BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 956
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 520
Ланеца е сърдит на ББ, а псевдомилионерчето е неграмотник "Тя трябва да се върне в университетЪТ." Пффффф

# 2 521
Аз пък се чудя какъв е тоя зор на майка му на Гого да го вкара в Биг Брадър ?! Уж успял, възпитан, реализиран....На такива хора не е нужна известност.
Майка му била голяма фенка на Биг Брадър, Гого го каза още като влизаше в къщата. Явно ѝ е било фикс идея да види сина си в любимото си предаване.

# 2 522
Ланеца е сърдит на ББ, а псевдомилионерчето е неграмотник "Тя трябва да се върне в университетЪТ." Пффффф
Е, това е най-малкото. Ами въпроси като  "Какво значи безпощаден?" и "Възможно ли е в България да стане земетресение" за какво говорят?

Георги Ланеца излъга в "Голямата сестра", че знае холандски. Това не е език, който се учи ей така.. Да не говорим, че в Нидерландия 95% от населението знае английски език и един от най-излишните езици за учене, НО... е нужен, когато ти трябва някаква сериозна работа. Не говоря за дюнерджии и пицари, какъвто е бил той. Колкото нашите дюнерджии араби, кюрди и т.н., работещи тук знаят български, толкова и Георги знае нидерландски, 20-30 думи, произнесени по неговия си начин. И вече "аз знам холандски", ми не, не знаеш. Ама Елена нямаше как да го препита, защото и тя не знае, хахаха.

# 2 523
Е, добре де, на човек, на когото мечтата е участие в ББ, мислите ли, че му пука с колко обща култура и лексика за изразяване е!? Та, и безпощаден да внедри в езика на децата си...

# 2 524
Трябваше милионерската майка да се запише за ББ, не да праща синчето

# 2 525
Аз пък се чудя какъв е тоя зор на майка му на Гого да го вкара в Биг Брадър ?! Уж успял, възпитан, реализиран... На такива хора не е нужна известност.
Е то това е зорът. Да "блесне" над останалите с това, че изглежда възпитан и умен. Ама само изглежда. А пък аз съм доста изненадан, че номерът взе да минава. Че го захапаха и маститите ни журналя. Дрън-дрън. Аз искам да гледам цирки в ББ. Академиците ги гледам другаде. Не е лошо момчето, ама всяка жаба да си знае гьола. Затова и се изказвам лошо за него, защото се опитват да изкарат куп народ прост и тъп, задето малкият не си е бил на мястото. Между другото, един ББ, съставен само от млади, възпитани, умни и прочие хора хич няма да е безинтересен. Най-малкото интригите ще са на ниво и ще си вадят душиците с памучец. Но колко ще е гледаемо, не се наемам да прогнозирам.

# 2 526
Аз не мисля, че младите, възпитани, интелигентни хора има желание да влизат в Биг Брадър. За какво, да ги разкостят ли? Да извадят наяве най- съкровените им болки и тайни? Да ги унижават перманентно, с мисии от сорта да си носят легени на главите, да ходят оковани един за друг или да крещят" : Подчинявам се! Подчинявам се!"? Да лежат в ковчези и да бъркат в кофи с карантии? То поне да имаше някаква мисия свързана с показване на ерудиция, със социална проблематика и т.н., а то простотия до простотия...

# 2 527

А сега де ?! 'Що така му правят мръсно ?  хаха

# 2 528
Гледах Ланеца в подкаста, нищо съществено и интересно не чух от него. Типичен представител на етноса, не му вярвам много. Повечето са хитри и умеят да се нагаждат според очакванията. Но и диви скандалджии за дреболии, какъвто беше и той на моменти, в къщата не можеха да му затворят устата. Деен е, партиен член, певец, но за чувалите с пари нищо не каза. В къщата правеше шоу, показа и чувствителната си страна, но беше макс за второ място. Разбрахме, че си обича жената, ама как я търсеше от сцената, голяма лиготия беше и водещите се видяха в чудо с него.
 Много харесах на Гого родителите, личи се, че е от добро семейство и е отгледан с любов, получвал е много грижа и внимание. Затова той е толкова уверен в себе си, издръжлив и спокоен, че чак създава впечатление на изключителен. Реално е млад човек с много добро самочувствие, възпитание като на повечето хора, ама с много знания ми се струва малко преувеличено. Как само обясни думата конформист, дето и чужденец щеше я разбере, земетресенията и тн. Не се е научил да поставя граници и в отношенията с напористи обожателки като Ванеска. Самостоятелният милионер все още се влияе от родителите и търси внимание, леко инафнтилно му беше поведението в къщата. Но не е лошо момче, има добър пример и основа върху, която да се развива и следв път да ни шашне.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 14:59 от Spero

# 2 529
О, това как ще избухне. Ама са писали и че е бивш свещеник, което ако е вярно ще стане вече грандиозно. Не променя факта, че спечели с отношение, а не със сексуалност.

# 2 530
Сто страници за Мамаситка. Мъж, жена, кот туй. Мен пък не ми стана ясно за чувалите с пари на Ланеца.  Нещо явно съм изпуснала. Някой да ме открехне по въпроса, моля.

# 2 531
О, това как ще избухне. Ама са писали и че е бивш свещеник, което ако е вярно ще стане вече грандиозно. Не променя факта, че спечели с отношение, а не със сексуалност.
Ето, че е скалъпено, защото хем Марио никога не е казвал, че е бивш свещеник,хем няма и как да е истина по силата на други условия, но само човек наясно с религиозните правила знае тези неща.
Писачът е хиперболизирал и се е самоизобличил.

# 2 532
Георги беше много сърдит в ‘На кафе’, уж негов близък починал, но после си казаха, че бил обиден от това, което са излъчвали. Гледах му и подкаста -едни и същи популистки изказвания и скучни обяснения в любов. А обвинява другите, че били скучни. Много му беше 2рото място. И той като Петър ‘ България не го заслужава’.

# 2 533
Неее... не мога да повярвам. А толкова искрен изглеждаше като казваше "и първата вечер да изляза, аз вече мечтата съм си я сбъднал" и също като ревеше невярващо и викаше "Ама как?!" след всички елиминации.

# 2 534
Глу-пос-ти! Simple Smile и 1, и 2, и 3 са големи глупости.
А слухът го пуснах аз в минутата, в която видях визитката на Ивоне при влизането в Къщата на Биг Брадър.  В темата го пуснах. Писах, че тоя е мъж отвсякъде! Не съм се съмнявала.
Но ако напишеш, че съм токсична, ще извикам модераторите.

Явно през живота си не сте срещнала трансексуален мъж, който иска да стане жена. Ами, нека Ви образовам.
При трансексуалните има терапия с хормони, под формата на хапчета, която се приема редовно. Инак няма как да се поддържа илюзията, че трансексуалния е от другия пол. Не е достатъчна само операция.

Мога да Ви дам някои заглавия. Например " Приключенията на Присила, кралица на Пустинята".
" Грозната Бети" сезон от 1 до 3 включително, където също беше портретиран образа на Алексис Мийд като трансджендър жена.
" Горещо с Венета Райкова" с гост Елза Парини
" Втори План" с Мартин Карбовски, проект " Различните".
" Отмъщение по Женски" с Камерън Диаз.
" Момичето от Дания".

Това са примери. Очевидно е, че не сте запозната с това по какъв начин се поддържа трансексуален освен с медицински интервенции.

Преди да отричате чуждата гледна точка, трябва да предоставите доказателства за истинността на Вашата.

Аргументацията Ви към моя пост, никаква. Благодаря.
В ютуба има един брутално вулгарен разговор между Кулагин и Анджела от 24.11.24.
В него става дума, че от всички във формата той е познавал само нея и Ивоне отпреди.
Описва детайли около трансформацията на Ивоне с имена и тн, но когато стигна до те трябва да приемат хормони постоянно, Анджела го прекъсва и казва:
"Затова ли Кош/ Joy/ара ми каза, че под леглото на Ивоне има една торба с лекарства?Обаче никой не знаеше за какво са."
Разговорът е особено гнусен, но ако сте любопитни- Анджела и Кулагин за Ивоне Рей

Общи условия

Активация на акаунт