предаването и още се възстановява от преживяното. Подтекстът за мен беше, че е преживял някакво разочарование. Каза още, че заради договора още не може да обсъжда нищо, но вече риалитита не били това което бяха, хм... Нямам търпение да гостува в Надкаста, може би чак тогава ще мога да си отговоря на въпросите, които имам към него. Теорията, че е влязъл да замества Тати на Ати заслужава внимание, но едва ли ще излезе наяве, ако е истина, но пък би обяснила цялата липса на смисъл в начина му на игра. А сега какво го измъчва, защо е неудовлетворен, толкова много ми се иска да знам неговата искрена и истинска равносметка за всичко. Стана ми и малко мъчно, че се чувства така, но толкова похабен потенциал не мога да го преглътна все още какви ги свърши в предаването. Още не съм изгледала целия подкаст, но е много интересен и силно препоръчвам ! Миро е много качествен човек и има какво да се научи от него, страхотен ментор и мотиватор, както се вижда и в играта. Оставям линк :
https://youtu.be/n8NqAsMCEIk?si=lA9vHbSlMCLgLAR-

# 229
  • España
Винченцо Халхаберо атакува “Пеньоара диск”

Ако и този път не го изберееееееее…. !

Лагер “Глория” , сезон 58 Ол(д) Старс :

# 230
Що така тоя Жоро взе да залязва? Беше от най-силните играчи. Какво се бъгна тоя човек? Ама то така става като имаш няколко лица енергията ти се разпределя между тях и не можеш да я събереш когато се налага. Жалко.

За мен точно това стана, Жоро е много емоционален и това цялото нещо го изхаби тотално. Той няма и психическа устойчивост и като цяло аз съм склонна да му вярвам, че е искал коалиция с Влади само, защото го чувства по-чист като характер.
Излизането на Влади според мен беше последната капка. А после и разпада на лагера и сега ще си ходи 😒

# 231
На мен Георги ми е малко плашещ вече, не бих искала да остана някъде сама с него. Не е добре там работата 🫣

# 232
Ако утре Жоро си тръгне, за мен той е "злодеят, който преживява катарзис". Не му симпатизирам, но изигра ролята на перфектния злодей. Вера прекалено се загуби заради пригласянето на Дзами. Като цяло, никой от нумеролозите не смее да противоречи на Дзами, което е много жалко.

Миро си направи добра стратегия и си я изпълни. Стратегията му беше да запази лагера, включително Венци. Просто му няма доверие в игрите с логика и пъзели и вижда Алекс като по-добър там. От една страна, Венци има право да играе по-рисковано и да си понесе последствията.От друга страна, Миро е прав, че ако рискуват не губи един играч, а целия лагер заради изборите на диска.

За мен тези сцени с Алекс нямат общо с това дали е финалист. Личи си, че нямат с какво да пълнят епизодите и той им е дал достатъчно материал да скалъпят някаква история. Тук не обвинявам него, а продукцията, че не са подбрали по-добър каст.

Мая има добри разсъждения върху играта, много добре се вписва в ролята на "разказвач".

Виктор Митов най-вероятно не осъзна какво казва. И той е много можещ, но със своята пасивност оставя другите да му определят съдбата в играта.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 01:52 от Анонимен

# 233
  • Брюксел / София
Понеже не гледах задълбочено може ли някой да ми припомни какво работи прадядото на Ати? За един приАтел питам.

Изключително комплексирано и арогантно същество е Алекс. Победи в колко точно битки: 2 или 3?! И реши, че е върхът на сладоледа! Компютърджия, спортувал 1001 спорт, на който пръв приоритет му е да изтъкне кой е баща му и цялата рода до 9то коляно… Започвам да се чудя, дали Миро не е на хонорар в предаването да го подкрепя и бута. И едно уточнение: в казарма се влизаше на 18-19 години, не на близо 30.

Неприятно е подценяването на Венци като не особено умен от целия лагер 3. Дали Венци е глупав или не, няма значение - важното е, че е готов да играе и да отпадне. Не прави сметки постоянно, но разбира се това не е интересно, къде по-занимателно е да ни информират за родата на Алекс и за всичките му сметки какво и дали да направи. Все пак мама и тате са Бг, а и писмо не е получавал скоро Wink

Искам на финал да са Венци, Жоро и една жена за цвят- например, Ванеса или Вера. Едва ли ще стане, ама аз да си кажа.

По-вероятно е на финал да са Алекс, Бистра и Дзами. Да видим.

# 234
  • София
Аз малко ще нахейтя лагер 3, обаче в този епизод бяха просто ужасни - такова самочувствие и арогантност, начело с татьов Алекс, че не се траеха. Кой бил тъп, кой бил прост, съвсем си повярваха нещо и стават изключително неприятни.
На Сашето му е "много апетитно" Миро да играе за него, много ясно, той така или иначе не губи нищо. Ей това най-много ме дразни в протекцията на Бистра и Сашето - имат комфорта да не се страхуват да играят, защото знаят, че каквото и да направят, както и да се представят, има кой да се жертва за тях и ще останат в предаването при всички ситуации.
И вече се изприщвам като каже някой, че Алекс бил момче. Какво момче на 29? Миро говори за него, все едно е на 9. Ако на 30 години все още не е мъж, кога се предполага да стане и ще стане ли въобще?!

Виктор Митов наистина много тъпо си изпя, че са ходили да ровят. Защо, за мен си остава загадка. Малко прозвуча като клюкаря на групата - "пък аз знам нещо, което вие не знаете". Изобщо не одобрявам тарашенето на Нумеролозите, но простъпката на Митов и реакциите на лагер 3 бяха още по-кофти.

Разочароващо представяне на Вера на пъзела, не очаквах да се справи по-зле от Берке. Жоро и той нямаше никаква представа какво прави, така откровено неразбиращо гледаше. Започвам да се притеснявам за него, защото напоследък съвсем изпляска - победата не била важна за него.
Мая е стара лисица, как бързо врътна интригата, уж без да иска. Обаче това, което разказа за сина си, ме съкруши. Гледаш някакви хора срещу себе си и нямаш ни най-малка представа с какво се борят и през какво преминават в живота си.

# 235
Хехе, ще изкарате, че направо за Алекс са го направили това предаване и всички са там само, за да го избутат до финала Smiley Даже и един много умен и много богат за нашите ширини човек е взел някакъв дребен хонорар (като знаем колко богата е продукцията), за да влезе в предаването и да си загуби няколко месеца с една единствена цел - Алекс на финала Satisfied

Наистина момчето си има трески за дялане, но чак пък да му се излее целия този хейт...

А Халхаберото много го харесвам, но добре че послуша Миро и не участва в тази игра, защото още щеше да се мъчи с пъзела. И не казвам, че е глупав, дори напротив, но просто не е човек за пъзели. Те затова хората казват какво ще се играе, за да може да се прецени кой е най-подходящ точно за тази игра. Вече стискам палци на ръце и крака да има късмет на тоя диск, че да му мине мерака да посети острова Flowers Palm Tree

# 236
Дзами, който по някакъв начин ми е симпатичен - в тази игра беше Бени Хил. И ако съм се чудел как Тюлен управлява падълборд, то след тази игра вече знам. А пъзела бе най-големия победител в игрите - размаза Дзами, Жорката и Верчето.

Само на мен ли взе да ми става мъчно за Жорката?
А това е ми е човека в топ 2, който не харесвам.
И това, че помогна на Дзами беше наистина красиво.
И Мая е красива и сила.
И гостуването на целия камп при Жорката беше някак много човешко.

Епизода беше готин.

# 237
  • София
Добър епизод, хареса ми.

Според мен Венци избухна така, защото на предната игра, когато Алекс имаше правото на избор не го сложи в игра, а той е силен на плуване, баланс и стрелба, но тогава Алекс му каза, че е голям риск, защото при стрелбата имало голяма доза шанс. Така е, факт. Ама те какво чакат, да му дадат 100 метра гладко бягане ли на Венци? Арее. То винаги има риск. Ама май гривничките са важни. Мхмх. Прав беше Венци.
Но пък Венци не беше прав конкретно за снощната битка, защото явно не ги умее пъзелите и щеше да е като Дзами, Георги и Вера. Иначе пак му се играеше и беше малко странно как от другата страна не се опитваха да го разберат и му викат, 'Не е срамно да си кажеш, това не е моята игра'
Хаха, малко като 'Изгубени в превода' се получи този път.
Но Миро беше прав с частта за стратегията. Той за това не рискива и с Бистра, защото знаем, че и тя е слаба на пъзели.
За предния път обаче Алекс не беше прав и просто се измъкна удобно с обяснението за фактора късмет при мятането на пояса и така да не рискува Венци да го задмине с гривните.

Много грозни думи на Алекс към Ванеса. 'Била тъпа' ?! 😮

Митов много сглупи. Издаде своите хора, според мен без да иска. Явно е за всички, че социалната му игра е много слаба, а и под напрежение не може да мисли, нито да си формулира правилно мислите в главата и да излязат като думи на място. Жалко. Но ми е симпатичен. Въпреки че се изложи.
Еми да, 'Калинка си е'

Мая с много хитър ход спрямо Георги.

Но пък мен, Жорката ме изкефи на макс как си беше скрил половината храна. Евала.
И как само посрещна лагер 1, хахаха.
Но браво и на тях, че все пак се решиха да отидат и да си признаят. Малко 'След дъжд качулка,' но пак по-добре, че го сториха, отколкото да не.

Или Георги е гледал Корабокрушенецът с Том Ханкс и култовата волейболна топка, 'Уилсън' или някой услужлив редактор, но целият този сегмент също ми хареса. Определено ще паднат коментари, а и мемета сигурно ще има.
Жорката се развихри доста днес. Най-забавните моменти в епизода бяха с него.😊

За битката.
Ами очаквано за мен спечелиха Миро и Митов. Още като видях 'Клотския пъзел' бях убеден, че Миро и Митов ще спечелят в двете групи. Сякаш Митов го нареди по-бързо и от Миро. На пъзели и логика, Митов е чудесен. Но на терен е много слаб, а е бил гребец. Странно. И на падъл борда отиде втори след Георги до платформата.
Вера ме разочарова, защото мислех, че е добра на пъзели и че поне ще е втора, че даже и евентуално да се опре на Миро. С такова впечатление бях останал, но явно я няма на пъзелите.
Правило номер, ако си стратег и не залагаш толкова на силовите битки, то задължително трябва да си добър на пъзели, иначе просто няма как да ти се получат нещата. Жалко.

Браво на Миро и Митов. Безапелационни победи!

Днес залагам на сигурното и не очаквам изненади. Победи за Миро и Георги.
И дано най-накрая дискът да се падне на Венченцо. 😊

Майче, големи прегръдки, ти си майка героиня. Дано твоя Иван да те радва и да сте щастливи.

# 238
За мен тези сцени с Алекс нямат общо с това дали е финалист. Личи си, че нямат с какво да пълнят епизодите и той им е дал достатъчно материал да скалъпят някаква история. Тук не обвинявам него, а продукцията, че не са подбрали по-добър каст.
И от 30 човека трябва да гледаме снимки и лични драми само на 3-ма човека от лагер 3?! Категорично не е одобрявам и не е честно спрямо другите участници.

# 239
Повечето деца на "известни", бягат от сянката на известните си родители и искат да покажат индивидуалност, а тоя Алекс ми напомня на една моя приятелка от детство, дето каквото и да придобиеха, беше "с връзки". Дебело подчертано! 😆 На един соц ми избиват нещата... Тогава децата на по-"специалните" хора се биеха в гърдите "ти знаеш ли кой е баща ми!? а пък дядо ми, ако знаеш кой е..." и с това напредваха стремглаво в живота, защото за тях нямаше пречки никъде... Жалка история! Само това ще кажа.

Общи условия

Активация на акаунт