Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 563
  • 763
  •   2
Отговори
# 285
Има ли някой, който е ползвал тези да сподели впечатления
Аз от един месец давам само мултивитамините и не мога да кажа, пак се разболя. Тези  бактерии край нямат в това носле.Казвайте какво давате за имунитет че почти всичко съм давала и не виждам ефект, а скоро почва и градина.

# 286
  • shumen
Mim4o8411,аз от тези не съм давала,но какви ли не други и от нищо полза не видях за 12 години.Водя го пролет и есен на Трявна и сякаш това най-добре му действа.
Ваня,как е малечка?Има ли още рязтройство?
Моя преди малко стана и пак прокашля.Казва,че пак храчката го дразни,а беше уж слязла надолу.И на всичкото отгоре сега е със запек след дрискането.

# 287
Дани, добре е, викакъв проблем, само еднократно....върви разбери.

# 288
  • shumen
Ваня,да не е от преяждане или от някаква храна?

# 289
Desiitoo,точно както PureFlower е казала защо.Аз моя го водя от 5 годишен и сякаш има ефект и по малко боледува или го израстна.

Колко дена ви е престоят там?

# 290
  • shumen
Десито,в болницата процедурите ги правят 5 дни,а в санаторуима същите са 14 дни.Дават и болнични,аз съм го водила и с отпуска.

# 291
За този санаториум от личния лекар трябва ли да вземем направление ,и болно ли водим детето там да го лекуват или като е здраво да правят процедури за укрепване нещо? Преди 3 години там ходихме на почивка и без да знам замалко щях да ни резервирам стай в един хотел ,в който любезно ми обясниха ,че настанявали децата от болницата ,това ли е този санаториум.Ама не помня име на хотела.Без направление ли постъпвате в санаториума и горе долу какво се плаща ,имали някакви изисквания ,примерно детето да е с няколко бронхита или плевмонии за година или нещо такова? Че се чудя ако трябва да се организираме тая зима.

# 292
Препоръчвам лятно Пампорово за 7 дни. Прочетете в интернет 😊

# 293
  • shumen
Мария,ние правим процедурите в болницата.14 дни в санаториума ми са много.

# 294
Мерси за отговора ,ще разпитам и утре личната ,за тази болница или друга да ни насочи ,че тоя път освен със сополи от петък следобет сме и с кашлица ,уж чистя носа със спрей и Виброцил капя ,и Фитолор давам за гърло и кашлица,ама хич не разбирам от гърлото ли е тая кашлица от гърдите ли, появисе вчера към 4 часа.Ксизал давам от вчера.Пак бактерия ли хвана ,тоя път вирус ли е ,няма лай като ларингит ,по скоро е няква суха ,дразнеща.

# 295
  • shumen
Мария,взема се направление номер 3 за физиотерапия или ако сте през детско номер 7.Има тема Санаториумът в Трявна и там имо доста неща писани.Детето,за да му правят процедури не трябва да има Т,а само кашлица и хрема не пречат.
В Трявна е хубаво да се ходи пролет и есен.Аз моя го водя от 5 годишен,сега е на 12.Ходим Април и края на Август,началото на Септември.Не знам израстна ли го или от ходенето там,но поразреди боледуванията.

# 296
Мерси много ще видя и тази тема.Аа щом е пролет ,есен още по добре,че зимата малко ме страх по пътя за там.

# 297
  • shumen
Мария,зимата и аз не смея.
Ваня,как е малечка днес?
Аз да се оплача.И аз карам неговия вирус и съм с разтройство и болки в стомаха и ми се гади.От утре съм на работа,но ако съм така как ще изкарам не знам.

# 298
Ако си така, не би трябвало да ходиш на работа, за да не заразиш и колегите.

# 299
Здравейте, за колко време мина този вирус с темпаратурата и разтройство/повръщане при вашите деца? И на кой ден температурата спадна? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт