💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 978
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 885
Гледам довечера залога ,кой изобщо би заложил на Виолета ,каквато и да е срещу нея най-малкото е млада

# 886
Така е, но от това, което видях на промото и момичето е трагично. Предполагам ще е доста скучно довечера Grinning

# 887
Е това искрено ме изумява, @emiliq.nikolova88, фен на Гого и Фифо да казва, че М и Д блестят на терен!
Не го харесвам, но Рълев блестеше.
Само ми се иска една битка на М и Д срещу един от Великите трима (Гого, Фифо, Момчи)! Но нова игра, в която се иска мисъл, интелект и двигателна култура. Ще бъдат отнесени като от ураган!
Да не говорим за Великите трима какво представляват като хора!

На мен също не ми се виждат много комплексни, Мартин влезна със заявка за пъзелист, доколкото съм разбрала, ами един Марто-Елвиса ще го смаже, ако сравним неговата игра с Оряшкова, където Марто знаеше сентенцията още докато редеше плочките.
Може би много хора не са гледали първи сезон, но Юлиян беше истинска машина. За мен най-комплексния играч за всички сезони до момента, е именно той, като отново беше прецакан от продукцията, а заслужаваше победата може би най-много от всички победители до сега.

Гледали сме първи сезон.Юлиян не беше чак такава машина, каквото го изкарвате. Беше на косъм да загуби на игра с едни плочки които се нареждаха.На пъзелите хич го нямаше.Да не говорим за задачите за събиране. Да, за първи сезон беше много добър, но това беше защото конкуренцията му хич я нямаше.Да не говорим, че и игрите в първи сезон бяха много по лесно от сегашните сезони.В следващите сезони имаше вече много по-добре подготвени участници.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:14 от biglubo

# 888
Е това искрено ме изумява, @emiliq.nikolova88, фен на Гого и Фифо да казва, че М и Д блестят на терен!
Само ми се иска една битка на М и Д срещу един от Великите трима (Гого, Фифо, Момчи)! Но нова игра, в която се иска мисъл, интелект и двигателна култура. Ще бъдат отнесени като от ураган!

На мен също не ми се виждат много комплексни, Мартин влезна със заявка за пъзелист, доколкото съм разбрала, ами един Марто-Елвиса ще го смаже, ако сравним неговата игра с Оряшкова, където Марто знаеше сентенцията още докато редеше плочките.
Може би много хора не са гледали първи сезон, но Юлиян беше истинска машина. За мен най-комплексния играч за всички сезони до момента, е именно той, като отново беше прецакан от продукцията, а заслужаваше победата може би най-много от всички победители до сега.

Гледали сме първи сезон.Юлиян не беше чак такава машина, каквото го изкарвате. Беше на косъм да загуби на игра с едни плочки които се нареждаха.На пъзелите хич го нямаше.Да не говорим за задачите за събиране. [Да, за първи сезон беше много добър, но това беше защото конкуренцията му хич я нямаше.В следващите сезони имаше вече много по-добре подготвени участници.

Е как да нямаше конкуренция Юли? То Пламен най-малкото, Весо, Март, Стоян и още...
Къде тук има събиране не видях този сезон, че и миналите? Че самият пишман победител сигурно е можел да смята, та затова 3 пъти са преигравали и накрая пуснаха уж зрителски вот. Удавника Добрин, дето и с пояс не може да плува , само дънери теглеше и му го признавам това. Дадоха им силова игра на тримата за финал , а Юли най-слаб, че и с вериги ги окичиха. Това се казва хъс и дух за мен, респект пълен има от мен и много други. Фантастичен във всичко почти-плуване (бил е и спасител), хъс за победа (няма загубена битка), виждане върху игра и стратегия (колко неща направи и се сети за по-бързо и лесно да печели време за отбора), лекота и финес при движенията, всичко , ама всичко, че и хубав и правилно сложен беше (поне за моя вкус, а аз съм придирчива) Изобщо...пъзелите къде толкова не се справи, че и т.н. Венца дето уж морска във флота работи и не може да плува, та Юли я мъкна чак до финал почти, а тя му заби нож в гърба направо и се гавреше с него пред другите.
Толкова неща има в първи сезон , че....

Най - важното обаче , хората от първи сезон са пионерите в Игри на волята, а точно Юли и Пламен ги направиха гледани , популярни и много хора да имат желание да участват, въпреки отнетата победа и гавра с истинският победител. Да не забравяме , че тогава наградата и само онзи сезон беше 200 х и то преди години, бяха си пари.
Кой видя в следващите сезони две племена (включително неговото) да искат да го изгонят и да не успеят да победят. Кой има най-много спечелени битки отборни и индивидуални през сезоните досега? Най-вече с какво е бил подготвен Юлиян, като не е имало преди такова предаване у нас -не е знаел нито пъзелите, нито стратегиите, нито игрите , нищо....влизаш на сляпо. Сега се готвят, правят анализи, че и треньори имат от бивши участници, ама....видиш ли те били по-добри. С какво? Само Андрей може да спъне Юли (в онези години и то под въпрос пак) Ни Момчи, ни Рълев (на кантар съм с него признавам, има хъс също и е жилка) Но всички останали...сори. Дори любимците Фифо и Гого (прощавайте, мое мнение) А от този сезон....никой.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:21 от Анонимен

# 889
  • На Изток от Рая
Не знам защо тук постоянно се твърди, че Юлиян постоянно бил пращан на битки. Ами не, той имаше точно 3 елиминационни битки, последната даже беше в обединеното племе.
Изгледах 1-ви сезон веднага след 4-ти,ами разликата е от небето до земята. Не съм сигурна, че щеше да блести толкова, ако беше участвал в сегашните сезони, иначе не отричам, че беше най-добрият там.

# 890
Юлиян няма загубена битка. Нито в елиминация, нито после след сливането. Единствено и само на финала и то....пак точно в пъзела Добрин, дето не може 2 изречения да каже, а да напише съвсем (следях му профила известно време във ФБ) да може да реши...абсурд. Че той дори да смята не можел споделяха хора от познатите му в реала. Всичко още от първи сезон се опорочи. И да...мина им номера, набълбукаха се с пари от зрителски вот уж, после го обявиха с малка разлика видиш ли, фейса беше избухнал направо. Юли е емблемата за мен на това предаване и най-ощетения участник. Той направи тогава предаването , той запали хората да се записват, него първи смачкаха и му отнеха наградата най-нагло. Защото.....еми друго си е еколог видиш ли, че и щял да дари пари за каузата. Ни кауза имаше Добринчо, ни пари даде, покри се и никой за него не чу повече. Първият победител е това , не е някой...Къде е Добринчо, какво дари, засади две борчета ,  а Томас ходеше по приюти , Юли направи за болно дете търг с екипа и подкрепа, Весо се разнасяше със знамето години наред и се срещаше с хора и деца...а победителят, големият добряк Добринчо....еми и сега си имаме такъв, явно си имат афинитет към това име.

# 891

Гледали сме първи сезон.Юлиян не беше чак такава машина, каквото го изкарвате. Беше на косъм да загуби на игра с едни плочки които се нареждаха.На пъзелите хич го нямаше.Да не говорим за задачите за събиране. [Да, за първи сезон беше много добър, но това беше защото конкуренцията му хич я нямаше.В следващите сезони имаше вече много по-добре подготвени участници.

Е как да нямаше конкуренция Юли? То Пламен най-малкото, Весо, Март, Стоян и още...
Къде тук има събиране не видях този сезон, че и миналите? Че самият пишман победител сигурно е можел да смята, та затова 3 пъти са преигравали и накрая пуснаха уж зрителски вот. Удавника Добрин, дето и с пояс не може да плува , само дънери теглеше и му го признавам това. Дадоха им силова игра на тримата за финал , а Юли най-слаб, че и с вериги ги окичиха. Това се казва хъс и дух за мен, респект пълен има от мен и много други. Фантастичен във всичко почти-плуване (бил е и спасител), хъс за победа (няма загубена битка), виждане върху игра и стратегия (колко неща направи и се сети за по-бързо и лесно да печели време за отбора), лекота и финес при движенията, всичко , ама всичко, че и хубав и правилно сложен беше (поне за моя вкус, а аз съм придирчива) Изобщо...пъзелите къде толкова не се справи, че и т.н. Венца дето уж морска във флота работи и не може да плува, та Юли я мъкна чак до финал почти, а тя му заби нож в гърба направо и се гавреше с него пред другите.
Толкова неща има в първи сезон , че....

Най - важното обаче , хората от първи сезон са пионерите в Игри на волята, а точно Юли и Пламен ги направиха гледани , популярни и много хора да имат желание да участват, въпреки отнетата победа и гавра с истинският победител. Да не забравяме , че тогава наградата и само онзи сезон беше 200 х и то преди години, бяха си пари.
Кой видя в следващите сезони две племена (включително неговото) да искат да го изгонят и да не успеят да победят. Кой има най-много спечелени битки отборни и индивидуални през сезоните досега? Най-вече с какво е бил подготвен Юлиян, като не е имало преди такова предаване у нас -не е знаел нито пъзелите, нито стратегиите, нито игрите , нищо....влизаш на сляпо. Сега се готвят, правят анализи, че и треньори имат от бивши участници, ама....видиш ли те били по-добри. С какво? Само Андрей може да спъне Юли (в онези години и то под въпрос пак) Ни Момчи, ни Рълев (на кантар съм с него признавам, има хъс също и е жилка) Но всички останали...сори. Дори любимците Фифо и Гого (прощавайте, мое мнение) А от този сезон....никой.

Ето да си припомните.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/iuliian-specheli-porednat … ata-video-2196819
3 часа пъзел, който не е някакъв логически а просто една картинка от 30 части.И да, продължавам да твърдя, че нивото беше много по ниско. Самият факт, че Добрин стигна до финал го потвърждава.
Че има хъс и дух Юлиян не споря, споря, че е най-комплексния.
Ако ще сравняваме броя спечелени битки, нека го сравним с Момчил.Да видим кой ще излезе повече пращан на битки и кой колко е спечелил.

# 892
Че те сега дори не могат и да ги изчакат за пъзели къде по-прости. При това подготвени били. 3 часа , ама какъв пъзел..цяла стена(това никога повече не се даде)  Ама пъзелисти били Венца тогава ,тази-онази...те пъзели дори не знам дали са сънували, че ще има, та да видят нещо поне за отскок. Не като сега да се готвят с месеци. И пак...един учител по физическо , едно дете израснало на улицата и яло джанки и ходело босо зимата , взимало подаяния от хора беше оплюто от съплемениците си , че и майка му не го искала. Е...баща му го е взел накрая , като видял как е гледано , ама Юли си бил едно гаврошче направо. Майка му се сетила кога да го търси. И пак...успя , бори се, не падна духом, нищо че го човъркаха в раната и сподели в момент на слабост та да има за какво да се хванат. Това Фейгин как била тормозена, брейййй . Че нямало коя да го вземе, че не знам какво си, била го оставила приятелката, като го видяла какъв е в предаването. Ожени се за това момиче, създаде семейство и съм сигурна, че децата му ще са борци в живота , като него и обичани , както той е искал да бъде.
Ако ме чете Юли (съмнява ме, но..) му желая цялото щастие и сбъдване на всичките мечти.

# 893
Сега ще сравняваме детството на играчите, отношението към тях или кой колко е подготвен и колко е комплексен.Хайде да се върнем към това, за което спорим.Да сравняваме брой спечелени игри.А колко бил труден пъзела всички които са гледали може да преценят.

# 894
Ами сравнявай победителите тогава. Къде е по-комплексен бил Добрин примерно. Игри на морето и той се записал , а по-голям удавник от него не знам да е имало , дори Мани 1.
Като сме почнали  колко е честна и почтена продукцията да ви кажа, че от сезон 1 и дарената награда на Добринчо почна всичко. А как той стигна, знаем които сме гледали 1 сезон и как се бутат играчи. Както и Анка там, тя рекорд постави там с плочката на главата , че и с други неща, ама... С брой изпочупени играчи буквално също сезон 1 води. Ама пъзелите, че той Добата голям ум. Ма може и да е, щото поне е хитрец, а за това също се иска ум.

# 895
Мен ми е най-любопитно... Защо нито един играч след Сезон 2 не е гледал С1!? Защо? Та Юлиан и Ко направиха игрите това, което са в момента.
6 години по-късно след 1-ви Сезон пак се говори за Юлиан! Защо ли?
Ще се говори за него и 10 сезона да направят, както за Ники Мартинов и Сървайвър.

Колкото и да ми е неприятно от С6 незнам кой ще помним... МиД не могат да стигнат това ниво. Колкото и да ги харесвам са безлични и им липсва харизма. Един Раду, Павел, Димитър ще се помнят, но тези двама млади хора - Не. Дори и единият да стане победител.

# 896
Юлиян ще остане емблема на Игрите на воля.
Продукцията много сбърка, защото можеше да има още повече дивиденти.
Много харесвам Момчил, Гого, Филип, Морунов, играчи с чар, харизма и ум. Помним как обяснява победите си Гого. Когато опонента е по-едър, висок. Ами с ум. Без значение какъв е бил сезона. Игрите бяха други, ама първо, ново, непознато. Сега това го няма. Всеки с всеки калъп. Каквото и да се каже истината е една - Юлиян беше новатор. Юлиян е игри на волята.

# 897

Обаче сега си припомних какъв трън им беше  Юлиян на племето. При връщането му от битката със Стоян, май не помня в друг сезон, колкото и да не е харесван друг играч  да е получавал такова студено посрещане.

# 898
Скоро бях пуснала 1-ви сезон да го гледам. Ами интересно ми беше.
Иначе да вметна, че Юлиан все още чете темата или поне я четеше до С5, защото пускаше сторита в ИГ, аз още си го следя.

# 899
Оле тоя Мартин ми е много  неприятен и в присъствието му на терен не виждам грациозност , лекота - едно влачене , прегърбен и хърбав. А хвалебствията на Димо и цялото бутане от продукцията просто правят предаването негледаемо. На жените местене на варели , обръщане на сто килограмови кубове , на Мартин фаворита един и същ пъзел , хвърляне по плочки и мятане на тухлички и о изненада -единствения елемент на който може да се изяви -плуване,. Блести с ум само спрямо мебелиста (дори в моите критерии е просто момче, но пък какво самомнение има . Само изпъква с много лоши качества на характера и някакви инфантилни подскоци на радост и фалцетни възгласи.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 17:32 от gerido

Общи условия

Активация на акаунт