6 съвета за пълноценна хидратация всеки ден

• 5 863
  • 264
  •   1
Отговори
# 15
Старая се да пия достатъчно вода , но има какво да се желае. Бих искала да включа полезни навици като да ям повече плодове сутрин и в ежедневието си, както и да добавя електролитни течности като кокосова вода в приема си.

# 16
  • София
В топлите месеци, когато съм и по-активен, пия достатъчно вода. Извън тях, съвсем не. Старая се, но не изпитвам жажда и оттам пиенето на вода идва като насила. Засега съм оставил нещата така, колкото чувствам, че ми е нужно - толкова.

# 17
  • Велико Търново
Пия поне по 2 литра вода на ден зимата. Лятно време сигурно по около 3, зависи колко ми е жадно.
Тази форумна игра буквално е форма на подигравка с потребителите - на фона на всевъзможни награди - смесители, комплекти козметика, ваучери, почистващи препарати в комплекти и всевъзможни брандирани продукти, Банкя дават по 1 стек вода... Щедростта им ще стане пословична във форума и другите социални мрежи, браво на отдел онлайн маркетинг!

# 18
Старая се да пия достатъчно вода, по възможност минерална или изворна, тъй като напоследък качеството на водата от чешмата е ужасно. Като полезни навици се старая да спортувам поне 4 пъти седмично и да спя достатъчно.

# 19
Не успявам да пия достатъчно вода през деня за жалост и много бих искала да подобря този свой навик, както и да се движа повече.

# 20
Вода със сигурност не пия достатъчно, но се опитвам да увеличавам количеството. Оптивам да се храня и здравословно, доколкото ми е възможно.

# 21
Опитвам се да пия поне по 1,5 литра вода на ден, но понякога не се получава.

# 22
  • София
Пия много вода през деня, повече от 2л. Полезният навик, който искам да си създам, е да тренирам редовно, но все не ми се получава.

# 23
Пия достатъчно вода, всеки ден.
Придобила съм доста добри навици. Първата чаша е сутрин, преди кафето, след него още една, а до обяд чашите са вече четири.
Пия целогодишно чайове, избягвам газирани и подсладени напитки.
През деня, в себе си имам шише вода, в колата ми винаги има стекче, за всеки случай.
Вечерно време, до леглото ми също има чаша.
Уча и децата си, първо да потърсят вода, когато са жадни.

# 24
Да, пия по два литра дневно, отделно други течности. Придобила съм полезен навик за пиене на вода.

# 25
За съжаление не пия достатъчно вода. Сещам се да пия чак като жаждата е непоносима, а това вече е индикация за обезводняване.
Бих искала да придобия навика да пия поне по 8 чаши вода на ден (1.6-2 литра).

# 26
Всеки ден пия по 2,5л вода!

# 27
Пия една бутилка 1,5л вода на ден, може би не е достатъчно.

# 28
Пия изключително много вода, даже понякога прекалявам. Но усещам, че имам нужда.

# 29
През лятото пия повече вода, отколкото през зимния сезон. Целта ми е по 1.5/2 литра на ден. Компенсирам с прием на доста чай.

Общи условия

Активация на акаунт