Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 977
  • 790
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Защо да е несериозно? Ако си учил за нотите в основното училище и след това цялото ти образование и живот са далеч от музиката? Как се очаква да ги знаеш и да ти е лесно?

Даже не става въпрос да се знаят като ноти. Основните неща като това откъде започва ключ сол, нотите, ги помня от училище, по-сложните - не. Но това да не знаеш, че нота в самото петолиние се пише или на реда, или между два реда да ги запълни, за мен не е нормално. Те буквално слагаха по една точка, която не се знаеше точно къде е сложена. Все си мисля, че човек, който поне веднъж е виждал ноти, някак си ще му е направило впечатление.

# 196
С известно закъснение, да коментирам съботния епизод:

Първо, искам да кажа, че все още смятам че това е най-готиния БГ формат за сезона, при това с разлика. Може да се научат интересни факти за историята и географията ни и да се открият интересни места. Освен това, в голямата си част предаването е забавно и ненатоварващо. Постарали са се каста да е от наистина обикновени хора, за разлика от други шоута, което също е позитивно.

Казах горните неща, за да се знае, че следващите редове не са хейт и в никакъв случай не са защото искам формата да е зле, за да се оплаквам. Просто, обаче, има неща, които за мен са необясними. Преди няколко седмици изравниха двойките в елиминационен ден. След това дадоха недоизмислена финална задача, което доведе до отпадането на една от най-силните двойки в сезона (дотогава и най-силната), в лицето на женените. Това естествено свали нивото на конкуренция и това си личеше. И какво измислиха седмици по-късно? Същото, само че направено още по-зле. Събраха разликите на средата на елиминационен ден в Делфинариума. Явно това не им се стори достатъчно и решиха да сложат за последна, задача която не изисква грам умения и е изцяло на късмет. Това с охлювите да решава кой да отпада е абсолютна гавра с играчите. Със същия успех, можеха да теглят номерца и който изтегли 6, да си ходи. Супер несериозно е и на практика всеки можеше да отпадне. Дори полицаите бяха на ръба, което нямаше да е справедливо. Не е справедливо и сега, защото колегите набраха скорост, взеха две победи и според мен щяха да стигнат финал. Вместо това, си тръгват без да са сбъркали никъде. И това го казвам, без да са ми любимци, най-вече заради Габи. Ако не бяха тези глупости, най-вероятно щяха да отпаднат барманките, които са ми много по-симпатични, но аз лично не искам мои фаворити да остават така, защото се убива състезателния елемент. Тя бяха много зле на нотите и волейбола и просто беше техен ред да си ходят. За сметка на това, отпадна двойка, която беше почти перфектна на доста от задачите тези дни. Със сигурност и това отпадане ще се отрази кофти на конкуренцията, защото ако няма нови глупости, аз мисля че актьорите или полицаите е редно да бият.

Като споменах актьорите и полицаите, имаше няколко сцени, където те казваха, че са си основните противници и съдейки по едита, може и да са на финал. Другото, което ми направи впечатление е как майката и дъщерята пак оцеляха. Объркаха брутално пътя за последната задача, даже и този към финала и пак някак им върза с охлювите и се промъкнаха. Вече няма да се изненадам да са и на финал.

# 197
Казаха ли кога е финала?

# 198
Чувствам се глупава в тази тема. Само тук ми се случва. Големи професори, доценти, доктори на науките. Всеки всичко знае по време на епизода. Нотите и със затворени очи. Знамената и с черно и бяло да бяха, пак ще бъдат познати.

# 199
Казаха ли кога е финала?
Ако е вярно в уикипедия пише 14 декември

# 200
Чувствам се глупава в тази тема. Само тук ми се случва. Големи професори, доценти, доктори на науките. Всеки всичко знае по време на епизода. Нотите и със затворени очи. Знамената и с черно и бяло да бяха, пак ще бъдат познати.
Винаги от дивана е изключително лесно. Всички знаят и се сещат. Участниците са глупави. Учила съм ноти, чела съм книги и пак нито ако някой ми диктува ноти, нито за някои автори ще се сетя веднага, какво остава под напрежение в съзтезание.
Надявам се да има нов сезон и ако някой пишещ тук участва, да се включва, за да видим колко знае и може, ама без да ви хваща срам✨

# 201
Казаха ли кога е финала?

Че това е другата седмица... 🥲
А всъщност пуснали ли са кастинг за следващ сезон? Например в Един за друг по време на епизодите изписваха имейл/сайт за кандидатстване. Тук не съм забелязала. Дано има следващ сезон.

# 202
Казаха ли кога е финала?

А всъщност пуснали ли са кастинг за следващ сезон? Например в Един за друг по време на епизодите изписваха имейл/сайт за кандидатстване. Тук не съм забелязала. Дано има следващ сезон.
Няма кастинг, питах и приятелка от бтв. Кастинга за този сезон е бил пуснат април месец. Каза, че ако има, ще го пуснат март-април. Интересът за това предаване не бил голям, нито откъм зрители, нито към участие, изпробвали предавания по старите американски модели “Кажи честно” , познай песни, танци, текстове. Надеждата е в Слави да го продължи.

# 203
Казаха ли кога е финала?

Няма кастинг, питах и приятелка от бтв. Кастинга за този сезон е бил пуснат април месец. Каза, че ако има, ще го пуснат март-април. Интересът за това предаване не бил голям, нито откъм зрители, нито към участие, изпробвали предавания по старите американски модели “Кажи честно” , познай песни, танци, текстове. Надеждата е в Слави да го продължи.

Много тъпо... към глупости, разбирай Ергени и брадъри, има масов интерес, а към подобни предавания - не...

# 204
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Без да искам да обиждам приятелката ти, но бТВ са напълно невменяеми.
Въпреки липсата на адекватна рекламна кампания и аматьорското присъствие в интернет, предаването намери своята вярна публика и има по-висок рейтинг от Гривните, например. Реално е в топ 3 предавания на телевизията, и то с умопомрачително нищожен бюджет на фона на милионите на други.
Така че, не просто нови сезони, ами и доста повече внимание заслужава Бяството.

# 205
Без да искам да обиждам приятелката ти, но бТВ са напълно невменяеми.
Въпреки липсата на адекватна рекламна кампания и аматьорското присъствие в интернет, предаването намери своята вярна публика и има по-висок рейтинг от Гривните, например. Реално е в топ 3 предавания на телевизията, и то с умопомрачително нищожен бюджет на фона на милионите на други.
Така че, не просто нови сезони, ами и доста повече внимание заслужава Бяството.

Няма за какво да се извинявате. Бтв са невменяеми от доста време. Тя също го знае, но плащат добре. Аз също гледах статистики, но залагат на “американски” хумор и ергени. Надявам се да има кастинг, искам да пробвам, ще си призная тук, за да ме порицавате публично и ако съм като Илияна, ще се радвам да го знам😂

# 206
Много хубаво си е предаването.
А не бях редовна нито в гледането, нито в писането. Но ми допада.
Жалко ако го махнат.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 18:08 от *Биле омайно

# 207
  • гр.София
Това е единственото предаване, което гледам този сезон от всички телевизии и силно се надявам да има нов сезон. Наистина е много поучително, виждам места, за които не съм и подозирала, че съществуват. Мисля че има още много местенца, които си заслужават да се видят в следващ сезон Grinning

# 208
  • София
Тези предавания тип, Кажи честно, песни, текстове са толкова тъпи. Искрено се надявам да нямат втори сезон. Дано бтв да размислят за втори сезон на Бягство-то.

# 209
Искрено се надявам да продължат формата. Сигурна съм, че с всеки следващ сезон ще е все по-добър.
Ако имаше поне малко реклама със сигурност щеше да бъде повече гледаем.

Общи условия

Активация на акаунт