Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 009
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Актьорите при хановете малко ме разочароваха.
И развеселиха.
"КардаН и Перелик.......и другия се обажда - какъв Перелик бе, това да не е салам....“ JoyJoyJoy

# 226
Доколкото помня, майката и дъщерята два пъти завършваха последни на междинните фази. Може би в началото на състезанието. И не знам защо си мисля, че при трети път последни директно отпадат.
Така че може би ще изгорят сега, нищо че е петък.

# 227
Дп момента майките бяха последни 3 пъти в петък. Загубиха 3те си живота. На четвъртия път бяха около обсерваторията. И им дадоха да измият колата си за наказание ака. допълнителна задача.

# 228
Ох, душички, с тези плетки хем са ми смешни, хем искрено им съчувствам Grinning
Не стига, че се измъчиха с танците, ами сега и плетки.

# 229
На Тео много серт жена му се е паднала Joy

# 230
Че коя беше ти , да определяш коя двойка била достойна и коя не Joy
Аман от самозабравили се Joy Joy

# 231
  • на село
Аз съм доволна, ако останат 4- те двойки, без майка и дъщеря, не че не ги понасям, търпя ги Joy, но най- малко заслужават.
Всъщност фаворити за мен са- полицаите и актьорите, останалите двойки имат пропуски.

# 232
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оставам с впечатление, че майка и щерка са харесвани и получават подкрепа и то доста мощна особено от полицаите. За мен остава загадка защо толкова им симпатизират, Радостин много му личи.

# 233
  • Другата България
Според мен Радостин си харесва щерката, затова.
А отношенията между фармацевтите и барманките според мен си е на чисто приятелска основа, без такива симпатии от едните или другите.

# 234
Оставам с впечатление, че майка и щерка са харесвани и получават подкрепа и то доста мощна особено от полицаите. За мен остава загадка защо толкова им симпатизират, Радостин много му личи.
В момента е гаджосан с дъщерята. Има симпатии, любов и искри. Няма лошо. Тъща му е огИн и има доста перуки🫣

# 235
  • Другата България
А, значи и са гаджосани официално.
Няма лошо, само дано утре ни лишат нас от присъствието им, те нека си се обичат хората.

# 236
А, значи и са гаджосани официално.
Няма лошо, само дано утре ни лишат нас от присъствието им, те нека си се обичат хората.
От твоята клавиатура в Божиите уши!

# 237
Би било честно, ако днес имаше отпадане на майката и дъщерята. След загуба на 3 живота, "наказание" с миене на кола за 5 минути и последващо последно място - сега трябваше да са аут. Иначе става безкрайно рестартиране на животи.

# 238
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Лошото е, че за майка и щерка може безкраен рестарт, за другите не може. Ето това много ме дразни. Иначе дръвцето Радостинчо чудна тъща му се е паднала.

# 239
  • Другата България
“Няма да отпадна от жена с емоционална интелигентност на кашон“. JoyJoyJoy

Големи сте, момичета, искрено ви се радвам и ви подкрепям!

Накрая страстите се разпалиха и си пролича, че още от самото начало е имало разделение при двойките, просто не наблягаха на него. Ние тук надушихме, че барманките и полицаите не хранеха симпатии едни към други, оказа се, че е било същото с мама и щерка. Ако ги бях “надушила“ по-рано, вероятно щяха да станат мои любимки още от самото начало, защото и моите симпатии бяха към колегите и Любо и Памела. И аз не понасям полицаите още от самото начало, мама и щерка също.
Така че Вики, дано сте на финал, и само да посмеете да отпаднете утре!
Май ще си остана без фаворити, и след като цял сезон не харесвах фармацевтите, ще викам за тях.

Общи условия

Активация на акаунт