BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 879
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 655
Честно казано Марио наистина ми е симпатичен, обаче толкова странни и несвързани неща говори в "На кафе". Обяснява, че майка му и баща му живеят в крайна мизерия, а той вместо да даде пари от наградата, за да ги оправи, или да продаде колата и да даде пари на родителите си за ремонт, той обяснява, че иска да дава парите на деца, за да се образоват.

# 2 656
Интервюто на Марио от днес при Гала в "На кафе"
https://www.youtube.com/watch?v=LdQdDKN4y-4
И все пак... като вграден линк, не просто изсипан:

# 2 657
Честно казано Марио наистина ми е симпатичен, обаче толкова странни и несвързани неща говори в "На кафе". Обяснява, че майка му и баща му живеят в крайна мизерия, а той вместо да даде пари от наградата, за да ги оправи, или да продаде колата и да даде пари на родителите си за ремонт, той обяснява, че иска да дава парите на деца, за да се образоват.

Родителите му са го оставили в дом за сираци, вероятно няма голяма емоционална привързаност към тях, не е и длъжен да си влага наградата по ремонти в жилището им.. Той самият каза, че предпочита да инвестира наградата и след това да им направи ремонт, който ще погълне към 30-40 хил лв...  Гала ми направи много неприятно впечатление с надменното си поведение към Марио.

# 2 658
Излезна ми в тикток, че Марио ще плати за кръщене на детето на някаква двойка .

# 2 659
Родителите му са го оставили в дом за сираци, вероятно няма голяма емоционална привързаност към тях, не е и длъжен да си влага наградата по ремонти в жилището им.. Той самият каза, че предпочита да инвестира наградата и след това да им направи ремонт, който ще погълне към 30-40 хил лв...  Гала ми направи много неприятно впечатление с надменното си поведение към Марио.
Не съм го гледала, но нещо се обърка̀х. Последно - щял да помага на младежи (тоест да помага с пари за обучението им) или щял да инвестира и с печалбата да прави ремонт на техните? Какво стана с банята, която беше обещал да прави на баща си с парите от наградата?

# 2 660
  • София
Каква баня , какви 5лв.. Той ако е искал да им прави баня, досега да им е направил 100 пъти. Плюс това е изтеглил и кредит, от които е похарчил 15к, но са му останали 25, така че е имал пари и без да печели ББ. 15-те били похарчени за глупости, по негови думи, така че тези, които са му повярвали, че ще прави ремонти и бани са в голяма грешка...

# 2 661
Каква баня , какви 5лв.. Той ако е искал да им прави баня, досега да им е направил 100 пъти. Плюс това е изтеглил и кредит, от които е похарчил 15к, но са му останали 25, така че е имал пари и без да печели ББ. 15-те били похарчени за глупости, по негови думи, така че тези, които са му повярвали, че ще прави ремонти и бани са в голяма грешка...

Стига сте правили сметка на чуждите пари. Каквото иска ще прави с парите си!

# 2 662
  • София

Хахахаха... сметка ще му правя, колкото си искам, теб какво те бърка..

# 2 663
Радвайте се, че не разбирате каква точно е ситуацията в семейството на Марио, защото тя със сигурност не е нормална. Много силно впечатление ми направи още в началото, с колко болка и искреност каза, че не пожелава на никого това.
А някои хора доста бездушно коментират тази тежка диагноза, явно убедени, че на тях няма как да им се случи, защото болестта се унаследявала. Да, сигурно е така, но НИКОЙ не е застрахован, така че чукайте на дърво и проявете малко повече състрадание и човещина.

# 2 664
  • SF
Яд ме е на Марио, че се хлъзга по журналистически въпроси и се впуска във велики програми за това как ще изхарчи печалбата.
Вероятно ние всички сме похарчили по едни 100 К за каквото сме искали. Едни са ходили по екскурзии, други са си купували мебели, коли, ремонти, бижута, трети са си правили салони за красота или друг квартален бизнес - кушетки, лампи, лампички и тампони за грим. Два гаража в Манастирски ливади и 100 хиляди лева вече ги няма.
Защо Марио не се усеща и започва да обещава чудеса за тези пари... Ясно е защо. Защото повечето така правят. Ще помагат на деца, на възрастни, на болници, ще купуват кувиози или печки за домове........ Много тъпо!
Например аз нямам план как ще изхарча едни бъдещи 100 хиляди. Иска ми се на Сейшелите да ръсна голяма част, но не съм сигурна, че няма да ги похарча за кола, гориво и роял.

# 2 665
  • София
Пак влиза в роля двойният стандарт... Да проявим състрадателност към Марио, обаче към Ивонето- не... Само, защото тя не го е изтъквала. И двамата са идентични, като съдба и като поведение, но нея безкрайно много я оплюха, докато Марио е светец  и всяко негово действие или постъпка бива оправдавано...интересно..

# 2 666
Радвайте се, че не разбирате каква точно е ситуацията в семейството на Марио, защото тя със сигурност не е нормална. Много силно впечатление ми направи още в началото, с колко болка и искреност каза, че не пожелава на никого това.
А някои хора доста бездушно коментират тази тежка диагноза, явно убедени, че на тях няма как да им се случи, защото болестта се унаследявала. Да, сигурно е така, но НИКОЙ не е застрахован, така че чукайте на дърво и проявете малко повече състрадание и човещина.
Никой не е застрахован и никой не го иска, нали? За себе си или за децата си? Нали?

Бях пределно ясна надявам се.

Не разбирам обаче към хора, доброволно отишли да си показват и въртят задниците, да лижат разни стъкла и да участват в какви ли не още безумни глупави мисии, сами развяващи публично мръсното си бельо и разнасящи семейните си драми, какво точно състрадание трябва да имам? Трябва да цъкам с език и да си мисля - леле, добре, че в семейството ми няма подобни откачалки ли? Добре, че хората в обкръжението ми не са толкова елементарни и прости ли? ...

Техен е изборът да се излагат все пак.

# 2 667
А всъщност предишните победители за какво изхарчиха парите? Сещам се само за Здравко, че си купи хотел или яхта. Не ми се мисли и за онези от Бб Фемили за какви неща са отишли.

# 2 668
  • Washington,USA
Жив и здрав да е, както иска да ги харчи. И колата да продаде, ако иска.

# 2 669
По принцип е така, но не е редно в ефир да обещаваш нещо и после тънката да се отмяташ от думите си. Преди да спечели твърдеше, че банята на техните е приоритет. Взе парите и изведнъж реши, че не е така.

Общи условия

Активация на акаунт