Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 354
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • shumen
Ваня,да се оправя скоро малечка.За Ларингит при моя помага калциев глюконат и инхалация с Пулмикорт,но след консултация с лекар,че на своя глава ме е страх да правя.Тя колко изкара на градина?

# 91
За повръщане сироп натриев нитрат ни оправя.
Не насилвайте да яде ....повече течности ...

Ами не мога да кажа,че бях постоянно в тоалетната ,но когато ходех си беше разстройство...три дни,като едва вчера само веднъж.Днес вече положението мааалко се стегна така да се каже🫢 и не съм вземала лопедиум.
Оф висока т и тези стомашните са ми наййй-гадни май

# 92
Чревния знам от познати наоколо че първо е повръщани, после разстройство. Та след първиа ден с повръщавето дадох Ре комфорт и не стигна до разстройство. Иначе за повръщането цитрана не помагаше, много и се гадеше, беше обезводнена, но мина...днес даже на плуване искаше да ходи,но не разреших.
Малката не кашля, само е пресипнала,та няма да прибягвам до пулмикорта за сега. Сега изкара 2 седмици...добре си е. Аз още съм на тръни да не си разповръща и малката или пък ние...

# 93
При големият ми син стомашния също мина само с повръщане и гадене. Не е имал разтройство. И аз още съм на тръни дали няма и при някой друг от семейството да се прояви, дано сме се разминали. При нас пък малкият беше с ларингит преди големият да започне да повръща. Чак се замислям дали може да има някаква връзка между ларингита на едното дете и повръщането на другото.

# 94
  • shumen
Ваня,дано не го лепнете и Вие или малечка.То вкъщи е същата работа един лепне ли го и всички минаваме.
Суйт,не би трябвало да има връзка между двете.

# 95
Тия чревни вируси вече и зимата ги има.При повръщане лекар ми е казвал три часа никаква храна от последното повръщане.Натриев цират и sun-lyte са ни помагали и естесвено свещичка вомакур.

# 96
  • shumen
Чревните са целогодишно вече.
Ние нещо си завъртяхме на работа.От 5 колежки,с който бяхме в Одрин,3 са с вируса с Т и кашлица на АБ.

# 97
При големият ми син стомашния също мина само с повръщане и гадене. Не е имал разтройство. И аз още съм на тръни дали няма и при някой друг от семейството да се прояви, дано сме се разминали. При нас пък малкият беше с ларингит преди големият да започне да повръща. Чак се замислям дали може да има някаква връзка между ларингита на едното дете и повръщането на другото.
Точно същото мисля, защото голямата се оплака от гърло вечерта преди да почне да повръща, и продължава да се оплаква от време на време. Днес и е трети ден от началото и само гърлото остана. Малката нощес почна да се оплаква от гърло, т.е. точно 2  дни след голямата, но няма друг дискомфорт при нея.
При вас колко дни беше разликата между ларингита и чревния? И ларингита как протече и за колко време?

# 98
При нас имаше седмица разлика. Малкият го хвана от яслата, където имаше деца и с повръщане и с кашлици. Но при него започна директно с тежък ларингоспазъм и влязохме в болница в самото начало, така че не е имал много контакт с батко си. Бяхме в болницата 4 дни, след като ни изписаха и реално след като имаше повече контакт с батко му минаха 3 дни и видях, че баткото е омърлушен, нямаше апетит, и той се оплака от гърло. През нощта започна повръщането. Големият вече е добре, започна вируса в понеделник вечерта, малкият още влачи кашлица от ларингита, но само след сън.

# 99
Мъжа ми от два дни е с разстройство, ама само това, без гадене и повръщане. Чудя се онзи вирус ли е или е от храна например, защото беше на някакъв банкет. Вече не ходи до тоалетна, но има газове, киселини и подут стомах.
Като чета, май при повечето вируса протича с повръщане. Страх ме е, защото имам организирана и платена вече командировка в чужбина, трябва да замина другата неделя. Ако хване детето, болница не ни мърда. И въобще, всичко ще се обърка. А детето пък 10 дни беше на капки за моракселата, спряхме ги и на следващия започна пак с бруталното хъркане и сополи. Нов вирус ли е това, не излекувана бактерия ли е, само Господ знае. Записах час за УНГ да я види. Трябваше и тя да лети на 12-ти, то има време, ама ако е така запушен носа , май не е добра идея. Нали нещо с налягането ставало и може да я удари в ушите.
Как да спи човек, стоя си в 2 през нощта и си мисля всички тези неща. Сън не ме хваща.

# 100
  • shumen
Евче,дано е от храна при мъжа ти.Дано се оправи детето до 12 и да лети без проблем и не се провали и твоята командировка.
Ваня,дано е дабре малечка и кака и.
Мен нещо се опитва гърло да ме боли.Май нямам нищо за гърло останало и като съмне ще търся отворена аптека да взема нещо.

# 101
Аз не мисля, че винаги е чревния вирус. Доста хора го карат и с температура. За мен е корона това. Новият вариант точно го описват с повръане и разстройство при някои хора.

# 102
Това го карахме август, не мисля, че пак е това

# 103
  • shumen
Ваня,как сте?
Моя нещо ми подсмърча тая сутрин.Дано не се разболее,че имам много задачи тоя месец.

# 104
Малката все така няма глас, извадих и инхалатора. Нощес рева по едно време, че я боли гърло. То нея като я боли гърло винаги е драматично.
Голямата има днес разстройство, сега се оплака, че и е лошо и коремче я боли. Май още 2 дни няма да е на училище.

Общи условия

Активация на акаунт