КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 263
  • 793
  •   1
Отговори
# 585
Писах ти на лс
Надявам се да не се превърне в тенденция и с другите сметани. 400 грама ми е много удобна опаковка...
Marmoleta, каква е рецептата за разядката?

# 586
Вижте какво си взехххх от 4.67 лв на 0.47 ст

# 587
  • оттам, откъдето започва България
Пиши какво е, че от снимката лично аз не мога да разбера.

ПП Не пиши, погледнах през телефона и видях, че това е сандвич. Simple Smile

# 588
  • София
Надявам се да не се превърне в тенденция и с другите сметани. 400 грама ми е много удобна опаковка...
Marmoleta, каква е рецептата за разядката?
През лятото бях в Англия и ми направи впечатление точно сметаната, че е в 300-грамови кофички там. Като нищо може да стане тенденция и тук.

# 589
От брошурата. Каква е тази "Купа за салата с цедка"? Или е купа,или цедка,но не може да е и двете. Yum

# 590
Вчера при нас Заквасена сметана Балкан беше 400гр. Възможно ли е да е печатна грешка?

Тезе червени етикети вече с QR код ли са? При нас още са с баркодове и често пъти не може да се сканират.

# 591
В магазините с K Scan сканиране това са новите етикети да.
Има нови филиали включени в програмата.
Аз вчера сканирах с устройство.
 Иначе за проверката на случаен принцип - още на касата на самообслужване се случва когато маркираш продукт, касата блокира и излиза съобщение, че подлежите на проверка.
 Освен с устройствата, сканирането може да стане направо с телефона

Днес ще пробвам с телефон да видим дали е по-лесно.
Иначе устройството не е много удобно за държане в ръка.

# 592
Веднъж правиха проверка на касата до мен. Сканираха 10 артикула, не знам дали всеки път е така.

# 593
Вчера при нас Заквасена сметана Балкан беше 400гр. Възможно ли е да е печатна грешка?
И аз си го помислих, дано да е така.🙂 Не успях да погледна при нас грамажа.

# 594
Вероятно Кауфланд в Ст.Град в София ще бъде скоро един от филиалите със сканиращи устройства.
Последно като ходих ми направи впечатление, че количките са с нови дръжки, на които има отвор за поставяне на машинката.

# 595
Вероятно Кауфланд в Ст.Град в София ще бъде скоро един от филиалите със сканиращи устройства.
Последно като ходих ми направи впечатление, че количките са с нови дръжки, на които има отвор за поставяне на машинката.

Да, от тази седмица в доста филиали е пуснато.
Ст.град, Люлин, Младост 3, Младост 4, Тотлебен, този на Овча Купел и Цар Борис също.

# 596
Не е печатна грешка.😕 Опаковките изглеждат миниатюрни😬, а и цената на кг излиза като за опаковка 300 грама:

Жалко че на снимката не си личи колко малка изглеждаше опаковката в ръката ми...😒 Ако имаше везна наблизо, щях да я претегля.🙂

# 597
  • до най-прекрасния мъж
Преди години киселото мляко беше в опаковка от 500 гр, постепенно я редуцираха до 400 гр и така си остана. Хлябът също беше килограм, за да не вдигат драстично цената, намаляваха постепенно и неговото количество. Миналият ден купих 300 гр бял хляб на 1.09 лв. Не бях виждала преди толкова малки хлебчета от традиционния бял хляб. Значи над 3.60 лв е цената на кило хляб. Така че, няма да се учудя постепенно и на други хранителни продукти да намалят количеството, за да запазят някаква цена, която да не те фрапира и откаже, като я видиш в магазина.

# 598
Това предстои за всички хран.продукти.
За млякото сте писали вече как постепенно намалиха грамажите.
Аз наскоро купувах бисквити Траяна. Ами по същия начин. Като отвориш кутията първо бисквитите са по-малко на брой, второ са и по-мънички от преди.
 Явно за да запазят цените ще гледаме такива неща.

На Йоана протеиновото кисело мляко даже е 270 гр, а не кофичка 400 като останалите.
Дано не смалят до толкова фирмите, че то…270 гр си е нищо.

# 599
Аз предпочитам да купувам кисело мляко в кофички от 500 грама, гледам и цената на килограм. Тези кофички от 300-400 грама ги купувам, само ако преценя, че са ми по-изгодни.

Общи условия

Активация на акаунт