Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 89

• 27 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Гардеробите ияма ли как да се захванат за тавана? Или единия за страничната стена, другия за него.... Пак е някакво захващане. Друг вариант е да се направи клетка от метални профили и да се захване за нея, а тя да е захваната за пода.
Има как, стига гардеробът да е достатъчно висок и пак зависи плоскостите колко са здрави, да не са рехави и да вземе да се изкърти около винта, знам ли.
Аз имам такъв двоен шкаф в коридора бутнат в дупката на една стара широка врата, хванат и за стената през едната страница и за трегера в моя случай.

# 751
  • София
mariat го е написала, захващане отстрани и за тавана. Дори да са по-ниски, няма да е толкова дразнещо. Става с дюбел и шпилка.
Имаме PAX в коридора, не е захванат и е стабилен, но все пак е в ъгъл. Този на mokka вероятно ще бъде поне 2 м. Отварянето за мен е по-практично да бъде към спалнята. Гърбът може да се боядиса, защото не на всичките им мебели има бяло покритие.

# 752
Изобщо не е естетичен гърба на който и да е гардероб, при всички случаи е добре да се постави някаква плоскост отзад

# 753
Ако все пак стане с гардероб, естествено ще скрием гърба. Харесала съм едни декоративни летвички, даже мисля целия работен кът да е визуално отделен чрез тях.

Благодаря, sofiya. Има известно разминаване от височина и таван, ще разпитам някой майстор за захващане.

# 754

Общи условия

Активация на акаунт