Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 019
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
Знам че е от старта, но тогава финалът е бил вече минал. Разбира се може да има стотици причини да не присъстват, но една от тях е те и майката да бойкотират. Нищо не знам просто си фантазирам, спекулирам (надявам Innocent Joy )

# 496
  • София
Изгледах последния епизод, каква е тая злоба от майка и дъщеря? Този и онзи си помагали? И? Дразни ги, че никой не иска на тях да помага. Какво е това простовато държание от уж зрели хора...

# 497
В интерес на истината полицаите а може би дори и актьорите вероятно биха им помогнали. Имаше такъв момент когато Радо дълго се мота с първия катинар и опита неуспешно да го отвори, Иван му каза че е наредил цифрите обратно и той ги пренареди. Логично беше  това да бъде зачетено  като  грешен опит и да ги пратят да се разходят. Тогава се ядосах че ги пуснаха, но в контекста на последвалите събития го оцених като пръст на съдбата, иначе току-виж се бяха засекли с онези двете и утре пак щяхме да слушаме крясъците им Fearful

# 498
Да направя и аз съчинение по картинка - щом е от старта на излъчването всички присъстващи са знаели кои са победителите. Твърде арогантно ми идва полицаите да са спечели и да не са уважили събирането. Така ги изключвам като победители. Единият от фармацевтите липсва, значи и те не са. Предвид централното място на барманките на снимката се чудя дали пък те не са спечелили? Спекулирам си, само ✌️ Останаха ден-два да разберем победителите и наградата.

# 499
Продължи  хода на мисълта ми, не смеех да го изкажа до там Innocent Само че и актьорите са пък на съвсем преден план, така че не знам

# 500
Продължи  хода на мисълта ми, не смеех да го изкажа до там Innocent Само че и актьорите са пък на съвсем преден план, така че не знам
Но не са един до друг като отбор 👀

# 501
Правещите прогнози по снимка, дано грешите! 😁 Фармацевтите и барманките са ми слаби отбори на фона на другите два. И особено пък барманките да спечелят, предвид колко помощ получиха предния епизод, ще бъде тъпо. Като цяло не са ми любимки, май най - вече заради вечното мрънкане, но едно нещо ми направи много добро впечатление: когато казаха на фармацевтите последната година на катинарите, въпреки че те двете бяха готови, изчакаха и момчетата да си отворят катинара и вземат следващата задача. Не се втурнаха през глава, а направо си ги изчакаха.

# 502
Аз си нагаждам в съчинението още едно жокерче в полза на барманките ама няма да го посочвам да не ги урочасвам  Innocent

# 503
Огромна ще е излагацията при победа на двечките Joy
Да не дава Господ

# 504
Чудесни сте всички! Барбито е голяма мацка. Сега я гледам, че рекламира “еротичен” шоколад и е много красива. Има развитие при нея и си личи.
Аз ще се радвам ако спечелите искрено! Чакам с нетърпение събота и стискам палци!

# 505
Ха, това с отсъствието на полицаите е наистина интересно! Случайност, спойлер или блъф...? Mask
Е скоро ще знаем!
Жалко, че ще разваля конспирациите, но има и друга снимка от тогава, само че и Радостин е там, както и другият брат.
Да направя и аз съчинение по картинка - щом е от старта на излъчването всички присъстващи са знаели кои са победителите. Твърде арогантно ми идва полицаите да са спечели и да не са уважили събирането. Така ги изключвам като победители. Единият от фармацевтите липсва, значи и те не са. Предвид централното място на барманките на снимката се чудя дали пък те не са спечелили? Спекулирам си, само ✌️ Останаха ден-два да разберем победителите и наградата.
Само ще напомня думите на Вики, без да приемате моите думи като спойлер, подсказване или нещо, което знам - хората са от различни краища на България. Били са отпуски покрай снимките и е напълно възможно поради работни, лични или някакви други ангажименти просто да не са успяли да отидат в София тогава. Това не ги прави арогантни, или пък невъзможно да са победители.
Финалът е близо, развръзката предстои.

# 506

Абсолютно същото си го мислех и аз. Много съмнително ми идва  централно мястото на барманките и двете усмихнати като никога и барнати..Grinning

Аз си оставам вярна на актьорите. От началото на формата съм за тях, дано са имали късмет на финала!

# 507
  • София
Победителите са на хотел, затова ги няма на снимката Joy шегувам се, даже не мога да видя кой го няма, че съм през телефон и не ми се взира. Дано е спечелила най-достойната двойка и няма роля късметът тук.

# 508
  • София
Според мен полицаите заслужават най-много да спечелят с оглед на всичките епизоди дотук и видяното от всички двойки.
Всякакъв друг изход ще ми стои нелепо.

# 509
  • София
Съгласна съм с Дяволо - не ги харесвам полицаите, но би трябвало да спечелят те.
Така или иначе, в момента всички останали двойки са ми симпатични, така че с голямо желание чакам последните две серии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт