6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 860
  • 264
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А вие пиете ли достатъчно вода? Какви са полезните навици, които искате
да придобиете?
Даже пия прекалено много някой път ,само в работата за 12 часа ми се събират по 3-4 литра.На смени работя имам и доста нощни,исках да се науча сутрин да пия чай вместо кафе,но не става не се разсъмвам така а и в 4 и нещо сутрин организма си иска кафе Simple Smile

# 46
Не пия достатъчно вода, опитвам се да променя този факт като винаги имам подръка бутилка с вода.

# 47
  • Вдън горите тилилейски
За съжаление не пия достатъчно вода, а все се опитвам да подобря това - с програми за напомняне,  бутилка вода под ръка и т.н.

# 48
Старая се да пия достатъчно вода и мисля, че го постигам. Искам да пия повече билкови чайове с лимон.

# 49
Стремя се да пия достатъчно вода всеки ден, не винаги успявам за съжаление.

# 50
Рядко пия вода, но ми се иска да приемам поне първоначално по 1 литър.

# 51
  • София
Опитвам се да пия около 2 литра вода всеки ден, но за съжаление през деня не винаги ми се получава, улисана в задачите.

# 52
От много години пия по много вода. Пия от бутилки и винаги знам колко точно съм изпила за деня.

# 53
Смятам, че пия достатъчно вода, но проблемът е, че не е разпределено количеството равномерно през деня. Най-много пия вечер и след хранене.

# 54
Като цяло пия много вода, единствено през зимата "се насилвам"поне 1,5литри да станат за деня.През другото време стигам до 3 литра без проблем.

# 55
  • на последния етаж
Стремя се да пия достатъчно вода, но не винаги успявам. Искам да затвърдя този навик.

# 56
Старая се да пия поне по 1,5 литра вода на ден. Ако случайно не спазвам това мое правило, веднага ми се отразява на тялото- умора и леко главоболие.

# 57
Цитат
А вие пиете ли достатъчно вода? Какви са полезните навици, които искате
да придобиете?
Не, не пия достатъчно вода. През годините съм правила безброй опити да променя това, но безуспешно. Захладнее ли през есента и особено през зимата приемът на вода при мен намалява значително. Бих искала да променя това и приемът на вода да е нормален целогодишно, а не  само през летните месеци.
Скрит текст:
Обожавам Банкя! Това е водата, към която първо посягам на рафта в магазина. Харесва ми, че мислите за природата и предлагате любимата ми вода в тези бутилки - идеални за рециклиране - супер лесно се усукват/смачкват и като завъртиш капачето - всичко е точно.

# 58
Здравейте и благодаря за съветите, защото мисля, че не приемам достатъчно течности. Има дни, в които се старая да следя колко приемам и вероятно тогава приемам достатъчно, но има дни, в които заради заетост, грижи и т.н не се случва така. Така че ще се постарая да следвам съветите ви всеки ден.

# 59
  • Countryside
Знам, че е много важна водата. В офиса имам шише на бюрото и пия по 2л. Вкъщи го нямам този навик, но гледам поне 6-8чаши вода да пия. Лятото, обаче пия големи количества вода, айрян и таратор без проблем, но зимата ми е доста по-сложно с течностите, някак не ми се пие.щ, но гледам да си изпия дажбата.

Общи условия

Активация на акаунт