За и против небоядисаната прошарена коса

• 8 210
  • 190
  •   1
Отговори
# 180
Аз не харесвам късо подстригана побеляла коса като показаната. Пиша това, въпреки че съм по принцип един много тактически човек, защото ми дойде много агресивно това, колко много се харесва. Ами харесвай се, нямам нищо против, ама в няколко поста все едно и също, няма нужда.

# 181
  • Пловдив
На моя приятелка майката беше кестенява. Художничка. 70 годишна. Отивам на нейна изложба и не мога да я видя. Питам къде е и приятелката ми посочва, че е точно до мен, но с гръб и изрусена. Обърна се и едва се въздържах да не възкликна, направо беше остаряла с 15 години поне. Все едно побеляла, ама съвсем сбабичосана. Иначе изглеждаше доста добре кестенява.
Аз съм с доста бяла коса и се боядисвам. Червено. Ами растат ми много бързо, личи си, но откакто я видях не смея да се изсветля, преди това имах намерение да си правя светла косата.

# 182
А други жени русото ги подмладява. Simple Smile
Русите коси са като червените – не на всекиго отиват. При някои стоят добре, други ги правят да изглеждат като магистралки.
Много зависи от оттенъка, тена на кожата, цвета на очите, прическата и куп други подробности. Трябва да има някаква хармония между отделните елементи.
Силно изрусена мургава жена с дебели черни вежди тип ранната Мадона естествено че ще изглежда нелепо.

# 183
И още нещо - когато дълго време си гледал някого по един начин, смяната на цвета на косата може да те учуди, дори да не ти хареса.
Принципно светлият цвят отваря и жената младее. Е, няма как 50-годишна да мине за 20.....

# 184
50-годишните не се правят на 20-годишни. На тях им е достатъчно да изглеждат по-млади (или по-скоро по-запазени) от наборките си. Simple Smile

# 185
Така е, просто отбелязвам, че няма как да се подмладиш две десетилетия с едно боядисване. Но е добре всяка жена да изглежда запазена за възрастта си.
По центъра редовно виждам възрастни дами, нагласени, облечени, с прически....сигурно са около 80-90-годишни, но си имат стил.

50-годишните не се правят на 20-годишни.

Някои се опитват, ама не мисля, че им се получава.

# 186
  • Пловдив
50-годишните не се правят на 20-годишни. На тях им е достатъчно да изглеждат по-млади (или по-скоро по-запазени) от наборките си. Simple Smile
То ако можеше, кандидатки има.
Лошото е, че и наборките се стараят и не се знае коя печели. Wink

# 187
ЗА, но само ако жената няма против да я възприемат като по-възрастна заради това и ако е окей никой да не я приема като жена, а по-скоро като баба или просто симпатичня остаряваща жена.
Ако жената е все още сексуялно активна и искя да е привлекателна, тогава е по-добре да си оцветявя косата.

# 188
  • По света и у нас
И аз се чувствам като бабе когато се изруся свежо. Много е дразнещо с бял корен 😂

# 189
Тук има само един проблем.
Като се мине една възраст и се започва с тава как тлнелепата дължина и цвят придават характер.
Малко по-сериозно. Никой няма да повярва на това. Едно време изперкалите баби ги знаеха по всички пазари, сега не е по-различно.
Искат се редовен прием на витамини, хубави маски и шампоани, редовно боядисване.
Ако ге искате да се поддържате - ок, но разни врели-накипели за пред хората - не.
Хората не са прости и няма да кажат на грозното и смешното, че е хубаво.
Стегнете се малко, повече реализъм.

# 190
  • Sofia
Аз съм на 57 г но съм много бяла, побелях на 21г след катастрофа и от тогава се боядисвам, но ми писна да съм недобоядисана. Косата ми много бързо расте. От две години не се боядисвам. Миналата година я направих на воали да изглежда прошарена, хареса ми, но цветът беше временен. и трудно се поддържа такъв вариант. Сега съм бяла. Харесвам се. Не ме интересува кой какво мисли. А и съм баба от 8 години и ми прилича Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт