КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 268
  • 793
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
В Пловдив лошото време изобщо не ги плаши В нашия днес имаше много народ,мини Коледа беше 10 каси работиха и 8 на самобслужване и се виеха опашки.

# 556
И са изкупили промо млякото.😂 И в Лидъл, и в Кауфланд имаше много хора.🙂

# 557
  • Пловдив
И са изкупили промо млякото.😂 И в Лидъл, и в Кауфланд имаше много хора.🙂
Долче при нас имаше ,червената кутия имаш предвид нали....

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:52 от samantinia

# 558
Да. Е, нашият филиал е малък.🙂 Утре може да мина, ако не е много лошо времето.

# 559
  • София
Хвърлила съм око на тенджерите и тавите. Как са?

Здравейте тавите и тиганите ги ползвам и са супер, за съжаление тенджери не съм купувала, но предполагам, че качеството е еднакво. Ако някой има оит с тях да сподели и на мен ще ми е интересно.
Иначе аз си купих на тази марка и ножове и съм мнго доволна /особенно един голям - режа си всичко с него/Ето този:

+1 за този нож

# 560
+1 и от мен за големия нож на Брио. Имам и ножа за обескостяване, и малкия нож от серията и също са супер.

# 561
Много са хубави тези ножчета на Брио наистина. Аз събрах всички без показания на снимката май. Остана да купа само Сантоку. Големи ножове рядко използвам и затова още не съм го взела.
Много са остри в началото, но бързо се захабявят и тогава ми стават точни.

# 562
Аз използвам доста често моят Сантоку, още не се е затъпил...
Шоколадови пръчици К класик (от тъмните, на снимката по-добре изглеждат, на живо си бяха сиви):

Досега не бях виждала такива.😅

# 563
  • Mostly in my mind
Потвърждавам за многото хора и в нашия К днес. Ходих на обяд, чух по микрофона "за вас работят всички каси". Astonished досега не беше се случвало да чуя подобно нещо

# 564
  • оттам, откъдето започва България
И при нас също беше пълно с хора, може би заради допълнителната брошура. Бананите бяха разграбени, само няколко зелени бяха останали. Лук исках да взема, но беше влажен и мек. Отново взех от вафлите на Престиж без захар.
Успях да върна един пакет замразени картофи, които едва след като ги отворих установих, че са недобре обелени и с черно по тях, т.е. не ставаха за ядене. Нямаше проблем, само представих касовия бон и ми върнаха парите.

# 565
Аз за всичко използвам малкото универсално ножче. Много се режа и с големи ножове не обичам да работя още повече супер остри.
Почти не използвам и дъска за рязане, а пръстта си за опора. Супер остротата на тези ножчета изчезва бързо. Докато са остри пръста ми макар и да се старая да не го докосва острието целият става нарязан. След няколко седмици това изчезва и може спокойно да се използва ножа. Дори и да се докосне до кожата не я реже. Заради това казвам, че бързо се затъпяват.

# 566
Нашите още си режат кожата, ако се използват така без дъска.☺️ Определено предпочитам да използвам дъска и големите ножове, става много по-бързо, а и ръцете ми са защитени. Проблем е, ако изпусна нож; не се и опитвам да ги хващам, само се пазя.😆

# 567
Здравейте, имам питане- от магазин в Германия купихме салата( от витрина, в кутийка от 1 кг, имаше и от 400 гр.),  в която имаше кис.зеле и другата съставка май беше алабаш- оказа се страаашно вкусна. Страхотна беше маринатата. Някой да е засичал нещо подобно в Кауфланд?

# 568
Мнения за смарт ТВ Crown, който е от утре?

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 18:16 от lowkeyyy

# 569
В Неделя всичко свършва в Кауфланд от промоциите ... но пък чакаме новите...

Общи условия

Активация на акаунт