6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 873
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Опитвам се да пия повече вода, винаги имам бутилка със себе си.

# 91
Пия 30мг вода на кг.
Искам да се движа повече и да спортувам.

# 92
Пия доста вода през цялата година и се старя  навън да нося със себе си винаги бутилката.

# 93
  • София
Старая се ежедневно да приемам нужното количество вода. Навсякъде с мен имам бутилка с вода под ръка.
Много обичам да подправям водата с мента и лимон.

# 94
Да, пия достатъчно вода. Тренирам активно. Отделно се храня с много конкретни храни. Не пия безалкохолни и сокове. Много рядко пия фрешове дори.

# 95
Пиенето на достатъчно вода подпомага хидратацията, енергията, концентрацията и правилното функциониране на организма.

# 96
Не пия достатъчно вода, но много искам да си го наложа и да приемам повече течности през деня, защото е инало дни в които съм пила и се чувствам по -добре!

# 97
Пия достатъчно вода в ежедневието си и то не само през лятото.Чашата с кафето винаги е придружена с чаша вода.Имам
 изграден навик на някакви интервали от време да си пийвам вода.Единствено мога да включа пиенетой рано сутрин.

# 98
Да, пия вода и течности.

# 99
Да, пия по около 3 литра всеки ден. Не мога без вода.

# 100
Има дни, в които не пия достатъчно вода и ми се иска да променя това и на определен интервал от време да изпивам чаша вода.

# 101
Да пия повече вода.

# 102
  • in Wonderland
Да, пия по около 2 литра всеки ден. Децата и съпруга ми също пият доста вода.

# 103
  • София
Не знам дали пия достатъчно вода, но поне се опитвам. Държа бутилка до мен на бюрото, за да се подсещам да пия дори  и да не съм жадна.

# 104
До скоро не пиех достатъчно вода, но промених това и сега се старая да пия по 2,5 - 3,0 литра вода на ден. Това е доста полезен навик за здравето и съм доволна, че го придобих.

Общи условия

Активация на акаунт