Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 992
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Чувствам се глупава в тази тема. Само тук ми се случва. Големи професори, доценти, доктори на науките. Всеки всичко знае по време на епизода. Нотите и със затворени очи. Знамената и с черно и бяло да бяха, пак ще бъдат познати.

Предполагам е насочено към мен. Ми не, не знам всичко. Още по-малко със затворени очи. Но като ми кажат да напиша нота между втори и трети ред, както те си диктуваха, със сигурност няма да сложа точка, която не се знае точно къде е.

# 211
Аз също гледам само това предаване, много добре им се получи 👍 Дано да има и други сезони и да изберат правилните хора от кастинга.
В този сезон са подбрали симпатяги, браво! Имаше и дразнещи, но пак са за предпочитане пред останалите реалити формати.

# 212
Казвали ли са от колко двойки ще е финалът? Не съм гледала миналия сезон. Ако тази седмица отпадне един отбор, финалът ще е от четири двойки.

# 213
Като че ли казаха, че на финала ще са 4 двойки. Тоест тази седмица отпада един отбор и после е финал.

# 214
Едва ли точно днес някой ще предпочете качамака пред рибката 🙃

# 215
  • на село
Хайде на мамалигата Joy
Аз преди да науча, че е качамак си го знаех като мамалига, но така е когато баба ти и дядото ти са растнали и учили в румънско Grinning

# 216
Наречете го предразсъдък , ако искате но не вярвам барманките да се справят с хановете Joy

# 217
  • на село
Хайде, моят Хаджиоглу Пазарджик Joy

# 218
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде на границата пак ще ги занулят всички отбори. За какво беше това ходене до Румъния? Да направят една мамалига и да редят ханове в паркчето. Същото като с ходенето до Гърция и солените маслини.

# 219
  • на село
Време е майката да си ходят,  а дано е този път Grinning

# 220
За n ти път на готово получават информация барманките.  Ами определено не им симпатизирам.  Дано не са на финал.

# 221
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Поредните взели се насериозно тези, като гимнастичките. Хората са на състезание, а не на уроци по танци за голямата награда тенекиена купа. Барманките ги разбирам и аз като тях съм много спъната, а Полицаите са трагични.
Бабите са много цветни и колоритни образи, но в тази жеги лятото не им ли е било топло с тези катове дрехи Sunglasses

# 222
  • Другата България
Аз сега го започвам, и се радвам, че всички млади хора говорят английски.
Браво!
Стискам палци за барманките и актьорите!
/Малко криндж ми дойде “Ние сме лошите в страшния филм.....“ и Славчо, звучащ от колата на фармацевтите.../
Но вече и те ми стават симпатични.

# 223
Отсега да кажа, ако майката пак е последна, утре какво????
Пак ли миене на кола за 5 минути

# 224
  • София
Отсега да кажа, ако майката пак е последна, утре какво????
Пак ли миене на кола за 5 минути
Така се зарадвах като тръгнаха към Силистра и после се сетих, че днес няма отпадане. 😃

Общи условия

Активация на акаунт