6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 6 555
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че не пия достатъчно вода. Опитвам се да се сещам по-често да го правя. Бих искала да ми стане постоянен навик и да пия вода без да замислям много.

# 106
Мисля, че пия достатъчно вода, особено на работа се старая да съм хидратирана. Относно полезните навици, не ям почти никакви плодове, освен лятото малини, сега зимата мандарини, портокали, би било добре, ако мога да свикна да ям по един плод на ден.

# 107
Старая се да пия достатъчно вода. Навици, които искам да придобия са : балансирано хранене, спорт, добър сън и по-малко стрес.

# 108
  • Пловдив
Пия поне 2 литра вода на ден. Полезният навик, който искам да придобия е сутрин да пия вода преди кафето.

# 109
  • ВАРНА
Не пия достатъчно вода, особено през зимните месеци. Опитвам се да спазвам дадените съвети, за съжаление не ми се получава всеки ден.
Целта ми е да свикна да пия поне по 2 литра вода на ден.

# 110
Лятото без проблеми стигам до 2 литра вода на ден. Зимата пък намалявам количеството, но си наваксвам с различни чайове. 💧

# 111
Не мога да пия вода. Не обичам, не ми допада.
Насилвам се, дори съм си сложила една бутилка на бюрото, за да ми е пред очите и да ме подсеща.
Пия доста чайове и газирани напитки. Знам, че вторите са вредни, но се надявам да компенсирам с чайовете.
Лятото си цедя някакъв плод в бутилката с водата и така успявам да изпия около литър на ден.
Ще се радвам да порбвам вашата вода, пък и ще се чувствам длъжна да я оползотворя, ако спечеля.

# 112
Да, пия достатъчно вода.

# 113
Стремя се да пия достатъчно вода всеки ден, не винаги успявам за съжаление.....особено сега зимата

# 114
  • София
Пия поне 2л вода на ден. Банкя е една от любимите ми минерални води.

# 115
А вие пиете ли достатъчно вода? Не, определено не пия достатъчно вода.
Какви са полезните навици, които искате да придобиете?Да пия по 2 л. вода всеки ден.

# 116
Да, достатъчно вода пия на ден.На работа си зареждам 1.5л. бутилка и почти съм я изпила в края на работния ден.

# 117
Пия по 2л на ден вода

# 118
Пия по два литра вода на ден

# 119
Не пия достатъчно вода и ми се иска да успея да придобия навик да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт