Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 981
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
Ех, доста нелепо е да насърчавам някой в миналото но ако има обратна сила и понеже го чувствам леко като преди финал на световното (току-що теглиха жребий за него) Soccer

Хайде момичета, основният дразнител е аут, мисията изпълнена, искам ви спокойни, самоуверени, мотивирани, събрани, комуникативни да разкриете пълния си потенциал (който най-прозорливите съзряхме Innocent ) и грабнете тази победа в която се взирахте още от морския бряг (край Поморие мисля)!
Малко стратегия: Първо - Вики да ги издави в басейна - с полицаите ще е лесно, те си признаха че не умеят да плуват, останалите малко да глътнат вода ще им стига! Второ - Тони да си включи компютърчето в режим майнинг и да изкопае съкровището! Или още по-просто и по футболному - изпълнете Гунди в последните секунди!

P.S. Ако нещо в план А се обърка фармацевтите да загряват край страничната линия но САМО в краен случай!

# 511
Пропуснала съм - днес ще отпадне ли някоя двойка и утре три да се състезават за първо място?

# 512
Пропуснала съм - днес ще отпадне ли някоя двойка и утре три да се състезават за първо място?

Май не казаха категорично.
Приятно гледане на всички! Аз ще гледам на запис в моментите, в които децата ми позволят.
Който и да победи, дано последните епизоди са интересни и вълнуващи! И дано има и 3ти сезон!

# 513
  • Другата България
Единият от полицаите : “Същността на задачата беше....така, да ни отива на нас двамата“.
Тоест?
Че са много умни и интелигентни ли?

# 514
Ще има да оцветяват с моливчета двойките в тази игра...

# 515
  • Другата България
Щерката сега, че и маман, ако или като гледа, какво ли смята за подсказването между актьори и полицаи?
Вероятно, че е нормално, както и аз смятам.
Същото беше и в миналия епизод с барманки и фармацевти.

# 516

Май не казаха категорично.
Приятно гледане на всички! Аз ще гледам на запис в моментите, в които децата ми позволят.
Който и да победи, дано последните епизоди са интересни и вълнуващи! И дано има и 3ти сезон!
Като започна епизода казаха, че две двойки ще отпаднат по пътя към съкровището.

Интересно започна епизода.

# 517
В началото казаха, че днес ще отпаднат две двойки.

# 518
  • Другата България
Тази задача на мен много ми хареса.
Хванах се, че половината гербове не ги знам, и аз като тях определено гадаех.

# 519
Ох защо толкова губят по пътищата барманките, уж знаеха къде отиват, сега пак хванаха дългия път, чудо ще трябва да влязат в топ2

# 520
Може би момичетата шофират по-внимателно, все пак са по-млади и вероятно с по-малко шофьорски опит. Ама как дръпнаха толкова Актьорите!?

# 521
Изтървах началото, но тази задача с виното и кокилите, ме къса от смях. Laughing

# 522
  • Другата България
Полицаите къде се омотаха по тези пътища?

# 523
Май в градовете се мотат повече, така беше в Констанца, сега пак разпитваха в Разград. И да, тези които искам последни убедително първи 

Тук Вики беше топ - танкер на кокили

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:58 от spidrer

# 524
Барманките трябва да делят с фармацевтите, ако спечелят Joy

Общи условия

Активация на акаунт