BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 108
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 370
Някой интервюиращ попита ли Ланеца какво работи, че ми е интересно? Заради чувалите с парите. И друго ми е любопитно - шофьорска книжка дали има.

# 2 371
  • SF
Има шофьорска книжка.

# 2 372
Някой интервюиращ попита ли Ланеца какво работи, че ми е интересно?
Е, как какво работи - носи чували с пари. А от къде ги носи - от мазето. А там как са отишли - баджанакът му ги е оставил. Той откъде ги е взел - Ланеца му ги е донесъл. Да, от мазето Joy

# 2 373
Идеален е за телефонен измамник, всички необходими качества има.

# 2 374
Не успях да гледам финала в реално време, ще го гледам тези дни, но все пак не можах да се предпазя от спойлери в социалните мрежи. Честито на Марио! До каква степен е било заслужено или не - времето ще покаже.

На другите участници не им прави чест да злословят след предаването, макар че ББ не е реалити за показване на интелект, та от такива хора не можем да очакваме много. Бях на кантар в интерес на истината дали Марио наистина е бил толкова неприятен за съвместен живот, или един съквартирант "изпищя" и всички тръгнаха да говорят едно и също.  Съвсем скоро ще започна да го гледам от първи епизод, безпристрастно и ако има нова тема за предаването "между два сезона", с радост бих се включила с мнение.

Едно няма да спра да повтарям, докато темата е актуална - от пишман любовчиите, нищо друго не можахме да видим. Две-три седмици гледахме идиотщината на Бебови. Един от тия двамата да бяха изкарали по-рано, със сигурност по някакъв начин щяхме да видим "лицата" на Марио. Той си беше предизвестен победител. Не е нужно да сме детективи, за да разберем на къде клонят везните.

# 2 375
  • SF
Мммммне. Не мисля, че Виктор е предизвестен победител. Защо? С какво?
Мислех, че може би по-скоро Гого, но той така се сля с тапетите, че нямаше как да бъде победител. Финалната тройка му беше добре. То нямаше кой друг да е в тройката и Гого се додрапа по метода на изключването.

# 2 376
Гледах само последните 2-3 седмици от сезона, много съм изпуснала. Включих се някъде на номинацията на Беба и излизането ѝ. Та доста контекст ми липсва. Но от видяното Марио ми беше фаворит. “Има нещо гнило в Дания” и с него. Не казвам, че в психо или тн., но вероятно наистина не е много приятен за съжителство.

# 2 377
Ronda23, Марио си има нещо, той е по един особен налудничав начин манипулиращ.

В жестовете си, реакциите, харизмата му аз поне усещам нещо от това, което съм наблюдавала, когато съм гледала реални интервюта със серийни убийци. Те винаги отричат първоначално и са изключително добри в пресъздаването на един добродушен безобиден образ. Затова и често толкова дълго време остават извън списъка със заподозрени.

Това е наистина усещане, вайб, защото ми е трудно да посоча конкретни жестови и мимики, а би било добре за мен самата да го осъзная по-добре Joy

Изгледах интервюто в диагонал - еми, не, Марио по никакъв начин не ме убеди, че не е бил на драг куин парти и че не си пада по мъже. Дори обратното. Начинът по който отговаряше, това, че едва ли не за пръв път чува даже за такива партита - ама той на улицата ли е израсъл или се е крил в някакъв пансион за девици досега? Grinning

Друго, на което попаднах при превъртането на интервюто му - пожеланията му към Ивонне, които са прикрито злобни в типичния му стил. Все едно да пожелаеш на някой слепец да прогледне, защото това да гледаш е най-страхотното и невероятно усещане, и това нали се казва с най-добри чувства, а не за да се уязви отсрещната страна. Не му е негова работа да дава уклон в живота на хората. И да се гъбарка така с Ивоннето, преспала с 2000 мъже, не прави добро впечатление.

1. Имам близка приятелка, с която са близки и са правили секс. Даже и е предложил работа като чистачка в салона му [приятелката ми не е образована за фризорка, инак щеше да я наеме за това].
2. Не съм запознат с вайба на " серийните убийци", но да изказваме такива мнения на база никакви доказателства е controversial.
3. Сексуалността на един човек си е негова собствена работа.
4. "Пансион за девици" - лично ли сте присъствала на живота му, че да изказвате подобно мнение?

Нека не правим прибързани заключения.

# 2 378
# 2 379
Мммммне. Не мисля, че Виктор е предизвестен победител. Защо? С какво?
Мислех, че може би по-скоро Гого, но той така се сля с тапетите, че нямаше как да бъде победител. Финалната тройка му беше добре. То нямаше кой друг да е в тройката и Гого се додрапа по метода на изключването.

Имах предвид, че Марио е предизвестен победител. Не излъчиха нещо, с което да променят мнението на публиката заради сюжета на Виктор и Теодора. Видяхме го един път пиян, два пъти да си разтваря халата, но примерно не видяхме как е надничал в банята докато жените се къпят или да диша препарати, не видяхме моменти на избухливост.

Съквартирантите успешно превърнаха Марио в жертва, на която да симпатизират хората. От любопитство четох темите тук за Вип Брадър 2018-та с участието на Кулагин. До един момент наистина скандалите с него изглеждаха непредизвикани и беше видимо в коментарите, че хората го съжаляват. После си показа истинското лице. Този сезон го спечели Атанас Колев, който също каза 10 изречения на кръст за цял сезон и беше слят с тапетите през повечето време. Беше най-малкото "зло" а и се представи добре в матурите с ток.

В този сезон ако ги нямаше Ланеца и Марио, според мен Гого можеше да победи. За целта, обаче трябваше да има доста по-негативни образи, за да го направи публиката победител.

# 2 380
Победа на Гого детето, което се сливаше с мебелите, щеше да е тотална подигравка със зрителя.

# 2 381
Скрит текст:
Ronda23, Марио си има нещо, той е по един особен налудничав начин манипулиращ.

В жестовете си, реакциите, харизмата му аз поне усещам нещо от това, което съм наблюдавала, когато съм гледала реални интервюта със серийни убийци. Те винаги отричат първоначално и са изключително добри в пресъздаването на един добродушен безобиден образ. Затова и често толкова дълго време остават извън списъка със заподозрени.

Това е наистина усещане, вайб, защото ми е трудно да посоча конкретни жестови и мимики, а би било добре за мен самата да го осъзная по-добре Joy

Изгледах интервюто в диагонал - еми, не, Марио по никакъв начин не ме убеди, че не е бил на драг куин парти и че не си пада по мъже. Дори обратното. Начинът по който отговаряше, това, че едва ли не за пръв път чува даже за такива партита - ама той на улицата ли е израсъл или се е крил в някакъв пансион за девици досега? Grinning

Друго, на което попаднах при превъртането на интервюто му - пожеланията му към Ивонне, които са прикрито злобни в типичния му стил. Все едно да пожелаеш на някой слепец да прогледне, защото това да гледаш е най-страхотното и невероятно усещане, и това нали се казва с най-добри чувства, а не за да се уязви отсрещната страна. Не му е негова работа да дава уклон в живота на хората. И да се гъбарка така с Ивоннето, преспала с 2000 мъже, не прави добро впечатление.

1. Имам близка приятелка, с която са близки и са правили секс. Даже и е предложил работа като чистачка в салона му [приятелката ми не е образована за фризорка, инак щеше да я наеме за това].
2. Не съм запознат с вайба на " серийните убийци", но да изказваме такива мнения на база никакви доказателства е controversial.
3. Сексуалността на един човек си е негова собствена работа.
4. "Пансион за девици" - лично ли сте присъствала на живота му, че да изказвате подобно мнение?

Нека не правим прибързани заключения.

Grinning Grinning Grinning

Темата става все по-информативна Joy

# 2 382
Мисля, че това Гого да се слива с мебелите е решение на продукцията. Всички казваха, че е бил много забавен по детски, едва накрая ни показаха някои от неговите "пранкове". Просто има много материал, който не ни излъчиха и мен това като зрител хич не ми харесва. По принцип предпочитах Бо (или както беше) да влезе, но явно са ни сметнали за неготови. Защо решиха, че цялото предаване трябваше да се върти около глупавите мисии? Едно време самите участници правеха съдържанието много повече, а мисиите бяха за пълнеж и разнообразие.

# 2 383
  • SF

В този сезон ако ги нямаше Ланеца и Марио, според мен Гого можеше да победи. За целта, обаче трябваше да има доста по-негативни образи, за да го направи публиката победител.

Е, да... Ако ги нямаше Ланеца, Марио и Гого, тогава можеше да победи Ванеса. А ако и нея я нямаше - Радо.
Но Радо много се имаше с Гого, така че не знам дали без Гого нямаше да му избият и на него нервите и да се скара с Пламен.
Ако го нямаше тоя и оня, сюжетните линии щяха да са съвсем различни.

Не съм сигурна, че ако бяха показвали пранковете, Гого щеше да излезе по-напред. Номерца от детската градина: в тъмното да каже ПА! на този до него, да го перне с възглавница и да бяга и от сорта глупости.
Биг Брадър му даде трибуна да се изяви като саботьор с балоните. Добре си я изигра и... нищо!
Аз повече се впечатлих от това, че е страхливец, скатавка и изключително невеж младеж. Помните ли глупостите, които наприказва за провалената икономия на Хърватска? И глупостите за казармата, за положението на съвременната жена? Как се скри зад Георги, когато трябваше с Ванеса да разпределят писмата за български и чуждестранни градове... Гого или мълча, или се излага. Окей, танцувал е, къпал се е, ял е, клюкарствал е с Радо и с Пламен, флиртувал е с Ванеса, пак е ял, пак е спал, после се е прозявал и пак е ял.... Това е правил Гого в Къщата.

# 2 384
"Имах предвид, че Марио е предизвестен победител. Не излъчиха нещо, с което да променят мнението на публиката заради сюжета на Виктор и Теодора. Видяхме го един път пиян, два пъти да си разтваря халата, но примерно не видяхме как е надничал в банята докато жените се къпят или да диша препарати, не видяхме моменти на избухливост.*

Викаш, АКО е имало подобно нещо, са ни спестили целия плезир.
Щото баш Марио най-познат на продуцентите от всички муцуни там. Едни в клипове, други в Съдбимъдби, но решили точно на Марио да дадат победата, щото им бил буци на лозето.
После се чудим що Ивонето имала слушатели и що ѝ се връзват на Луганото...
Хората обичат конспирации от сферата на клюките.

Общи условия

Активация на акаунт