BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 949
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 565
Млади и влюбени, какво клише. Еми, да са здрави. Истинския тест за една връзка е като дойдат трудностите.

# 2 566
Тази Анджела нали беше българка ?

# 2 567

А сега де ?! 'Що така му правят мръсно ?  хаха

Хетеросексуален е. Близка приятелка, с която се познавам от 2012 насам е правила секс с него. Тя е бисексуална, но той си е чист хетеро. Тоя слух трябва да се пресече веднага. По-назад писах за тоя случай.
Това, че спи и с жени не го прави хетеро. Не очаквайте от Марио признание, но още преди да тръгне слухът до мен достигна информация, която противоречи на твърденията му.

# 2 568
Нали църквата отрича уж "мъжеложството"? Това как се съчетава с вярата на Марио?

# 2 569
Нали църквата отрича уж "мъжеложството"? Това как се съчетава с вярата на Марио?

Абсолютно права сте. Човек, който е завършил семинарията е наясно какви са греховете. Приказката за Содом и Гомор е от ключово значение за тая история.
Той си е хетеро според мен, убеден съм. На база това, което приятелката ми е казала за него. Също така тя много го уважава и има високо мнение за него като характер и човек.

# 2 570
Георги: "Аз съм пЕл 24/7 в къщата на ББ...българската еКстрада, българска поп музика, не знам защо тези кадри не бяха излъчени."

# 2 571
Радвам се, че са ни спестили тези кадри.

В задачата се пита как е стигнал до първи семестър в СУ... Нима е завършил средно и е държал изпит за СУ?

# 2 572
Виктор, Гого и приятелка Smiley

Скрит текст:
Виктор само да не залюби изгората на Гого и да почне да се бори за нея. Него не го интересува кой е обвързан и кой не. Той се влюбва и започва да се бори.
Не бих изтраяла Ланеца в каквито и интервюта и подкасти да участва. Не ми е интересен. Типичен представител на този ''етност'' /пак негов израз/. Заиграва се елементарно с теми, които са чувствителни и си мисли, че е напипал ефикасен начин да се оправдава чрез тях. А това, че съжалява, че не си е доучил правото ме разсмя искрено. Този човек наистина си вярва. Социалните групи са пълни с негови защитници и с коментари като ''Гладни българи'', ''Георги заслужаваше да спечели, защото има семейство и знае стихотворения, а не е поп с токчета.'', ''Нас, циганите, ни мразят, затова не спечели.'' и т.н.

# 2 573
Отсега си представям на какъв език й говори Виктор. Също и Крис Ненков (от "София ден и нощ" и "Къщата на инфлуенсърите") на най-горната снимка, до Радо. Изтормозили са Гого да превежда.

# 2 574
Не мисля, че църквата гледа с добро око и на комара, но това не го е спряло.

# 2 575
Нещо, което винаги ми е правило впечатление - това са лични наблюдения на фризьори/стилисти, както и канали на такива в мрежата - е, че те са без изключение хомосексуални, един май е би, но не му знам съотношението в бройката мъже към жени и точните предпочитания.

Потърсих в мрежата какво пишат по темата и попаднах на изключително много мнения, твърдения и обяснения всъщност защо

"Male hairdressers are exclusively gay."

А относно религиозността ще спомена само, че това, че някой го раздава много набожен, има си семейство с няколко деца, а преди това е бил във връзки с различни жени, не означава, че не се вълнува от мъже. Имам си и конкретен пример, но ще го оставя за себе си Grinning

Не осъждам гейовете, между другото. Имам приятелка, по-скоро позната лесбийка, невероятно готин и стойностен човек.

Съответно, отношението по някои теми и самото поведение на Марио изобщо не ми допадат и е жалко, че такъв фалшив герой като него спечели.

# 2 576
  • София
Тази Анджела нали беше българка ?

Не е българка, италианка е.

# 2 577
  • София
Опасявам се, че Марио ще вложи парите в ротативките...като Горсов..Вълкът козината си мени, но нрава не... щом не е минал някаква терапия за зависимости и харчи с лека ръка, значи положението е ясно. Плюс това има да връща и кредит.
Парите най-добре щяха да се отразят на Виктор, за половин вноска за апартамент в Левски Г..хахаа, ако преди това Теодора не му ги беше уплътнила..

# 2 578
При Горсов положението беше по-зле, защото парите не бяха негови, а събрани от хиляди дарители, за лечението на дъщеря му. Докато на Марио парите са си негови и може да прави с тях каквото си иска. Той вече няколко пъти заяви в какво ще ги вложи.

# 2 579
  • Варна
Не мисля, че църквата гледа с добро око и на комара, но това не го е спряло.

На БПЦ за съжаление нищо плътско не й е чуждо.
Да ми прости Господ.

Общи условия

Активация на акаунт