6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 869
  • 264
  •   1
Отговори
# 60
Към 2 литра на ден само чиста вода.

Бих искала до към 3 литра на ден да ги докарам, обаче зимата е трудно.

# 61
Ние всички пием много вода ,извън дома ни пием минерална , а вкъщи я пречистваме с система. Пием даже и през нощта,  имаме и бебе на 8 месеца и тя търси често вода .

# 62
  • Пловдив
Да, научих се да пия достатъчно вода преди време. Сега ми е станало навик и дори не мисля Simple Smile

# 63
Пием доста вода вкъщи и най удобни са ни 1.5 бутилки. Малките не ни стигат, а с големите ни е по ангажиращо, въпреки количествата бутилки , който изхвърляме . Искам да се науча да пия водя от голяма туба/ диспенсъри

# 64
Мисля , че приемам достатъчно вода , но бих искала да имам навика да пия още повече . Особено когато съм навън , в движение.

# 65
  • Бургас
Мисля че пия достатъчно вода всеки ден. Полезно би било да е на малки глътки.

# 66
Да, с годините се научих да пия достатъчно вода за деня. През лятото още повече, разбира се.

# 67
Пия доста вода, нямам определени хакове за това, просто си я обичам.

# 68
Горда съм, че с времето се научих да пия достатъчно вода и то не само през лятото, когато е топло и постоянно ти се пие, а целогодишно, защото знам колко е важно за здравето и доброто ми самочувствие. Полезните навици, които искам да придобия, включват редовно физическо натоварване и повече време, прекарано на свеж въздух(особено това). Също така, бих искала да се науча да медитирам, за да подобря психичното си здраве и да намаля стреса.

# 69
Благодаря на Банкя за възможността да се включа в кампанията и за полезните съвети как да се хидратираме пълноценно!

Декември месец наближава, а това означава – подаръци за всички. Gift Christmas Tree

Означава също, че настъпва този кратък промеждутък от време, в който се опитваш едновременно да ходиш на работа, да бъдеш дама, да гледаш децата, вкъщи да е чисто и приятно, да купиш най-желаните подаръци и да избегнеш стреса. Няма да крия, че понякога ми е трудно да намеря баланса между всичко, но с времето си дадох сметка, че нещата не могат да бъдат напълно идеални. А няма и нужда да бъдат. Relaxed

Тази година реших за първи път да намаля напрежението от коледните покупки, като се приготвя малко по-навреме. Направих си списъци на кого какво да подаря и започнах пазаруването предимно онлайн. Вероятно има и много други такива – съвременни майки, влезли в ролята на Дядо Коледа от 21 век – търсещи онлайн съкровища и пълнещи интернет кошници вместо червени чувалчета. People Santa

Аз съм от този тип хора, които хем страшно много обичат покупките, хем гледат да избягат от тълпите по магазините и чакането на опашки. Ако ми се наложи повечко чакане, просто се зареждам с голяма бутилка вода, голяма усмивка и много голяма доза търпение. Установих, че водата наистина е изключително важна точно в един динамичен уикенд с безкрайно тичане по магазини и задачи, в който бях забравила бутилката си и в края на деня бях допълнително изморена от липсата на добра хидратация.

Старая се да избирам подаръците за любимите ми хора според това какво харесват те самите и на какво биха се зарадвали. За децата започнах да наблюдавам кои са любимите им герои в момента (защото те се менят почти толкова често, колкото и настроенията им). Купила съм няколко развиващи игри, които да им помогнат както със силните им страни, така и със слабите. А и игрите винаги имат свойството да сплотяват малчуганите.

Каквото и да изберете за хлапетата и роднините, не забравяйте, че най-важното е да запазите настроението, самообладанието си и добрата хидратация. Simple Smile)
Когато децата станат възрастни, сами ще разберат, че коледната магия всъщност са майките. Винаги са били те. ☺)

# 70
  • Варна
Редовно пием вода през деня, аз и детето също, тя обожава банкя, винаги има шие в раницата си.

# 71
През зимата пия вода,когато се сетя.
Искам да започна да пия повече вода и да спра газираното. Понякога пия повече кафе отколкото вида и искам да го променя

# 72
Пия достатъчно вода от скоро след един преглед при кардиолог, тогава разбрах,че задържам течности в организма и се храня неправилно. От тогава отслабнах 20 кг и живея нов живот. Приемът на 3-4л вода на ден ми преобрази живота!

# 73
А вие пиете ли достатъчно вода?  - не.
Какви са полезните навици, които искате
да придобиете? - да не се дехидратирам.

# 74
Старая се да пия поне 1,5 л. вода на ден. Искам да успея да ги увелича и да ми стане навик.

Общи условия

Активация на акаунт