Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 301
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Да пих и пия още ама май не минава,днес пак

# 61
И аз давам ампули калциев глюконат.

# 62
И аз съм за ампулите. Сиропите не ги харесват моите деца. Ампулата си я пият без проблем.

# 63
Рейна, много благодаря. Хич не ми се искаше да ги спирам, че много харесах състава. Пък и моите хич не са по плодовете и зеленчуците и все от някъде трябва да си набавят витамини.

Хоуп, кои са витамините?

# 64
Аз да попитам.
Не трябва ли да се правят инхалации да тази кашлица.
Имам чувството,че нищо не помага.
Не можах ме да намерим ампулите за това даваме под формата на сироп Калциев глюконат.
Плюс Рупафин .
От Октомври месец е започнало това боледуване.
Край няма .
Моля за съвет.
Вече не знам какво да правим.
Ако на някоя мама така е боледувало детето нека сподели как са се справили.
Хубава вечер

# 65
Моето дете кашля почти 4 седмици… Най после спря ДА ЧУКАМ НА ДЪРВО ДЕ 😆

# 66
Е сега попринцип за инфалации  ние водим детето при педиатър пулмолог ,няма проблеми с белите дробове ,но беше педиатър на мен и исках да следи и нея тя за кашлица ни ги дава ,но моята лична лекарка ,е със специалност вътрешни болести и няколко пъти съм я питала,тя отказва на мен да дава ,пращаме на пулмолог ,той ако реши да си ми изписва.Кашлица бавно минава ,може и 2 седмици да си кашля ,и моето дете от 10 октомври е болна ,до 20 ноември беше на 2 антибиотик.Вече уж е добре ,но аз още я държа в къщи ,няма начин по който да се справите ,дано найстина към 7,8 години уж се изтаства ,ама и големите в училище пак са болни,такаче нз ,давате си му там витамини ,и вкъщи като е болен , и като мине ,държите го примерно още 15 дена да видите малко спокойствие и така.

# 67
Моите деца кашлят така продължително, когато имат бактерия в носа или гърлото. Сиропите никога не са им вършили работа, най-често стигаме до Пулмикорт и АБ.

Тони, това са витамините. Сравнявах доста състава им, с този на други витамини специално за деца и реших да им давам по 1 бонбон, а не по 2. Дори в 1 бонбон съдържанието е малко по-високо, отколкото на детските на Алайв примерно. 120 капсули са 30 лв, излизат направо без пари.
https://www.healthyworld.bg/vitamini-minerali/bonboni-multivitamini

# 68
Педиатъра вчера го прегледа.
Видя гърлото и ушите няма възпаление.Не му е червено гърлото.
Преслуша го  . Всичко било наред но остана тази кашлица.
 А носа го мазахме 10 дни за бактерията която я имаше в носа.

# 69
  • Varna
Моята е от 5 октомври със сопол. Естествено и кашлица. Пи антибиотик 10 дена, втори вид капки и капя и продължава да кашля. И кашля от секрета отзад. Реално напред не духа нищо.

# 70
  • shumen
Това с кашлицата ми е до болка познато.Моя разболее ли се със седмици,да не кажа и месеци кашля.Давала съм какво ли не и полза от нищо няма.Но той е и с лека форма на астма и влагата и студа много му влияят.
Мими,за дрис при възрастни помага Лопедиум.
Ваня,как сте?Как е голямата?

# 71
Здравейте,
Покрай тези електронни бележки и т.н реших да погледна какво има в е досието на дете и не знам защо не виждам ваксините на децата родени 2009 и 2017.
Защо няма информация, всичко седи от 2022г насам, няма ли архив?

# 72
Здравейте,
Покрай тези електронни бележки и т.н реших да погледна какво има в е досието на дете и не знам защо не виждам ваксините на децата родени 2009 и 2017.
Защо няма информация, всичко седи от 2022г насам, няма ли архив?
Къде може да се види досие на дете?

# 73
Здравейте, момичета! Моля, да помогнете. Издирвам спешно хомеопатично лекарство Ferrum phosforicum 200ch. От Бургас съм. Ако не можете да помогнете, моля, да споделите дали има някаква група за хомеопатия, където мога да попитам. Благодаря предварително!

# 74
В приложението еЗдраве, трябва да имате електронен подпис. При мен излиза всичко от раждането на дъщеря ми до момента.
Редактирам се, през самото приложение наистина излизат данни от 2022г., но в сайта информацията излиза доста подробно назад в годините.

Общи условия

Активация на акаунт