Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 366
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Аз моя доста време го оставих на диета след повръщането. Чак вчера яде по-тежка храна и не е имал оплаквания. Но яде само пюре, препечени филии и супа 4-5 дни. Вчера се захрани с шоколад, че не издържал повече…

# 106
Моето дете от сутринта споменава вече няколко пъти, че го боли гърлото и му се повръща…. Егати преди две седмици беше с вируса с повръщане. Не ми харесват нещата……… Стана един умърлушен, казва че му е студено.. не отива на добре работата.
Капахме Моксифлоксан за едно голямо нищо. Е не чак, спря му кашлицата уж, но носът така и не се отпуши.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 11:51 от toni1189

# 107
  • shumen
Ваня,тоя вирус с повръщането е ужасен.Ние не сме го карали,но доста познати се оплакаха,че го изкарали тежко.
Суит,той пак доста е издържал без шоколад.
Моя и той сега се оплака от гърло и подсмърча.Дадох Ефизол и изнамерих един Есбиритокс и дадох и него и се моля да го пресека.Туй дойдат ли почивни дни и празници ми настръхва косата.

# 108
Моят син беше с разтрпйство от петък. В петък дадох Ентерол, цяла вечер става да се напъва да ака. Събота сутринта еднократно, но много. В събота 3 пъти давах ентерол. Нещата се нормализираха, но все още отказва да яде. На диета е. За два-три дни е изял общо 5 филии хляб със сирене.

# 109
  • shumen
Емилия,ако не иска да яде не го насилвай!Ако иска му дай сварен картоф.
Моя започна и да прокашля.Нямам нищо за кашлица останало и сега бягах до аптеката да взема.Писна ми вече все уикенда и по празници е болен.

# 110
И ние в кюпа ПАК. С температура е , болки в гърлото и болки в корема. Отново пустото гърло. Вече съм убедена, че махането на сливицата има общо с гърлото. Трето боледуване и третото е с Т и болки в гърлото. Пак казвам, до преди това той от гърло не ми се е оплаквал… Не иска нито близалки да смуче, нито дава да му пръскам. Просто вече не ми издуржат нервите..
Последиците от сливицата са, че стои с отворена уста, и това явно няма да се оправи. Особенно като пк му е запушен носът. А това не е ок, защото патогените директно се лепят на гърлото….

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:50 от toni1189

# 111
И ние в кюпа ПАК. С температура е , болки в гърлото и болки в корема. Отново пустото гърло. Вече съм убедена, че махането на сливицата има общо с гърлото. Трето боледуване и третото е с Т и болки в гърлото. Пак казвам, до преди това той от гърло не ми се е оплаквал… Не иска нито близалки да смуче, нито дава да му пръскам. Просто вече не ми издуржат нервите..
Последиците от сливицата са, че стои с отворена уста, и това явно няма да се оправи. Особенно като пк му е запушен носът. А това не е ок, защото патогените директно се лепят на гърлото….

Сигурно ли е, че 3-тата сливица е махната изцяло и няма проблем с другите 2!? Питам Ви като човек на който детето му с е с махната 3-та сливица и от тогава боледува много по-леко.
Една приятелка имам. Махнаха на детето и 3-та сливица януари и сега и предстои махане на другите две, защото се виждат и без да си отваря устата. Много са уголемени и стоят като топчета долу на врата и.
Бих Ви посъветвала да потърсите мнение на УНГ и да пуснете изследвания за да видите дали и другите 2 сливици не създават проблеми. Изследванията ще покажат дали и те за махане или не са.

# 112
Другите две са му уголемени колкото си бяха и преди. Сега са по-уголемени, но като е болен винаги стават по-големи.
Ние му в махнахме Юни и до Септември не беше боледувал нито веднъж. От тогава се почна обаче всеки месец.

# 113
Е, Тони даже от кортикостероидния спрей не му ли се отпуши носа?

# 114
Е, Тони даже от кортикостероидния спрей не му ли се отпуши носа?

Ейпъл, него не го започнах. Исках да изчакам края с АБ капките да видя ще стане ли чудо, но не би. И сега тъкмо решихме да го почнем и айде … болен. И сега се чудя, може ли при тия температури и т.н да му го пръскам? Що да не може?

# 115
Тони, и ние махнахме 3-та сливица юни и на двете деца. От тогава сополи не са имали, като изключим веднъж заради Мораксела. Едната ми дъщеря обаче прави 2 поредни месеца гнойна ангина. Предния път педиатърка даже ме пита няма ли да ги махаме вече тия сливици, а преди и дума не е ставало за тях. Винаги е била с червено гърло, но чак с ангини не. Аз обаче за сега се надявам, че е реакция от приема на Рестив. Не го ли даваше и ти, или се бъркам?

# 116
Тони, и ние махнахме 3-та сливица юни и на двете деца. От тогава сополи не са имали, като изключим веднъж заради Мораксела. Едната ми дъщеря обаче прави 2 поредни месеца гнойна ангина. Предния път педиатърка даже ме пита няма ли да ги махаме вече тия сливици, а преди и дума не е ставало за тях. Винаги е била с червено гърло, но чак с ангини не. Аз обаче за сега се надявам, че е реакция от приема на Рестив. Не го ли даваше и ти, или се бъркам?

Хоуп и аз го давах… миналата седмица приключих последния прием 3-ти месец.
Той трети пореден месец е с Т, болки в гърлото, предните два пъти и ушите го заболяха. Просто не знам какво се случва. Като я махнахме пък не боледува изобщо няколко месеца. Просто не знам.
Дали може всичко това да е от Рестива?

# 117
  • shumen
Според мен не е от Рестива.Аз съм с махнати сливици и много бързо се разболявам и всичко слиза надолу.
Тони,за болки в гърлото не дава ли да мажеш с Грануфорин?

# 118
Естествено, че може да се пръска спрея.

# 119
Данаека, абсурд. Едвам се нави да му пръсна спрей силвъртус, който е мега вкусен с вкус на ягода. Добре, че го залъгах с таблета..

Общи условия

Активация на акаунт