6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 970
  • 264
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пия много вода. Сутрин на гладно задължително по една чаша.

# 31
Мисля, че не пия достатъчно количество вода през деня. През лятото се сещам и пия по- често, но през зимата-не. Полезен навик, който искам да изградя е да пия по 1.5 вода дневно.

# 32
Определено не пия достатъчно вода. Ще ми се да успея да придобия навик да го правя. Затова,ш съм започнала с чаша топла вода с лимон сутрин 😊

# 33
  • Пазарджик
Като съм на работа имам винаги чаша на бюрото и пия по-често, вкъщи се сещам по-рядко и може би  това е полезният навик, който трябва да придобия - да пия повече вода в къщи.

# 34
Не, не пия достатъчно вода. Често просто забравям, покрай грижите за детето. Би ми се искало да пия повече вода, особено защото и кърмя активно. Важното е че не забравям да давам вода на детето! 🤣

# 35
  • При децата ми
Стремя се да пия достатъчно вода, но не всеки път ми се получава. Започвам деня всяка сутрин с чаша чай или топла вода с лимон. Навикът, който искам да изградя е да пия 1,5 л. - 2 л. вода.

# 36
Пия толкова, колкото усещам, че имам нужда. Не се наливам излишно само защото някой е казал, че трябва да се изпие по 2,3,5 л на ден. Всеки организъм е различен, така че можем да преценим сами за себе си.

# 37
Преди години си изградих навик да пия по 1.5-2л вода на ден. Започвам сутрин с голяма чаша вода и през целия ден бутилката е пред мен, за до не забравям да пия.

# 38
Не пия достатъчно вода, изобщо забравям да го правя в натовареното си ежедневие. Опитвам се да се науча, като нося бутилки за многократна употреба в мен, чието съдържимо да знам, че трябва да бъде изпито по някое време през деня.

# 39
Пия много вода всеки ден и като цяло предимно пия само вода. Бих желала да започна по-често да се сещам да слагам лимони вътре.

# 40
Опитвам се да пия повечко вода, поне 2 л. на ден.

# 41
Пия достатъчно вода. Искам да заразявам хората с този полезен навик.

# 42
Успявам да пия около 3л вода на ден в делчнини дни, но някак събота и неделя, като съм си вкъщи просто не се сещам.

# 43
  • Там...
Все още се опитвам да си създам навик да пия повече вода... За съжаление, често пия по-малко от литър на ден Sad

# 44
Не пия достатъчно вода. Обикновено се насилвам да изпия 2-3 чаши на ден. Бих искала да пия повече.

Общи условия

Активация на акаунт