6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 872
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Мисля, че не пия достатъчно вода, а искам да си създам навици да пия колкото може повече.

# 76
Опитвам се да пия достатъчно вода , сега в зимния период със сигурност пия по-малко , но ми се иска наистина да не е така.
Искам да си изградя навик да си нося винаги бутилка вода с мен .

# 77
НЕ!
Искам да се науча да пия вода повече

# 78
Пия изключително много вода, научих се покрай работата.
За съжаление понякога в бързането забравям да си нося, когато съм в движение, а не винаги има от къде да си купя.

# 79
  • Пловдив
Пия минимум 2,5 л. вода на ден. Рядко консумирам кафе, сокове или други, съдържащи захар напитки, за сметка на това пия доста чайове.

# 80
Аз пия много вода. Имам леко завишени тромбоцити години наред и личната лекарка ме е посъветвала по този начин да си разреждам кръвта Simple Smile всъщност аз много обичам да пия вода, пия си непрекъснато и на 35-годишна възраст вече усещам, че пиенето на вода действа добре на начина, по който изглеждам и се чувствам.

# 81
И аз и детето ми пием , много много вода,за което много се радвам.

# 82
Трябва да се пие достатъчно количество вода. Опитвам се, но не винаги го правя.

# 83
Пия по около 2 л. вода на ден, и доста чай и натурални сокове. Стремя се да спазвам това количество, това е добре за метаболизма ми.

# 84
Определено не пия достатъчно вода. Иска ми се да придобия този полезен навик

# 85
Да, пия достатъчно вода.
Като полезен навик ми липсват физическите упражнения.

# 86
За съжаление не успявам всеки ден да проследя приема на вода, но палагм усилия да е поне 1.5 л. Стремежа ми към здравословни навици включва прием на вит. Д, вода в адекватно количество и поне 5 порции пресни плодове и зеленчуци ежедневно.

# 87
Не пия достатъчно вода, даже е прекалено малко. Опитвам се, броя чаши , задавам си определен минимум и пак не винаги ми се получава.

# 88
Не пия достатъчно вода. 1.5 л на ден. Използвам напомняне на телефона за пиене на вода.

# 89
Пия много вода, в началото си го поставих за цел сега вече ожаднявам и не се насилвам.Това е едно най-полезните неща което направих за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт