Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 375
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • shumen
Тони,до болка познато.Моя вече е голям и лекарства пие със зор.

# 121
Тони, моята направи ангините точно 6 дни след края на приема, двата пъти. Педиатърката ми каза, че е възможно да е от Рестива, да не го давам повече. Преди години тя пробвала Бронховаксом на дъщеря си и направила някакви усложнения и не го давала повече. Не, че ги отричам, на много хора помагат, но явно си имат странични ефекти.

# 122
Въпреки, че в листовката на Рестив не пише за никакви странични ефекти….  малко съм се отчаяла, наистина.

# 123
Аз вдигнах Т днес след като уж се бях оправила от няколко дни. Не знам какво е това чудо.

# 124
Дани, на теб как се ти махнали сливиците, едно време беше всичко лайф ....

# 125
Въпреки, че в листовката на Рестив не пише за никакви странични ефекти….  малко съм се отчаяла, наистина.

Факт, то даже няма листовка. За сметка на това ако прочетеш листовката на Бронховаксом, което е същото, може да се хванеш за главата, там всичко е описано. Не те навивам, изказвам само още една гледна точка, може да не е виновна сливицата.

# 126
Между другото на моето дете никога не са изписвали Рестив и Броховаксом. Никога. А сме обиколили доста педиатри и УНГ.

# 127
Моята дъщеря е от децата, които не понасят нито Бронховаксом, нито Респивакс, а предвид това категорично отказах да я пробвам с Рестив. Има деца, които ги понасят, някои даже много добре, но при дъщеря ми от Бронховаксом поддържаше дни наред някаква безумно висока температура, която изчезна в мига, в който спрях да и го давам, а от Респивакс кашляше безумно, кашлицата отново изчезна в момента, в който го спрях.

# 128
Няма да давам повече и аз. Аз приключих три месечния курс де.. ама няма да правя нов.

# 129
Момичета, доста деца изкараха вируса с повръщането...колко дни държи? Днес на четвърти ден детето има разстройство и даже и повърна сега...

# 130
Моята дъщеря я държа един ден, тоест една вечер повръщаше. Разстройство не е имала. Имахме късмета останалите да ни пропусне, но в градината продължава да има повръщащи вече 3та седмица и очаквам другата ми дъщеря пак да го донесе.

# 131
  • shumen
Ваня,вируса държи 4-5 дни.Ние не го карахме,но позната го изкараха и каза,че детето 2 дни е повръщало,един не и на 4 ден отново се е разповръщало.Ако е гладна дай препечена филийка с кашкавал и Ентерол и не бързай да я пускаш на училище.
Ейпъл,след често боледуване и ангини са ми извадили и трите сливици.Сега обаче при най-малкото и всичко слиза надолу.

# 132
Дадох синкванон на обяд. На колежката ти дедето като се е разповръщало на 4ти ден кога е спряло?

# 133
  • shumen
Ваня,на 4 ден като се е разповръщало каза,че е повръщало още 2 дни след това и е спряло.

# 134
Като гледам направо всички различно го карат тоя вирус с повръщането…
Аз от утре започвам омнибиотик имун Д, но ще го давам сутрин. Казуса както съм споделя е, че е с отворен зъб (ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА ПОЧТИ)  и не е желателно да приема нищо след миенето на зъбите вечер…
30-40 минути след приема ще гледам да не приема вода или храна.

Общи условия

Активация на акаунт