Фиброаденом - да се оперираме ли? 6-та тема

• 10 616
  • 160
  •   1
Отговори
# 150
Много благодаря за подробното обяснение.
Аз ще пътувам от друг град и може би затова се налага да остана в болницата  докато изтече кл.пътека,но ще говоря с д-ра ако има опция да се върна само да ме отчекират и аз съм с малко дете и е трудно да не съм в къщи.Притеснението си остава в мен докато не излязат резултатите,но Ви благодаря за отделеното време някак с една идея се успокоих 😊
Бъдете живи и здрави всички!

# 151
Здравейте, може ли помощ. Много съм притеснена.

# 152
Не си губете повече времето. Директно търсете лекар за КОР биопсия. И само се успокойте, стреса не е добър съветник! Успех и дано е напразно притеснението ви.

# 153
Има ли шанс да не е злокачествено?

# 154
Запишете си час за кор биопсия, в темата за мамолози може да попитате към кой лекар е добре да се насочите.
Само биопсия и хистология може да докаже какво е образуванието. Действайте, докато е още с малки размери.

# 155
Запишете си час за кор биопсия, в темата за мамолози може да попитате към кой лекар е добре да се насочите.
Само биопсия и хистология може да докаже какво е образуванието. Действайте, докато е още с малки размери.
Благодаря ви! Изследването е на майка ми. Има час при д-р Сечанова в Софиямед.

# 156
Здравейте! Може ли някой да си сподели опита с махането на фиброаденом в София? Интересува ме хирург, който работи внимателно и оставя малък белег. Вече са ми махали фиброаденом. Разрезът беше ненужно голям и белегът е грозен. Това ми го казваха и лекари. Гърдите са ми малки и има значение. Сега имам друг, който трябва да се махне. Пак е на същата гърда. Да, знам, че не е най-важното, но все пак за нас жените и това е важно. Искам да го направят възможно най-добре.

# 157
Здравейте !
Някоя имала ли е киста с “утайка” ?

# 158
  • Burgas, Bulgaria
Ох ,сдухах се , моля ви се кажете ,че и при вас е така - вчера случайно си минах през зърното -лелееее, така ме заболя . Не съм в цикъл.  Боли ме гърдата ако се натисна или си сложа ръката там . Там където следим нещото ме боли.  Днес така ми пареше - ей ,откачих . И сега ме боли .
Кажете ,че и вие сте така .
Док каза на няколко месеца, че ще го гледаме.  Ама такова чудо май не е било . И сигурно параноясвам ама сякаш зърното ми е странно ,то не зърното ми ареолата ама вероятно психясвам

# 159
Аз съм оперирана май месец, но преди две седмици и мен ме боля ареола на оперираната гърда. И ми пареше кожата на другата гърда. В началото на октомври ще съм на преглед, ще видя какво ще каже доктора, но силно ме съмнява за 5 месеца нещо да се е появило. Надявам се да не греша.

# 160
  • Burgas, Bulgaria
Някоя с некроза в гърдата оперираната ?
Ново 20 
Имам находка 22/14/12  недобре хипоехогенна зона - некроза . За консултация...

Онова дет го следим е на същото положение .

Общи условия

Активация на акаунт