🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 000
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 900
И аз имам чувството че някои зрители развиват ...айде да не казвам завист, че лоша дума, ама сакън някой да не вземе пари за себе си, сякаш, че е задължително да ги даде за "кауза".   

# 901
Започвам да се ядосвам вече с тези каузи - единия искал жена да спечели, другия за еко кауза играел, трети - за световния мир.
Искам да гледам играчи, които играят за себе си. Крайно време е да призная - Венци спечели първото място в моята класация. Миро няма как повече да го слагам сред фаворитите ми, тъй като самият той не желае да е сред финалистите, а и ме разочарова последните епизоди нещо. Гогов и Ванеса, ако му правят компания на Венци няма да се разсърдя.

# 902
Венци също има кауза. О, "те" са го накарали насила да каже за това, забравих.

# 903
  • Варна
В съседна тема коментират, че Ати е гадже с Диляна.

# 904
Венци и за мен е желаният  финалист, Гогов също ще се радвам, но това озлобено същество Ванеска в никакъв случай не искам да я виждам на  финал. Не само за отношението и към Митов и завистта и към Бистра и Мая , а и заради подигравателният и тон към Венци ( чист яд, че не е в нейния лагер да я варди ) . Отделно е и собствената и арогантност- " царицата на изометрията " . Отделно е и факта, че тя е с две гривни напред от спасяване за които няма кой знае какви заслуги освен това ,че е малка и повечето я съжаляват. Да не говорим за лицемерната игра срещу Марина. Дори факта, че оплю Бистра и Мая ,а те се "скъсаха " да я подкрепят на следващата игра ми говори много за какво завистливо и озлобено същество става на въпрос.

# 905
Венци също има кауза. О, "те" са го накарали насила да каже за това, забравих.
На сила не са го накарали, но понякога тънко можеш да манипулираш някого да каже това, което искаш.

# 906

Всичките статии , които ми излязоха са от едни сериозни кликбайт медии 😁

# 907
Това и да го видя няма да го повярвам.

# 908
  • Варна

Всичките статии , които ми излязоха са от едни сериозни кликбайт медии 😁

Нали знаеш, добре че е лъжата,че  да си кажем истината

# 909
Венци има имунитет. За какво му е да рискува?
Как за какво, нали е там, за да играе, а не да се крие зад имунитета Smirk

Вчера разбрах за себе си, че човекът с най-добрата и работеща стратегия този сезон е Венченцо Satisfied

Евала, всички успя да ги хързулне, но наистина е изключително хитър и много добър артист /сори, Жоре/. Всъщност му се получи така добре според мен, защото си използва тази стратегия и в живота и тя вече му е станала втора природа. Та както на Алекс стратегията е докогато може да си крие уменията /и мускулите Simple Smile/, на Венци стратегията е да бъде Халхаберо Satisfied Всички си мислят, че е добричък, наивен, вятърничав и лесно може да се води за носа. Смятайте колко е добър, щом заблуди дори Миро. И аз мислех така, докато вчера на играта с Дзами ми се видя много различен откъм поведение и имаше нещо различно в погледа, и ми светна, че всъщност образът на Халхаберо е стратегия. При Нумеролозите не се буташе много, дори някои зрители ги мислеха за един човек с Митов Simple Smile и вече в Мимоландия си направи финален план как точно да я играе тази игра. Много съм впечатлена, едва от миналата година гледам риалити предавания, но досега не съм виждала друг такъв участник Smile

Разбира се, това е само моята гледна точка и ще ми бъде много интересно как ще му се развие образа до края и дали ще се окажа права или хич не ги разбирам хората Satisfied

# 910
„ Каквото и да ти приказват, знай, че става дума за пари”. Джон Стайнбек
Прави ли Ви впечатление, че само за няколко играча знаем какво биха направили с парите. Всичките с каузи. За Венци не знам какво да мисля, но човека е добър по душа и може би наистина го мисли, че може да помогне на хората с няколко фургона. След като държавата липсва ...Ати на тати залага на зелената вълна. Нали сега е модерно. Пък и тати му е зелен . Дори с цялата сума нищо няма да успее да направи за зеленото. Беркето....забравих в момента, но беше споменал нещо. Единствено любимката ми Бистра ми звучи по- правдоподобно, че ще ги вложи в школа по художествена гимнастика. Все пак дълги години се е състезавала. Била е и треньор и съдия в Лондон.
Та...това за каузите според мен са настоявали от продукцията да кажат нещо по- възвишено и интересно.
На всеки му трябват пари. Дори и на Миро и Мая които имат добър бизнес. А за какво ще си ги харчат си е тяхна работа.

# 911
  • Primum non nocere !
Миро промени морала си , заради интересите си.
Сподели , че се интересува от AL, но независимо че е IT специалист, това е нов бранш, за който ще му трябват поне 4 или 5 години специализация.
Алекс го заинтригува в тази област и мисля , че Миро сега играе за него с цел привличане като кадър в новата му фирма. Мисля , че му е обещал и участие, партньорство .
Всичко е въпрос на интереси ,  според Миро , а не на пари.( стратегията и добър мениджмънт носи печалби)
Миро е прав за себе си , но не така трябва да предаде Бистра.
Аз мисля Дзами за много последователен в играта и голям стратег!
Искам Дзами да спечели.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 00:14 от Шехи

# 912
Венци ,че е добричък е ясно, ама че е глуповат и наивен не знам кой въобще го е повярвал. А при Нумеролозите не се чуваше за него и не го избираха не защото е играл храстче, а защото както беше споменато в предходна тема всички от кастингите са му имали респект заради физическата подготовка. Затова и чак толкова късно и то от любимата му Петинка беше " активиран ". А това, че е вътре заради парите е едната страна на монетата ( те почти всички са вътре заради това ), другата обаче е подобна на Мировата да се докаже/ покаже като силен играч и да начеше малко егото. Бивш спортист без поле за изява в състезания ( освен пожарникарските де, ама те са изключително слабо популярни ) винаги ще го има " сърбежа" за себедоказване. А и той почти няма нужда от стратегия с неговите физически възможности и то с тази конкуренция. А както видяхме и на пъзели не се справя чак толкова бавно. Роден шампион е момчето.😁

# 913
Да Венци освен бивш футболист е и колоездач, и алпинист ( често катери върховете), моторист🤘. Абе от всякъде си е добре подготвен физически.
А човека с културиста физика Йочколивски се отказа заради глада основно.
Интересното е, че той за съвсем кратко си пребиваване  остави дълбоко приятелство с Миро. А между другото и на него не му трябват пари. Медиите го свързва с брата на Ружа Игнатова. Бил му е гарант за освобождаване.... Ти да видиш...

# 914
  • Primum non nocere !
Миро каза в подкаста, че преди 7 години е основал фирмата си с капитал 140к.
Мисля , че сега имат договор с Алекс и печалбата от гривните им  ще е капитала за нова фирма за изкуствен интелект.
Миро е обсебен от тази идея.
Няма лошо.
Обаче си промени морала в хода на играта и не спазва обещанията си.
Миро, четеш и знаеш , че съм права.

Общи условия

Активация на акаунт