BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 728
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 90
Ванеса е от хората, които като захапят една тема и дълбаят ли, дълбаят. С приятелка като Емануела, враг не ти трябва Joy
Ако трябва да съм честна, не помня в предаването някога да са излъчвали, че Гого има приятелка. А Ванеса каза, че той постоянно е говорил за нея. Ние тук знаем за нея, защото сме се ровили в Инстаграма му. Така че е възможно Емануела да не е знаела, че е обвързан.

# 91
Гогиии му вика пък тази. Налива олио в тигана хептен.
Гогича буквално на@ра. Гузен е.
А тази кобра Ванеска не помага особено. Завъртя си интригата тч. А не бе, грам не го харесва, ама хич и не му се слага под маската на много умна и разбираща. Типичен прийом на определен тип жени. Тая патка може да му скапе връзката на големия си приятел. АМа де толкоз акъл да разсъди.

# 92
Човека на Атижа може да е с лоша слава или криминален. Иначе няма логика така да се разстрои. В Щатите не е невъзможно да държиш връзка в тайна. Според мен е свързван с криминалния контингент и за това тя се разстрои.

Освен да е Пъф Диди, той е с възможности на трамплин към славата и обсебен от големи задници.

# 93
Хората в Ню Йорк само биг брадър гледат Joy

# 94
Даже на Ивонне тази история ѝ дойде малко в повече. Изражение тип Wtf. 😁

Този на Атижа дали е важна клечка или сериен убиец? 😁

# 95
Много странни драми тази вечер

# 96
  • София /Абсурдистан
Пацо е зяпнал от шаш побърк.

# 97
Ивонне ще ме разбие. Хазума или съХцето? 😁
LaughingLaughingLaughing
Ама какво изобщо се случи? Гого защо се прави на ощипан?
Защото на лайфа в събота Емануела изкоментира, че Гого и Ванеса са страхотна двойка. И той се паникьоса, че приятелката му навън ще го зареже.
Къде е всъщност драмата? Те не са показали, че отношенията им са повече от приятелски. Емануела не е някакъв авторитет, че коментарът ѝ да се вземе предвид. По този повод има приказка "Умният враг не е толкова опасен, колкото глупавия приятел".

# 98
Не виждам къде е драмата на Атижа..

# 99
Ванеса е нетърпима! Нея всичко я скандализира, най-голямата моралистка…

# 100
На бас обаче, че е черен   нюйоркският фаворит на Атижа. Вече имам обяснение за тунинга ѝ. Най-вече отзад.

# 101
Ивонето е баси клюкарката, не пропуска нищо. Само да надуши някаква драма, веднага е първа писта там да рови, ръчка и разчопля. Ненапразно си е дружка с Георги, от една кръвна група са, само дето тя е по-рафинирана и по-добре си прикрива нездравото любопитство под формата на загриженост и подкрепа.

Може и тя да има циганска връзка

# 102
Ясно, някоя мутричка е бившият възлюбен.

Ванеса явно пак е обидена от името на всички жени. 😁

# 103
Сега 1-0 за Петър ли е? Кой за кого ще се бори??

# 104
Ванеса моралеса пак се включи. Много противно същество

Общи условия

Активация на акаунт