🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 000
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 885
Учуди ме, че толкова бързо му се възстановиха краката (почти на 100% по негови думи).

# 886
  • Варна
Може да пуснат Венци,сякаш ми се струва че ще  бъдат в една група с Алекс, третия ще е Жоро или Гогов.
Ако позная ще пусна тото.

# 887
Венци има имунитет. За какво му е да рискува?

# 888
  • Варна
За семейството.?

# 889
Абе като видях как се подсмихна като хитър лисугер, като му подхвърлиха идеята - тц, няма да е 🤣

# 890
За семейството.?
Вече видяхме, че Венци не е толкова глупав, както им се искаше на някои.

# 891
  • Другата България
След трансформацията на третия братовчед в доведен син вуйчото /Венци/ вече не вярва в семейството, и го показа ясно в миналия епизод. Присъствието му в него е просто проформа.
Ако се съгласи да играе ще е само защото иска да се доказва, и разбира се - за пари, каквото и да си говори, и Венцичка е там за пари. И така трябва да бъде.

# 892
  • Варна

Вече видяхме, че Венци не е толкова глупав, както им се искаше на някои.
Така е, но му се играе.

# 893
След трансформацията на третия братовчед в доведен син вуйчото /Венци/ вече не вярва в семейството, и го показа ясно в миналия епизод. Присъствието му в него е просто проформа.
Ако се съгласи да играе ще е само защото иска да се доказва, и разбира се - за пари, каквото и да си говори, и Венцичка е там за пари. И така трябва да бъде.

Абсолютно съм съгласна с всичко в цитата и аз лично също не приемам като лошо нещо "да си за парите".
Как ще си ги харчиш, ако спечелиш също си е лично виждане. Дали ще е кауза, дали друго те са си твои. Даже и това друго да значи да си сбъднеш някоя мечта или прищявка.
И до днес се сещам Здравко, като спечели първият Биг Брадър как се радваше, че ще си купи яхта 😁

# 894
Да, и много ме дразни Алекс като почне да прокарва мнението, че трябва да се тласкат към финала хора с кауза, сещай се такива като него. Преди като говореше как Киро не заслужавал да спечели щото щял да даде парите за хазарт. Тези  пари си ги печелиш с пот и кръв и никой няма право да ти държи сметка какво ще правиш с тях.

# 895
Нормално е всички да са там за пари, това не е благотворително състезание, където каузите се състезават да наберат най-много средства. Много грешно е Алекс да вярва, че заслужава повече от останалите, защото имал кауза.

Алекс 1000% вярвам, че е там за пари, просто умело манипулира Миро като подхвърля каузата на баща си. Тази кауза има нужда от закони и наказания, a не от няколко хиляди лева. Има безброй мобилни апликации за рециклиране, опазване на околната среда, много организации засаждат дървета, ама е капка в морето.

# 896
Изнудиха и Венци да декларира, че има кауза да купува фургони. Професията на Венци е достатъчно полезна, че да трябва да си дава парите за неща, които са работа на държавата.  Пожелавам му да спечели и да си похарчи парите за неща, които го радват.
Дори в стани богат винаги ме е дразнил въпроса какво ще правят с парите, които спечелят. Бих отговорила "каквото си искам"

# 897
Аз мисля, че доста хора, втренчени във всяка дума и потрепване на един участник, пропускат важни моменти. Не че е важно. Просто темата се превръща в копие на Фейсбук.

# 898
А по какво да съдим освен това, което ни се показва, а именно думите на самите участници, емоциите, лапсусите, които колкото и всичко да е уж режисирано издават много. Една изпусната дума може да каже твърде много за човека.

# 899
Именно. Казва много за всички участници.

Общи условия

Активация на акаунт