Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 962
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
Радостин май си носеше очилата в багажа, вторият чифт откъде се появи и аз не разбрах.
Радостин имаше очила да, след като извади неговите Вики се подразни и май и тя имаше в багажа и си ги сложи след като видя е позволено.

# 601
Може ли да ми кажете на колко години са всички от 4-те двойки?
За мен всички са връстници с малка разлика.
Всички са без деца, млади хора, или учещи, или в началото на кариерата си.
Питам, защото ми е много любопитно, че все се набляга на това колко са малки Барманките, колко малко житейски опит имат...
За мен всички са на едно ниво с житейския опит. Момичетата малко по-малко самочувствие имат от другите и често си търсят и откриват недостатъци. Самокритичността е добро качество в умерени количества, води до подобрения

От актьорите Пресиян е на 30, а Теодор - на 32.

# 602
Барманките не ми изглеждат на повече от 22-23 години. Ако Фармацевтите са на по 34, разликата във възрастта и опита си е много съществена. Изобщо, и трите мъжки двойки са завършили и вече градят някаква кариера, докато момичетата все още учат и междувременно работят като барманки.

Снощи не ми хареса последователността на задачите. Може и да изглежда задръстено, но това, че поставиха участниците в ситуация да посетят свети български места мокри и с хавлии по косите ми направи лошо впечатление, още повече, че изобщо не беше трудно да се избегне.

# 603
Тони е само на 20 поне според IG. Вики не знам точно но мисля 3-5 г. по-голяма

# 604
Сега фармацевтите ще им дадат църковния календар и са готови Simple Smile Така и така си казаха, че цяло състезание ги носят. Един път нямаше по кой да карат и се забутаха.
Пак казвам - харесвах ги. Не съм против тях. Но те най-малко заслужават да спечелят от оставащите двойки, според мен.
Очевидно имате нужда отново да изгледате предаването:laughing:Laughing....за предпочитане от първи епизод! Лек и спокоен ден желая!

# 605
Яд ме за полицаите, защото бяха знаещи и можещи, отделно много възпитани мъже.
Радвам се, че моите любимци актьорите са още в състезанието, макар малко да поизостанаха. Те бяха много сладки, като предложиха на полицаите да им помогнат с монетите.
Най-лошият вариант е кресливите барманки да спечелят, защото най-малко заслужават.

# 606
А очилата на полицая откъде дойдоха и след това откъде се появи втори чифт?

Аз съм разочарована от отпадането на полицаите. Бяха ми фаворити. Сега съм за актьорите. Откъм представяне те най - много  заслужават. Пък и са симпатяги.
Фармацевтите също ги харесвам. Супер ларж и позитивни.
Барманките продължават да ме напрягат. Пак голямо мрънкане. Играта с копието не била честна. Окей, ама ако тръгнем да критикуваме, половината игри ще излязат нечестни за някого. Но за съжаление късмет и каране след друг, може да се окажат достатъчно за победа. Днес сигурно ще мрънкат, че са по - слаби от другите и как ще копаят с тея лопати. Съгласна съм, че понякога има неравнопоставеност, но мрънкането и начина на коментиране ме дразни. В крайна сметка гледам предаването за отмора и удоволствие.
Гледайки епизода ми се стори, че полицаите, виждайки как вървят последни, бързо паднаха духом. И това допринесе за забавянето им.
Неравнопоставеност винаги ще има но поне според мен тя трябва да е в рамките на условията на формата. Ванката от колегите  по обективни причини беше в неравностойно положение когато трябваше да се тича или катери , но поне издържливостта е описана като едно от качествата изискуеми за формата, т.е. човек като се записва за него да може да си направи преценка дали форматът е подходящ за него или да се ориентира към друг. Дори карането едим зад друг може да се отнесе към съобразителността и всички го правеха.  Силата не е спомената. Да им бяха дали да тикат и 800кг. колички. За щастие са ги пропуснали ама като каза за лопатите сега очаквам съкровището да е 3м под земята

# 607
Голяма мъка беше да гледам едното момиче с копието вчера. Мъжката сила нищо общо няма с женската. Някой, тук назад, обясняваше обратното. Лятото се видя на олимпиадата.
Странни са ми постове, които определят кой най заслужава и кой най не заслужава.

# 608
Кое му е странното на подобни постове?
Нали все пак затова сме зрители - за да гледаме, да си съставяме някакво мнение за представянето на участниците, обективно или не съвсем, да имаме своите симпатии и антипатии, да се вълнуваме и да смятаме някои за заслужили, други за незаслужили? Иначе защо да гледаме изобщо?

# 609
Голяма мъка беше да гледам едното момиче с копието вчера. Мъжката сила нищо общо няма с женската. Някой, тук назад, обясняваше обратното. Лятото се видя на олимпиадата.
Странни са ми постове, които определят кой най заслужава и кой най не заслужава.
Аз съм ЗА еднакви игри, НО ако условията за всички жени, не само за Барманките(за да не излезе грешно), да са малко по-смекчени. Говоря само за тези, за които се изисква мъжка сила. Просто копието да беше същото, но мишените да бяха по-близко или мишените да бяха по-малко. Нямам против да има някаква “скала” примерно на височина или килограми, по която и за мъжете да е по-леко, за да няма някой почуствал се прецакан, тъй като Пресиян и Ники са дребнички (особено Преско).

Хвърлянето на копие, не знам какво допринася за съзтезанието, както и гмуркането, но съзтезанието с охлюви ми е в топ едно на най-малоумни задачи.

# 610
Да се включа и аз по темата със "заслужаването", че май това най-много ме напряга, четейки. Какво значи заслужава и не заслужава? Щом са намерили начин (незабранен от правилата) да достигнат до следващ етап, значи са го заслужили. Щом са стигнали до финала, значи са заслужили. Нормално е да имаме лични симпатии, да харесваме някоя двойка повече от друга и да искаме тя да спечели. Но ако не спечели тя, това не прави спечелилите незаслужили. Щом са спечелили, значи са го заслужили.

# 611
Да, точно това е. Аз например съм писала много пъти, че стискам палци на фармацевтите. Това са личните ми предпочитания. Но никога не бих определила друга двойка като незаслужила. Играли ли са същите игри, играли са. Спазили ли са правилата, спазили са ги. Стигнали ли са финала, стигнали са. Как точно са незаслужили и с какво?

# 612
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ето една равносметка за отборите в топ 5. Сбора от класиранията им в 11 етапа (има данни само за съботите) - колкото по-малко е числото, толкова по успешен е бил отборът. Идеалният резултат би бил 11, разбира се.

Полицаи 2+10+4+1+7+1+4+1+2+4+2= 38
Актьори 4+3+5+7+1+4+2+5+3+3+1= 38
Фармацевти 5+8+3+6+4+5+1+3+5+1+3=44
Барманки 9+6+2+4+2+2+3+6+6+2+4= 46
Майка и дъщеря 10+11+9+10+5+7+5+2+4+5+5=73

# 613
Интересна статистика, изглежда че само минаването на майките напред би било абсолютно недоразумение

Чудя се в промото как Пресиян предлага 100лв? Някъде по-напред Вики мисля беше писала че им се полагали 40лв дневни, не разбрах на човек или двойка ама все не стигат.

# 614
Може да не са харчили и да са се натрупали 🤔

Общи условия

Активация на акаунт