КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 356
  • 793
  •   1
Отговори
# 360
Подарявам. Пишете ми на лс

# 361
И аз подарявам за шоколада и макароните. Ако някой иска да пише

# 362
Имаше портокали сега на минус 80%, но скапани.
Салати в кутия - цезар, средиземноморска в комплект със сос за 0.79, зелени салати пакетирани 0.49, микс за готвене денито 0.29, маскарпоне к-класик 1.19.
Друго интересно не видях.

# 363
Благодаря на всички, които ми предоставиха купон за Нескафе за 1 ст.!🤗
Взех всичко, за което бях отишла. Беше относително спокойно в магазина (поне спрямо това, което очаквах).😊

# 364
  • shumen
И аз нямаше да ходя днес,но отидох и този път беше спокойно.Вчера беше някакъв ад.

# 365
Морски дарове имаше при нас и взех освен тях и още едни, на Кати, като в бързината се заблудих, че и те влизат в купона. Нали Кати е тяхна марка. Обаче като видях касовия бон си осъзнах грешката. Поисках служителката на касите на самообслужване да ми ги сторнира. Не можело така вече. Да ида на информация. Там се смилиха над мен и ми върнаха парите.
Blush

# 366
Морски дарове имаше при нас и взех освен тях и още едни, на Кати, като в бързината се заблудих, че и те влизат в купона. Нали Кати е тяхна марка. Обаче като видях касовия бон си осъзнах грешката. Поисках служителката на касите на самообслужване да ми ги сторнира. Не можело така вече. Да ида на информация. Там се смилиха над мен и ми върнаха парите.
Blush

На самообслужване можеш да се преместиш на друга каса ако ти отказват да сторнират.

# 367
Бях платила вече.

# 368
Има нова политика, минаваш през каса ..виждаш нещо което не е на правилната цена..в моя случай, беше желатин на Йоткер, отивам на инфо., искам да го върна и да ми върнат парите. Неможело, защото било храна и вече храна не се връща!!!
Казвам платих на касата, взех касовия бон и  още там казах , оо не има грешка не го искам, касиерката каза отидете на информация. Отивам и там ..среден пръст! Питам е що за глупост пакетче желатин, нямам контакт със съдържанието, опаковката е непокътната и има една минута разлика от плащането до вас. Не, не и пак не!
Та да си знаете очите на 4 Wink после "Пито, платено"🤣

# 369
  • София
Има нова политика, минаваш през каса ..виждаш нещо което не е на правилната цена..в моя случай, беше желатин на Йоткер, отивам на инфо., искам да го върна и да ми върнат парите. Неможело, защото било храна и вече храна не се връща!!!
Казвам платих на касата, взех касовия бон и  още там казах , оо не има грешка не го искам, касиерката каза отидете на информация. Отивам и там ..среден пръст! Питам е що за глупост пакетче желатин, нямам контакт със съдържанието, опаковката е непокътната и има една минута разлика от плащането до вас. Не, не и пак не!
Та да си знаете очите на 4 Wink после "Пито, платено"🤣
От пролетта е така. И аз се опарих, но при мен беше заради броя продукти в купон, който не съм видяла. В купона е пишело, че могат да се вземат само 5 броя котешки пауч с 40% отстъпка, а аз бях взела 15 или нещо подобно (нали съм многодетна "майка" Joy). Исках да върна 10-те. Не можело, защото е храна, независимо, че продуктът не е излизал от магазина. Накрая момичето на информация ми сметна всички по цената на купона и ми върна разликата в парите. Аз бях доволна, но се учудих, че са толкова стриктни, както и на правомощията на служителката.

# 370
Хранителните продукти, които връщаме, те трябва да бракуват и да изхвърлят. Така е от февруари с новата политика.

# 371
  • София
Хранителните продукти, които връщаме, те трябва да бракуват и да изхвърлят. Така е от февруари с новата политика.
Едно е да вземеш месо или сирене, които могат да се развалят или по някакъв начин да им навредиш, а друго е котешки пауч или някоя консерва, които и без това стоят на обикновени щандове, със стабилна опаковка са и изобщо не са напускали магазина. Би трябвало някак да ги разграничат.

# 372
Така е, но като видиш в момента, ти реално не връщаш, искаш само да ти го сторнират от сметката още на касата. В моя случай. Дори не съм напуснала касова зона, камо ли магазина. Иначе да, такава е политиката, но би трябвало да се отнася за храни, които са напуснали магазина.

# 373
Съгласна съм с Таня и Дева, и според мен би трябвало да има някакво разграничение. Със сигурност губят клиенти от тази политика, особено такива, които са се "опарили" с по-скъп продукт или с няколко продукта.
Не е същото като да си купиш месо от витрината...
Весела Коледа!🙂

# 374
  • Пловдив
Така е, но като видиш в момента, ти реално не връщаш, искаш само да ти го сторнират от сметката още на касата. В моя случай. Дори не съм напуснала касова зона, камо ли магазина. Иначе да, такава е политиката, но би трябвало да се отнася за храни, които са напуснали магазина.
При приключена сметка и излезнал касов бон неможе да се сторнира на каса. Единствения вариянт е информация.

Общи условия

Активация на акаунт