Изтеглени пари от карта

• 4 087
  • 155
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Много странно е това, че няма информация. В справка за транзакции по дати трябва да може да се влезе във всяка отделна транзакция. Поискай тогава от банката да ти направят стравка за конкретните преводи.

# 31
Много странно е това, че няма информация. В справка за транзакции по дати трябва да може да се влезе във всяка отделна транзакция. Поискай тогава от банката да ти направят стравка за конкретните преводи.
Казаха ми че могат да ми изкарат единствено справка, изкараха ми справката и ми излиза същото каквото и в приложението, нищо повече

# 32
Искате да кажете че зареждате революта си с дебитната си карта и сте въвели там данните от картата си за постоянно?

# 33
Лични данни се искат при регистрация в Револют, после можеш да си зареждаш пари от колкото карти си искаш, аз съм ползвала поне три на различни банки, но всичките са на мое име. Бях чела накъде за блокиран акаунт, защото са зареждане пари от карта на друго име. Според мен, пиши пак на Револют, особено след като имат такова условие, както е написал martibb.

# 34
В условията на Револют изрично са посочили, че зареждане може да се прави само със собствена карта. Т.е. не следва да разрешават на друг човек да ползва чужда карта за зареждане. Но явно не правят такава проверка. Не е редно според мен да прехвърлят изцяло вината към ДСК.
Да, и според мен е така, защото най-логичният вариант за мен е че някой е свързал акаунта си в Револют с моята дебитна карта и си изпраща пари.

# 35
A вариант да е хакнат телефона? За такива суми никакво известяване, дори при дъното ДСК си е странно

# 36
A вариант да е хакнат телефона? За такива суми никакво известяване, дори при дъното ДСК си е странно

И за мен цялата ситуация е изключително странна и нелепа .. ей така за 10 дни изчезват 8000 лв. и никой не поема отговорност …

# 37
Не мога да си представя как е станал този номер. Нали при прехвърляне на пари от банкова сметка към Револют се изпраща sms с код, който трябва да се въведе в приложението, както и постоянният код. Т.е. 2 кода се въвеждат. И приложението се отваря с парола... Отделно, че се получават нотификации от банката.
Как така са теглени пари на няколко пъти, а ти не си усетила?
В банката ти трябва да има номера на Револют картата, към която са изпратени парите, не може да го нямат.
Помисли си също кой е имал достъп до телефона ти.

# 38
Не мога да си представя как е станал този номер. Нали при прехвърляне на пари от банкова сметка към Револют се изпраща sms с код, който трябва да се въведе в приложението, както и постоянният код. Т.е. 2 кода се въвеждат. И приложението се отваря с парола... Отделно, че се получават нотификации от банката.
Как така са теглени пари на няколко пъти, а ти не си усетила?
В банката ти трябва да има номера на Револют картата, към която са изпратени парите, не може да го нямат.
Помисли си също кой е имал достъп до телефона ти.

Разберете ме и мен, че нямам никаква представа какво се е случвало. Не съм получавала никакви кодове за потвърждение, влязох в сметката и видях че липсват 8000 лв. От банката ми казаха, че щом е към Револют не могат да направят и видят нищо.

# 39
  • София
При такава сума и то с няколко превода, а не с един, има 2 опции - или някъде си направила регистрация тип абонамент и не си се усетила, или някой има достъп до телефона ти и си точи пари от сметката ти. Евентуално някой е клонирал телефона ти, но предполагам и за това имаш парола и това означава, че е близък, който има достъп и до устройството, и до паролите ти.

# 40
Това, което ти се е случило, е много странно.
Току-що тръгнах да зареждам Револют с карта на ДСК, с която до сега не съм зареждала. За да заредя 25 лв., ми поиска статична и динамична парола. Как при теб са успели да източат хиляди?
Освен, както някой предположи, да ти е хакнат телефона?

# 41
И аз имам съмнения, че телефона й е хакнат.
Много е възможно близък човек да е замесен - има или е имал достъп до картата и телефона. Колко му е да я снима и да промени настройките на телефона.
И как не си е влизала в банкирането 10 дена? Защо не използва картата (казва, че стои вкъщи, т.е. без надзор, освен ако не живее сама)?
Много може да се гадае.
Все пак ми се струва, че основно вината е в ДСК. Но знае ли човек. Те ще направят справка, евентуално ще върнат парите.
Но със сигурност ще има "обеца на ухото".

# 42
От банката ми казаха, че щом е към Револют не могат да направят и видят нищо.

Е, как да не могат???
Гледам си съобщението от моята банка – пише, че са прехвърлени пари от (номера на моята карта, някои цифри са със звездички) към Револют (също е изписан номерът, някои цифри са маскирани със звездички), сумата, датата и часа, както и какви пари са ми останали в сметката. Значи, разполагат с номера, не може да не разполагат.
Че то така те могат да си мятат пари къде ли не и върви доказвай, че не са те окрали.
За коя банка става въпрос?

# 43
При такава сума и то с няколко превода, а не с един, има 2 опции - или някъде си направила регистрация тип абонамент и не си се усетила, или някой има достъп до телефона ти и си точи пари от сметката ти. Евентуално някой е клонирал телефона ти, но предполагам и за това имаш парола и това означава, че е близък, който има достъп и до устройството, и до паролите ти.

Това е почти невъзможно, нямам някой от обкръжението ми, в който да се усъмня за нещо подобно. Картата ми стои вкъщи, прибрана в шкафа. Не я нося дори с мен..

# 44
И банката може да види, и Револют може да проследи.
ДСК е банката й

Общи условия

Активация на акаунт