BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 979
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 535
Георги е класически "Тартюф". Учудва ме, че изобщо е успял да подведе някого, че би могло да е искрено това му изказване. Както и много други.

Марио, апропо, колкото и да ми е приятно луд, с тая негова вяра и иконата между чатала ( голият танц на токчета хич да не го смятаме примерно), също доста преиграва. Твърде неначесано държание има за религиозен човек.

# 2 536
А защо според вас Гого не спомена нищо за Ванеса като го попитаха с кого ше поддържа връзка отвън? Изреди всички мъже, не и Ванеса, с която беше най-близък? На излизане от къщата Ванеса каза “обичам ви” и само Гого отговори “и ние теб”. Вероятно е създаден проблем отвън. Аз им симпатизирах и на двамата.

# 2 537
Разговорът е особено гнусен, но ако сте любопитни- Анджела и Кулагин за Ивоне Рей
Аз пък какво съм гледал на снимката... Мернах "LGBT участници" и "former priest". Реших, че е някакъв официален сайт на предаването, пък то уикито - един абсолютно достоверен източник на информация.
Почнах го разговорът на Кулагин с Анджела и се отказах. Дойде ми в повече, адски натоварващо, точно както ме натоварваше и обектът на темата им. Пози и простотия до шия без цензура. То сигурно съм го писал 100 пъти, ама тази цялата сбирщина са си един дол дренки, затова и хич не ми е жал за нея, беше ми интересна в някаква степен и толкова.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:22 от kaspy

# 2 538
Затова не дадох директен линк към видеото. Нетърпима вербална вакханалия с още по-тежкия диалект на Анжела.
Но за смелите , от 7или 8 минута нейде са всички детайли.
Аз само цитирах Анджела за торбата с лекарства на Ивоне, с която никой друг освен ББ не е бил наясно.

# 2 539
Георги е класически "Тартюф". Учудва ме, че изобщо е успял да подведе някого, че би могло да е искрено това му изказване. Както и много други.

Аз пък му вярвам. За това, че иска децата му да учат и да не се женят на 14, за това, че вътре е имало мишки, с които не иска да общува навън, за това ,че обича жена си…
Може да е засилил някои неща като холандския език , но със сигурност знае някакви думи. Не се чувствам подведена…

# 2 540
Не мога да повярвам,че такива боклуци като Анжела и кулагин се издържат от това ,че някой ги гледа и харесва

# 2 541
Аз от никого не се чувствам подведена, не само от Георги. Предполагам, че беше искрен в подкаста на предаването, а после са му повлияли близките и чак тогава си е помислил, че е имал шансове и за победа. Но според мен второто място му беше максимума и си го постигна.

# 2 542
Ланеца е сърдит на ББ, а псевдомилионерчето е неграмотник "Тя трябва да се върне в университетЪТ." Пффффф
Е, това е най-малкото. Ами въпроси като  "Какво значи безпощаден?" и "Възможно ли е в България да стане земетресение" за какво говорят?

Георги Ланеца излъга в "Голямата сестра", че знае холандски. Това не е език, който се учи ей така.. Да не говорим, че в Нидерландия 95% от населението знае английски език и един от най-излишните езици за учене, НО... е нужен, когато ти трябва някаква сериозна работа. Не говоря за дюнерджии и пицари, какъвто е бил той. Колкото нашите дюнерджии араби, кюрди и т.н., работещи тук знаят български, толкова и Георги знае нидерландски, 20-30 думи, произнесени по неговия си начин. И вече "аз знам холандски", ми не, не знаеш. Ама Елена нямаше как да го препита, защото и тя не знае, хахаха.
Знае 5 думи. Ела да видиш в районите с такова население, всички говорят на турски. Когато отивам до бг магазините, да си взема кисело мляко и после разните му екзотични магазини, директно ме почват на турски. Разправям в една месарница, че не го разбирам, след като ме пита от къде съм. Той ми вика, те мислят, че говорят на турски, но това не е турски Та, и турски е съмнително колко знае.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:26 от red soul

# 2 543
Ами той и с циганския така. "Здравей" го затрудни. На мен ми беше изключително забавно да го гледам, точно защото си противоречеше през цялото време. Но както е казал бай Оскар Уайлд, "Умните противоречат на другите, хентелегентните - на себе си."

# 2 544
И на мен ми беше забавен образ. Добър пример не очаквам от такова предаване и по принцип е рядкост в което и да е предаване. Като лъскат и засилват участник, критикувам по-скоро продукцията, особено като влияят по този начин за победител при материална награда. В случая хората си харесаха Марио, не мисля, че е бил прикриван за нещо.

# 2 545
На мен Ивонне ми беше фаворитката, харесвах я. Само че този сезон го гледах много оттук-оттам, през едно-две предавания, не съм гледала и подкасти. Виждам, че е много нехаресвана в тази тема, може и да има защо. Друго, обаче, ми прави неприятно впечатление. Постоянното говорене за нея в мъжки род, разни обидни квалификации...
   За мен Ивонне е родена жена и винаги е била такава, тя не е излъгала за това. Дали биологичният й пол при раждането е бил мъжки или женски, не се наемам да кажа. И двата варианта ми се виждат възможни. Но не си представям как човек се събужда един ден, отива в клиниката и казва: "Докторе, направете ме истинска жена." За да се предприеме такава толкова драстична, болезнена, продължителна промяна, със сигурност човек трябва да е напълно убеден, че природата се е объркала нещо и го е изпратила на този свят в неправилното тяло. Ивонне е жена. Съвсем очевидно и съвсем очевидно не иска да бъде мъж. Затова ми се струва обидно да се говори за нея в мъжки род. И това няма нищо общо с харесването или нехаресването на личността.
   А на Марио пожелавам от сърце да оправи живота си. От него зависи. Ако е достатъчно зрял вече (не е младо момче като възраст), може добре да осребри популярността си. Да вдигне самочувствието, да преодолее страховете и демоните си. Стискам му палци да не залитне и мисля, че може да се справи.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:50 от Clotilde

# 2 546
Не мисля, че майката на Гого го е записала, защото е голям фен на предаването. Днес като го питаха дали ще оползотвори известността или ще се върне към работата си каза, че ще се занимава и с двете неща.

# 2 547
Аз от никого не се чувствам подведена, не само от Георги. Предполагам, че беше искрен в подкаста на предаването, а после са му повлияли близките и чак тогава си е помислил, че е имал шансове и за победа. Но според мен второто място му беше максимума и си го постигна.
Напълно съм съгласен. И неговият подкаст е единственият, който изгледах от началото до края, без прекъсване и без превъртане. Дори и този на Марио попревъртах тук-там. Гошката беше съвсем естествен, така да се беше държал и в къщата, щеше да е още по-харесван. То не само родата, "цялото сиган" навсякъде повтаря като в транс, че са му отнели победата. А колкото до интервюто заедно с Гого, първо бях решил да пиша, но после се отказах. Сега ще го напиша, защото е свързано и с Ланеца. Не знам на какво се дължи, но всички там от раз се завъртяха на 180 градуса и буквално целуват задника на Гого. Когато интервюиращата му задаваше въпроси, гласът й беше толкова сервилен, че имах усещането как на практика сама си "сваля бикините". Когато си с втория и третия не обяваваш първо третия, а после втория и не отговаря първо третия, а после вторият. Отделно ги постави под общ знаменател, че и двамата били на крачка от победата. Ми не, не са - един да, другият е на две, това е положението. Елементарно е, че и направо си каза за кого била. Не може да изместиш и целия фокус върху третия, не става така. Гошката се начумери още при първият въпрос, който беше общ и за двамата, но възможността да отговори беше дадена на Гого. В крайна сметка дори и "мисирката" го забеляза след като тя неколкократно грубо го прекъсна и отново с оня глас се обръщаше към Гого. И акцентирането върху скъпият часовник и гривната не пред кого да е, ами пред Ланеца. Еми кофти е. И това да го направиш пред сиганин, който по подразбиране играе дискриминирВан. Без да съм сиганин, на негово място щях да си им го рекна. Другият вариант е ставам и напускам интервюто.

# 2 548
Понеже Гош щеше да започне да сипе едни премъдрости, да му дадем цял ден телевизионно време.
На мен Марио ми напомня на някаква версия на покойния Дим Дуков, за който го помни. Също фризьор, беше послушник и в манастир. Произхожда от различно семейство от това на Марио, но за мен има нещо общо като излъчване.

# 2 549
Глу-пос-ти! Simple Smile и 1, и 2, и 3 са големи глупости.
А слухът го пуснах аз в минутата, в която видях визитката на Ивоне при влизането в Къщата на Биг Брадър.  В темата го пуснах. Писах, че тоя е мъж отвсякъде! Не съм се съмнявала.
Но ако напишеш, че съм токсична, ще извикам модераторите.

Явно през живота си не сте срещнала трансексуален мъж, който иска да стане жена. Ами, нека Ви образовам.
При трансексуалните има терапия с хормони, под формата на хапчета, която се приема редовно. Инак няма как да се поддържа илюзията, че трансексуалния е от другия пол. Не е достатъчна само операция.

Мога да Ви дам някои заглавия. Например " Приключенията на Присила, кралица на Пустинята".
" Грозната Бети" сезон от 1 до 3 включително, където също беше портретиран образа на Алексис Мийд като трансджендър жена.
" Горещо с Венета Райкова" с гост Елза Парини
" Втори План" с Мартин Карбовски, проект " Различните".
" Отмъщение по Женски" с Камерън Диаз.
" Момичето от Дания".

Това са примери. Очевидно е, че не сте запозната с това по какъв начин се поддържа трансексуален освен с медицински интервенции.

Преди да отричате чуждата гледна точка, трябва да предоставите доказателства за истинността на Вашата.

Аргументацията Ви към моя пост, никаква. Благодаря.
В ютуба има един брутално вулгарен разговор между Кулагин и Анджела от 24.11.24.
В него става дума, че от всички във формата той е познавал само нея и Ивоне отпреди.
Описва детайли около трансформацията на Ивоне с имена и тн, но когато стигна до те трябва да приемат хормони постоянно, Анджела го прекъсва и казва:
"Затова ли Кош/ Joy/ара ми каза, че под леглото на Ивоне има една торба с лекарства?Обаче никой не знаеше за какво са."
Разговорът е особено гнусен, но ако сте любопитни- Анджела и Кулагин за Ивоне Рей
По принцип може и да ги приема в таблетна форма, пластир, инжекционно- по преценка на лекар и като поддържаща терапия. Но, дори и да не е биолог жена, вече е на 50 години, и това има значение, затова може и да не е на хормонална терапия вече, мисля(ако наистина е със сменен пол). Може и да лъжат, ама и Ивонне излъга доста пъти, така че да не им се сърди. Не бих ги гледала, защото ще продължат да бълват простотия.
От какъвто и пол да е, все ми е противна Ивонне като човек, но я приемам за такава каквато се представя- жена. Тя, Косара и Анджела не са за телевизията, другите бяха малко или много приятни. Според мен в къщата по-наивните можр да са вярвали на историите и, но другите и гледаха сеира, и заедно с манипулации и нагаждане във всяка ситуация стигна до финала. Била приятелка на принцове и милиардери, колкото са и Пиленцата от Монако, май не я слуша мнохо главата. Да не ни показва снимки от събития като Пиленцата, а такива присъщи за близки хора, че да и повярвам

Общи условия

Активация на акаунт