BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 931
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 580
Има разлика между БПЦ и хората с православно мислене / образование. Нека не сравняваме една институция с това какви са нормалните, вярващи православни хора. Повярвайте ми, има истории, които мога да Ви разкажа, за много качествени православни хора. Имам щастието да познавам такива. Подкрепят ме от деситилетие, не ме оставят да изпадна в депресия, към която толкова съм склонен.

Марио е добър човек. Той не представлява БПЦ. Той просто е нормален, православен християнин, с богословско образование. Нищо повече. Не е Архиерей, не е на ръководна длъжност в тая иерархия, не е свещеник / монах.

# 2 581
  • София
При Горсов положението беше по-зле, защото парите не бяха негови, а събрани от хиляди дарители, за лечението на дъщеря му. Докато на Марио парите са си негови и може да прави с тях каквото си иска. Той вече няколко пъти заяви в какво ще ги вложи.
Ясно е, че парите са си негови и ако иска може и в камината да ги изгори..то горе-долу е същото..Примерът ми беше, че ако е хазартно зависим като Горсов, ще ги вложи в казината. Щом подкрепяте такива зависимости, си е ваш проблем. Аз съм твърдо против и без да съм имала такива познати, а моя милост даже не е стъпвала в такова заведение.
Православното му образование е в противовес с поведението му. Аз такъв "вярващ" християнин не съм виждала, но щом и това ви е ок, значи всичко е ок Laughing

# 2 582
Щом подкрепяте такива зависимости, си е ваш проблем.
Е кой подкрепя такова нещо? Няма някой здравомислещ, който да подкрепя това.
Аз мисля, че няма да ги профука по хазарт, а че ще ги вложи в това, което е обещал.

# 2 583
  • Варна
Щом подкрепяте такива зависимости, си е ваш проблем.
Е кой подкрепя такова нещо? Няма някой здравомислещ, който да подкрепя това.
Аз мисля, че няма да ги профука по хазарт, а че ще ги вложи в това, което е обещал.
В кое? Че ще обучава младежи как се подстригва? Това може да стане и без 100 000.

# 2 584
  • София
Поживьом увидим...

# 2 585
Тази Анджела нали беше българка ?

Не е българка, италианка е.

Ясно.

# 2 586
На афтърпартито след победата Марио се е появил чак в 02.30 (след снимките на Голямата сестра) и повечето си говорели помежду си, Марио си танцувал сам. А Георги си довел цялата рода и не се отлепял от тях.

# 2 587
И аз мисля, че Марио може да си харчи парите както намери за добре. Не е участвал в конкурс "кой каква нужда има от пари", а в телевизионно предаване, в което публиката решава кой да вземе наградата.
Както писах и преди, за мен сексуалната ориентация е нещо лично и не бих коментирала. Но и не бих се съгласила, че ако някой има богословско образование и/или е вярващ християнин, това автоматически значи, че не може да е с хомосексуална нагласа.

# 2 588
В крайна сметка как Марио ще изхарчи парите си е лично негова работа. Ако ще да ги изиграе - нас не ни касае това. Не се вживявам толкова по този въпрос.

По-скоро се чудя кое реалити да гледам докато дойде новия сезон на ББ. От лайф в ТикТок на Кулагин и Анджела уж има информация за most wanted сезон, но колко може да им се вярва? Новата продукция дали ще има средства за ВИП-ове?

# 2 589
  • София
Хората не са дали 1ст. за да спечели Марио и затова не ги интересува как ще бъдат изхарчени...нормално. Въпросът е как ще оправдае доверието на половин Б-Я.. Не става въпрос само за пари, а за принципи и дадена дума от негова страна и наивност от страна на хората, които са му повярвали и са го подкрепили. Мен ме интересува, без да съм гласувала за него, а пък вас-не...странно..

# 2 590
И аз не съм гласувала изобщо. И какво значи, че хората са му се доверили? Харесали са го, гласували са за него. Мен ме учудват хора, с които съм близка от половин век, та не бих съдила за някого, който съм видяла за малко по телевизията. И по нагоре писах, че за мен Марио е доста по-сложен и противоречив от това, което видяхме. Защо трябва да мисля как ще си похарчи наградата? Ако друг беше взел парите, пак ли щеше да го мислиш?

# 2 591
  • София
Да, Пони, пак щях да го мисля, особено, ако и аз съм гласувала за него..Това е нещо като изборите, гласуваш и чакаш да видиш дали спечелилият ще си изпълни обещанието или пак ще се разочароваш. Аман от популисти и манипулатори на гърба на наивния народ. Крайна съм..

# 2 592
Вече спрях да гласувам на избори, защото мисля, че е безсмислено.

# 2 593
   Както иска, така да си похарчи парите спечелилият. Негови са си. Може да си купи гараж за колата, примерно. Или да отиде на няколко екскурзии. Или по дискотеки. Сто хиляди лева не са лоша сума, но със сигурност не са сума, с която да си промениш живота. Не вярвам някой да е влязъл там заради парите. И на мен не ми е съвсем ясна мотивацията, затова и не съм вътре, а отвън. От сеирджиите. Но влезлите със сигурност имат мотивация. И едва ли е за едни сто хиляди.

# 2 594
Познавам наистина забавни хора. Наистина, някои от тях са в шоу бизнеса, но далеч не всички. Познавам хора, които имат светкавичен рефлекс как да отговорят на някой, така че да умреш от смях. Хора, които разказват прекрасно вицове, могат да пеят, да танцуват, да рисуват, така че всички около тях да се забавляват. Това не го видях у никой от участниците. Забавляваха ни като се псуваха и обиждаха, някои ревяха над халати. Съжалявам, но скандалите и интригите едва ли са най-интересното преживяване. Логично спечели Марио, като не се включи в общия скандалджийски тон.

Общи условия

Активация на акаунт