Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 977
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Явно съм единствената, хареса ми епизода, беше непредвидимо. Това е игра, а късметът е част от нея!
Чрез изравняването и играта с охлювите отпада съмнението, че побутват специално някоя двойка.
Вече имаше едно изравняване и нелепо отпадане на женените, но както се разбра и в чуждия формат го правят. Става интересно, защото просто не знаеш в кой момент кой ще си замине.
Дали ще спукаш гума, ще объркаш пътя заради някой, ще изпуснеш влака или самолета, ами и в реалния живот е така...
На мен лично ще ми е скучно някой все да е първи, втори и накрая да спечели.

Вики, много ми харесва вашата самоирония! Браво момичета, за хъса, желанието и за това,  че имате реална оценка за себе си! Фармацевтите, макар да не ги харесвам особено, ми направиха много добро впечатление с феърплея.
Продължавам да съм за актьорите.

# 181
  • София
Явно съм единствената, хареса ми епизода, беше непредвидимо. Това е игра, а късметът е част от нея!
Чрез изравняването и играта с охлювите отпада съмнението, че побутват специално някоя двойка.
Вече имаше едно изравняване и нелепо отпадане на женените, но както се разбра и в чуждия формат го правят. Става интересно, защото просто не знаеш в кой момент кой ще си замине.
Дали ще спукаш гума, ще объркаш пътя заради някой, ще изпуснеш влака или самолета, ами и в реалния живот е така...
На мен лично ще ми е скучно някой все да е първи, втори и накрая да спечели.

Вики, много ми харесва вашата самоирония! Браво момичета, за хъса, желанието и за това,  че имате реална оценка за себе си! Фармацевтите, макар да не ги харесвам особено, ми направиха много добро впечатление с феърплея.
Продължавам да съм за актьорите.
Кое точно е ок да се занулират резултати преди финалната седмица. Адси тъпо беше.

# 182
  • София
Обожавам н. Калиакра. Всяка година ходим, там е магично. Както и в Тюленово. 🩵🩵🩵
Акордионистът е постоянно на входа на Калиакра. Миналата година много се смях, една румънка реши да му даде пари. Но нямаше жената точно, и се наведе и си взе ресто от купичката му.
Аз го харесвам предаването. И си го гледам с кеф. Не се вживявам много, че като чета, някои хора живеят в риалититата, които гледат.
Майката с малкото мозък, който има, без извинение, пита продавачката на сувенири, идвалили сте тук, малоумна жена.

# 183
Е да си изпуснеш влака/самолета си зависи от теб, гумата е нещо непредвидено, но пак имаш вариант за реакция като я смениш. А охлювът… ами той си е охлюв и е напълно непредвидим както се видя.

Предлагам за финала да им дадат да си избират ларви и да спечелят тези, на които първи им се излюпи пеперуда.

Вики, вземи на кафето и фармацевтите, моля, че са ми любимци ☺

# 184
Разрешено е да имам различно мнение, нали?!
Няма нужда да подскачате Simple Smile

# 185
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Киф, не си единствена. Има и други хора, на който им е харесал епизода.

# 186
Защо да е несериозно? Ако си учил за нотите в основното училище и след това цялото ти образование и живот са далеч от музиката? Как се очаква да ги знаеш и да ти е лесно?
Учила съм в “нормално” училище, писали сме ноти, имахме страхотна госпожа по музика, но поне при мен, музика имах от 1-7 клас, в гимназията музика и изобразително нямах, защото бях в икономическа гимназия и се наблягаше на други дисциплини. Спомням си как се пишат нотите, но това, което писаха повечето (освен Колегите), не ми е познато, но на Вики и Тони ми беше най-странно и далечно…
Сега наваксах с епизода и ме хвана много яд..

# 187
Вие видяхте ли нотите на барманките??? Бяха ужасни!
На мен техните ноти ми се сториха най-лесни за обяснение. На снежни човеци ми приличаха.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 11:54 от Snow storm

# 188
Това ми беше забавното в задачата с нотите - да обясняваш и рисуваш (да, повечето рисуваха, не пишеха) неща, които не разбираш и да разчиташ на умението си да ги опишеш с думи и познати символи или дори да покажеш с ръце така, че другия да те разбере и възпроизведе правилно. И ми се стори, че дамата, която оценяваше справянето им със задачата, беше доста ларж към тях.

# 189
С какво толкова е по-различно да се пишат ноти, от това да се подреждат химични елементи в Менделеевата таблица например? Един човек, завършил средно образование (да не кажа и основно) е учил и двете и дори да е забравил, което е нормално, би трябвало да има идея как да обясни кое как е разположено на нотен лист.

# 190
  • София
Аз навивам моят син да се запишем - от него бързината, силата и шофирането, от мен - знанията. Ще съм като Ванката, ще се возя и ще давам акъл. 😃

# 191
  • на село
Много си харесвам предаването, нищо не може да ми развали интереса.
Охлюви, охлюви, голяма работа Joy Късмет.

Единственото реалити, което гледаме у дома, семейно с моя мъж и коменирахме, че ако се запишем- с картите ще се оправим, той е с военно училище  и аз се справям, но ако имаме задача за танци, или худ. гимнастика- той е пълно дърво, има да марширува на място Joy

# 192
Ние ще се изпокараме със сядането в колата.
С Ев да твърдя, че доста съм пътувала из България. Обаче ме е страх да карам , иначе се пускам веднага в предаването Wink

# 193
Вие видяхте ли нотите на барманките??? Бяха ужасни!
На мен техните ноти ми се сториха най-лесни за обяснение. На снежни човеци ми приличаха.

Коментирахме преди задачата как да ми обяснява различните ноти, но нас ни се падна песен с акорди. И двете не бяхме срещали акорди преди, като между тях имаше и доста знаци и всъщност общият ни престой там беше 2ч и 45мин 🥲

# 194
Киф, не си единствена. Има и други хора, на който им е харесал епизода.

На мен също ми хареса. Разбирам раздразнението на всички, инвестирали емоция в предаването, но аз май нямам любимци. Имам двойки, на които симпатизирам, но не и двойка, за която да кажа, че ще ме е яд, ако отпадне. Съответно не се възмутих толкова на играта с охлюва. Напротив! Отдавна не се бях смяла така на епизод! Жалко за Габи и Иван, но това не е шах. Късметът винаги играе роля в подобни предавания.

Общи условия

Активация на акаунт