BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 972
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 550
Един подкаст не съм изгледала "от" "до",причината е ,че са толкова елементарни и ти става ясно какво ще отговорят,в къщата са едни ,отвън други,абсолютно всички.Няма какво да науча от Ланеца(прост и неграмотен),едно изречение не казва свързано и смислено.От травестита  научихме колко сантиметра са достойнствата на мъжете в къщата и, че била с 1820 ,не се знае мъже или жени.🤮🤮🤮

# 2 551
Понеже Гош щеше да започне да сипе едни премъдрости, да му дадем цял ден телевизионно време.
На мен Марио ми напомня на някаква версия на покойния Дим Дуков, за който го помни. Също фризьор, беше послушник и в манастир. Произхожда от различно семейство от това на Марио, но за мен има нещо общо като излъчване.
Търсих в мрежата за Дим Дуков, основно исках да видя как изглежда и първото нещо, което ми излезе, беше от уикипедия - "Дуков е открито хомосексуален".

# 2 552
Лично го познавах по времето, когато не беше открито хомосексуален, затова си позволявам паралела. Не бих се наела да споря за сексуалната ориентация на Марио, това е личен въпрос, който не ни касае. Аз също мисля, че Марио не разкри същността си и че е доста по-многопластов от това, което видяхме.

# 2 553
На мен ми е откровено загубен , селски тип от мегдана.

# 2 554
По принцип може и да ги приема в таблетна форма, пластир, инжекционно- по преценка на лекар и като поддържаща терапия. Но, дори и да не е биолог жена, вече е на 50 години, и това има значение, затова може и да не е на хормонална терапия вече, мисля(ако наистина е със сменен пол).

А някакви доказателства ще дадете ли като ги хвърляте тия твърдения?
За достоверни източници по въпросите на транзишънинга се приемат стари броеве на Венета Райкова, "Мисис Даутфайър", "Мулан", и всички епизоди на Бъгс Бъни, в които Бъгс Бъни е облечен в рокля. Нека си имаме уважението!

# 2 555
Понеже Гош щеше да започне да сипе едни премъдрости, да му дадем цял ден телевизионно време.
На мен Марио ми напомня на някаква версия на покойния Дим Дуков, за който го помни. Също фризьор, беше послушник и в манастир. Произхожда от различно семейство от това на Марио, но за мен има нещо общо като излъчване.
Понеже като пресипахме ефирното време на Гого, стана точно обратното. Кажи ми честно от отговорът на Гого на първият въпрос, какво се разбра? И колко беше мъдро? Не е там въпросът, нито Ланеца ми е приятен. Но положението е принципно и ми е трудно да си кривя душата.
Иначе за паралела с Дим Дуков - право в десятката. Simple Smile

# 2 556
Да ти отговоря ли честно? Нищо извън предаването не съм гледала. Не бих си губила времето с часове да гледам подкасти и интервюта на едни елементарни хора. Мисля, че достатъчно време им посветих. Темите също ги чета през няколко страници, достатъчно си ценя времето, за да го посвещавам на тия хора.

# 2 557
Виктор, Гого и приятелка Smiley

# 2 558
Ланеца е сърдит на ББ, а псевдомилионерчето е неграмотник "Тя трябва да се върне в университетЪТ." Пффффф
Е, това е най-малкото. Ами въпроси като  "Какво значи безпощаден?" и "Възможно ли е в България да стане земетресение" за какво говорят?

Георги Ланеца излъга в "Голямата сестра", че знае холандски. Това не е език, който се учи ей така.. Да не говорим, че в Нидерландия 95% от населението знае английски език и един от най-излишните езици за учене, НО... е нужен, когато ти трябва някаква сериозна работа. Не говоря за дюнерджии и пицари, какъвто е бил той. Колкото нашите дюнерджии араби, кюрди и т.н., работещи тук знаят български, толкова и Георги знае нидерландски, 20-30 думи, произнесени по неговия си начин. И вече "аз знам холандски", ми не, не знаеш. Ама Елена нямаше как да го препита, защото и тя не знае, хахаха.
 Ммм...знае той, езикът изобщо не е лесен за българоговорящи живеещи там, но малко по-знаещи български език...тъй че говорим си само...цирки да има.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 20:25 от a.vasileva

# 2 559
  • Sunshine state

Викторчо да се отърка в милионите. Sweat Smile

# 2 560

Викторчо да се отърка в милионите. Sweat Smile
Мерси, че ми припомни Grinning Че гледах, гледах и умувах това момиче какво намира в наш Гошко Joy

# 2 561
Какво е намерило ... любов.. едва ли е за милионите на Гого, тъй като тя е от по-богато семейство от него..

# 2 562
Какво е намерило ... любов.. едва ли е за милионите на Гого, тъй като тя е от по-богато семейство от него..
И за красотата не е очевидно.

И за общата култура не е, защото и там го видяхме как е.

Като прибавим и изпълненията му с Ванеса и признанията му за възглавницата, май наистина остава любов.

# 2 563
Гого има милиони, колкото Георги Ланеца говори холандски, ама карай.

# 2 564
На мен са ми симпатична двойка, без да съм фен на Гого

Общи условия

Активация на акаунт